-
ja musim tiež :-( dori ti :D
nO Ja musim isť tiež *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* ešte 5 min. a už musím *16* *16* *16* *10* *10* *10*
vanesskáááááááááááá je nejlepši *3* a urobim si nevý profil aby nessy mala viac fanúšikov a ak chcete môžete ho mať so mnou len musím vymyslieť prezívku: nessy? to bi bolo uža *14* *14* *14* -
-
Re: ja musim tiež :-( dori ti :D
už musim pa *9* *9* *9* nessy *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ja musim tiež :-( dori ti :D
*14* *14* *14* *14* *14* jj papa I LOVE NESSYNKAAAA *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
pp
hele holky sry,ja uz musim jit,oni ty znami uz prijeli tak pppppppp at se vam zdaj klasnoucky sny,hlavne o Nessynce jak zabíjí pistolí Ashleynu *15* *15* *15* *15* pp I LOVE NESSY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: pp
ahoj ani mne sa nezda o mojmu sluníčku nessynke *9* *9* *9* ale vžycky o ashleyne keď ju roseknem motorovou pílou *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: pp
*15* me se zda o Nessy *14* *14*
-
-
jj papa:D škoda že se mi něco zdá jenom málo kdy *15* -
jj papa mej se *14* *14* -
-
Re: Re: pp
hihi *15* *1* *1*
-
-
-
i love nessynka
jujky ja tak mam rada tu našu nessynku keby mi povedala aby som si celí deď robila úlohy tak si robím *14* *14* *14* ale fakt!!!! lebo vanesska je naše sluníčko nikto ju nenahradí ani ta kadibudka(ashleyna) fúúúúúúúj je škaredá *9* *9* *9* je škaredšia než moja spolužiačka *1* ktora ma rada kadibudku fúj ja ju tak nenávidím fúúúúúúúúúúúúúj a milujem vanessinku a vanesskine fans
nenavidim kadibudkine fans fúúúúúúúúúúúúj grc *15* *15* *15* *15* dúfam že vam nevadi že tu nadavam *15* -
-
Re: i love nessynka
jj presnee I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* *14* YYYYYY *14* YYYYYY *14* *14* *14* *14*
-
-
papam!!:D
Tak mam taky jídlo!Lidi já měla takovej hlad:D Mam vajíčka:D A k tomu rohlík *15* *15* -
-
Re: papam!!:D
SNĚDENO! *15* -
-
Re: Re: papam!!:D
*1* *1* *15* -
-
Re: Re: Re: papam!!:D
ok *15*
-
-
-
Re: papam!!:D
*1* -
-
Re: Re: papam!!:D
juj *1* *1*
-
-
-
jujk
jupi,ta simona uz konecne nepise *4* -
-
Re: jujk
i kdyz je porad online tak muze este napsat ale doufam ze ne,uz ji doufam zklaplo nafurt.. *4* *4* *4* *1* -
-
Re: Re: jujk
přeně!:D -
Re: Re: jujk
jj presne
-
-
juchuuuuuuuuuuuu *4* *4* *3* *3* *4* *4* lalalalala *1* -
huráá *3*
-
-
správce
takže tenhle správce mění hlavní fotky tak to asi bude ten správce já nevim *15* našla sem to no *3* je tu s přezdívkou xbd846 *3* -
-
Re: správce
aha *1* ..tak napíšem mu to nebo ne? myslim to co ony nam tu delaj *7* -
-
Re: Re: správce
jj presne *3* *4* -
-
Re: Re: Re: správce
*1* *1* *15*
-
-
Re: Re: správce
jo mě je to jedno...Ale zaslouží si aby sme je nahlásily protože sou to krávy!! *16* *16* -
-
Re: Re: Re: správce
ok..ale ja mu to psat nejdu *15* *15* *15* *15* ..delam si totiž jidlo *4* ..ale fakt *4* ..necu aby se mi to připálilo *1* -
-
Re: Re: Re: Re: správce
a co budeš mít dobrího??:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: správce
*15* *15* *1* *1* lol.... *1* -
tak ok doufam že brzo!:D -
poslu,az chcipne pizdalka..doufam ze brzo.. *1* -
jo???Tak posíííílej!!:D:D Vymysli si mojí správnou adresu *15* *15* *15* -
