-
Re: Re: Re: fanklub
Vaška mám pořád stále ráda!!!Tohle mi
nikdo nevymluví a tím jsem skončila.
NAZDAR!!!Já na něho pořád myslím!
Pokud vím jsem Vendovi nic neudělala.
Akorát Mě mrzí jestli podporuje
z divadla ROKOKO pěkní grázli.
Vůbec se mi nikdo neomluvil. -
Re: Re: fanklub
Asi to někoho nezajímá snad jó nebo né!
Můžete se na Mě zlobit,ale Já prostě necouvnu.Já mám Vaška prostě ráda.
Nechám to na něm.Bojím se o něho!
Mozková příhoda a ještě znovu jeho
tloušťka....varum!!! -
Re: fanklub
Vaška mám málo!Vnučky a kočku mám plný
foťák a Mí rodiče.Mám modrou kočičku
roční Báru. -
Re: Re: Re: přání
Oprava Youtube!Jestli mačkám jiné tlačítko!Odkaz! -
Jestli se nepletu,máte také chyby.
Už toho mám dost!!Co si to vůbec dovolujete!! -
Re: Venca
no to jo nejaky dnesní pisnicky nemaj hlavu ani patu *1* -
Venca
Neckyho poslouchám už od mala, kdy mě k němu přivedl táta. Je mi 20 a miluju ho do dneška. Jeho písničky jsou nádherná klasika, které se dnešní "hudba" nemůže vyrovnat. Mimochodem Vašek je pořád třída, v sobotu jsem byla na jeho vystoupení v Berouně (kde s ním byla i jeho kamarádka Marta Kubišová) a pořád válel. Vynikající koncert. Díky Vašku :-) -
Re: Re: přání
Týká se to yotube.Sice bych nemusela,
ale jsem si se svým názorem naprosto jistá.Nesvádějte to na média!!!!
Bohužel!! -
Re: přání
tady jsou nějaká hudební videa? jedině ty, co někdo nahrál časem na youtube a jsou tu na ně odkazy....... jestli se vám nelíbí, tak to jste měla kdysi jít říci režisérům, kteří je točili, celému štábu a vaškovi.... teď to taky můžete říct, ale je dost pozdě. když se vám jeho klipy nelíběj, tak na ně nekoukejte *3* -
tady se nikdo nebaví o stahování nahrávek, takže sem pletete uplně něco jiného -
možná jste se nevšimla tlačítka:
Odpovědět na příspěvek *3* -
přání
Co se týče médií rozhlas,televize a
a nahrávajících studií to je v
v pořádku ale stahování je
příšerné!Nezlobte se!
" originální nahrávky "
Ochrana autorských práv. -
přání
Aby Jste příliš nevyskakovali!
Dobře dostávám pětky ano jsem si toho všeho vědoma!!Jsou i tací co tu
nasekají chyb a ještě si připíšou
jedničky.To je nějaká spravedlnost?
Fotky jsou dobré,ale co se týče
hudebních vídeí katastrofální.
S pozdravem! -
:-D
Ted jsem si poprve cetla jeho životopis. Potom jsem se podivala na Filmografii, Nevim proc ale vzdycky kdyz ctu bud Skrivanci na niti, tak se mi plete skrivanci na riti:-D nebo Ostre sledovane vlaky, a ja prej ostre sledovane vraky:-D... Vaska mam moc rada, ale moje mamka ho hrozne miluje:-) ta me k nemu take privedla,moc se mi libi jeho pisne, filmy. Mam ho rada:-) *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: fotky
jo, objevuje se tu 1 zatim :DDD stalo se mi ale skoro pokaždý, že sjme sem dala třeba 30 fotek a půlka se tu neukázala :DDD -
já sjme z kladnba, tkaže praha a střední čechy by zas mě nedělaly problém :D -
Re: Re: Re: fanklub
asi tak nějak -
Kdyby to bylo porušování a. práv tak tady tu složku s názvem ,fotky, ani nebudou dělat,je to tady od toho aby se tam ty fotky dávaly .*15* -
jo a dala jsem sem nějaké fotky než sem si přečetla že se objeví až za pár dní tak sem ji tam přidala asi třikrát ale nevadí *1* -
Re: Re: Re: Re: fotky
Je to v Brništi a ta obec je v severních čechách jinak to tady píšu pozdě takže už tam dnes neni http://www.brniste.cz/ *1* ja jsem taky byla ráda že je to blízko protože jet až do Prahy nebo tak se mi moc nechce *1* jinak to bylo dobrý akorát sem si nevzala nic na podepsání grrr *1*