*15* -
*15* *15* *15* *15* *15* ..no jasne ze jo *1* *1* *1* -
ja mam musli *15* -
mňáám nechceš mi toho pár poslat třeba poštou?? *15* *15* *15* -
delam ted smazaky s hranolkama jelikož prijedou znami ale maj naky zpozdeni *1* ..ale ted ty smazaky hlida tatka *4* -
nebo dobrýho teď se mi nechce přemejšlet:D
-
-
-
-
-
-
my
my jsme to na vaás řekli už nekolikrát akorát o tom nevíte že lezete na profilya vymazavate ashlesy pridavate vanessu a tak podobne veci!!!!a kdy jsme my naposled mluvili sproste vy kazdou volnou chvilku a žadný slib jsme si nedali!!! *16* -
-
Re: my
už sem nelez nejsi tu vítaná nazdar a už se nejvracej jo a dík na návštěvnost *3* a slyšíš? už sem nelezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz *10* *16* *8* nikdy je ti to jasný!!! *8* *10* *16* -
jo a jen tak mimochodem co na to admin? *1* -
-
Re: Re: my
řekla bych že ani nereagoval protože ty píšou s takovejma chybama že to ani nepřečte!! *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: my
jj to mas pravdu vananneh *1* *1* *1* *1* ..a ty veru mas taky pravdu,uz sem nelez simono!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: my
jjj přeněěěěě!! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: my
j *3* *4* -
já asi vim kdo počkejte najdu to:)snad to najdu *15* -
presneeeeeeeeeeeeee *16* *16* *8* *8* *10* hej ale kakadu tento blog nezalozil *1* tedj sme si uvedomila to musel bejt nekdo jinej ale vazne:-) a co si myslite vy holky *7* *7*
-
-
-
-
-
tak my dem nahlasit tamto že za nas pisete atd...nazdar a už sem nelez *16*
-
-
teda to at se vanessa stidí
to at se vanessa stídí jaké má fanoušky ste zlé, sprosté, protívné!!!!!este aj hůř!!!!!!víte co abyste byli zpokojene ja tu soutěž ted hned vyhlasím !!!!!!!akorát vy se chováte jak malé mimina fakt ad se vanessa stídí jaké ona má fanoučky důležité je aby byla pro vás na prvním místě a ne na nejakem blogu v ankete v top10 a tak
to je jedno vyhlasím vanessu na prvním místo ale vyhlásím ashley eště víc za první místo co si myslíme my mame ji rádi!!!!a tak to zůstane i kdyby byla na posledním místě herců, modelek, zpěvaček což vy byste nepřežili a knuceli: á vanesska je na posledním místě áááááááááá *8* a před námi je jakasi pitomá Avril vanessa je lepší a Avril je krava!!!!a nepište mi výmluvi že byste toto vživotě nikdyb neřekli!!!!vzdyt to říkate vzdycky kdy se to dá!!!! *16* nazdar!!"! *16* *10* *10* -
-
Re: teda to at se vanessa stidí
sorry ale my jsem na vás uz nekolikrat nahlasili to že lezete na profily nase a mazete nam ashley pridavate vanessu a tak a zadny slib jsme si nedali a kdy my jsme mkluvili nposled sproste vy tu nadavate sproste kazdou minutu!!! *16* -
-
Re: Re: teda to at se vanessa stidí
hm a to že vy pišete za nas to jako nic neni?bez uz do prdele!!!!!! *16* my si tu mužem nadavat na koho chceme at už je to kazdou minutu *16* *16* *16* *16* *8* -
-
Re: Re: Re: teda to at se vanessa stidí
my jsme na zadny vas profil nelezly tak bud ticho jasny?My nejsme tak blbe jak vy *13* *8* *16* *10* takze uz sem nelezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz *10*
-
-
-
stidí?spíš stydí zlato..a co je ti do toho co my tu deláme?bež si za tou svou krávou ashleynou a..jo a díky že jsi nám zvedla náštevnost *4* ..a i kdyby byla nejvýš ta vaše pizdalka tak pro nás bude vždycky tou nejhnusnejší nehrůř oblíkaný a divný zjev kterej.....víš co?di do pice *1* *1* *1* *1* *16* -
-
jj máš upnou pravdu mě by to nevadilo kdyby byla na posledním jenom bych neměla moc vv lásce ty který sou před nessy jo říkáme: aaa nessy je za niii aaaa *8* jo přiznávám říkáme ale máme ji stejně rádi!!!!!!!!!!!!!!a tohle si vážně posrala!! *16* *16* *16* -
-
jjjjjj přesne,a navíc já mám i avrilku moc ráda tak nwm proč by jsem to teda např. já o ni mela řikat..a navíc tu nikdy o avril nepadly slova tak sklapni simono *16* *15* *15* *15* *15* *15* ..my tu nadáváme jen na pizdalku jelikož je to pica...jinak si všechno domysli.. -
Cauky hej tyy simco bez si za tou svou chlupatou Ashleynou fujtajkcl hm......uz sem nelez a kajus nemaz to mame aspon dukaz *3* *4* a muzeme to ukaz Kakadu *3* *4* hm....a ty blba krawo uz sme ani jednou nenapis ale diky za tu nastevnost *15* krawo!!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: teda to at se vanessa stidí
Ukazat* sem* *15* sorry za ty chyby
-
-
-
jjjj přesněěěěě!:D -
-
ty jo spíš by se měla stydět ashkráva žhe má takovéhle fanynky který nadávají sprostě my taky jo to přiznávám ale máme důvod!! vy ne!!!! *16* *16* *16* *16* sakraaaa mám nerva jakýho sem v životě nemělaaaaaaaaaaaaaaaaaa vy jste tak zlý a podlý vubec sem nelezte a nebojte prásknem vás jo klidně si říkejte že sme bonzačky ale naše zlatííškoooo nenecháme urázet aaaaaaaaaaaaaaaaaaa *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* -
-
Re: Re: Re: Re: teda to at se vanessa stidí
Presne Veruuu *16* *8* *10*
-
-
-
jo presneeee krawo bez si za tou tvou pojebanou godzilou *16* *8* *10* ktera chodi s uchylem *1* *15* hihi ze zirafou a ashleyna je konbajn *15*
-
-
Tos posrala ty kurwoooooooooo pojebana co sem lezes kdyz jsme si daly slib ze my tam nebudeme lezt a vy sem taky nebudete *10* *8* *16* tos posrala wazne sakra *16* *8* *10* *16* *16* *8* *8* *10* *10* *9* -
-
JJ PŘESNĚ KAJUSH!!!!!!NAHLÁSÍME JÍ!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
jjjj *8* *16* *10*
-
-
-
-
ahojííík:)
Ahojky holčiny *4* ...Tak ty kurvy jedny me zase nasraly..aaaaa už mám zase nerva a upe nejvetšího co jsem kdy mela!Myslim tim z tý ankety nessy *14* nebo pizdalka *16* ..To jsou takové kundy aaaaa!když neumí prohrávat tak at žádnou anketu nedávaj! My si teda v tom případe můžeme vyhlásit jako viteze nessy jeliož mela značne vic hlasu! *16* *16* *16* ..ach jo ja je tak nenavidim,este vic nez tu jejich čůzu pizdalku! *10* *10* *16* *16* *16* *8* -
-
Re: ahojííík:)
caukyyyyyy hejjjj ted mam taky nerwaa *8* *8* *8* *8* *8* *8* *16* *16* *10* *10* kuwaa vymrdane krawyy fakttttttttt *8* *16* *10*
I LOVE NESSYNKA *14* *14* *14* *14* MUSIM SE nejakk odnervovat *16* *1* -
-
Re: Re: ahojííík:)
přesne kajus,devky vyjebaný,neco jsem jim k te jejich "ankete" napsala jinak to už neni mozný,už by ty mrdky mely přestat trapcit(sry za ty slova ale já mam takej vztek) *16* *16* *16* *10* -
Re: Re: ahojííík:)
JJJJJJ sou to kurvyyy!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* hele víte co??Já udělam na mim blogu taky tu anketu a jim nenapíšu!:D A nessy vyhrajééééé *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: ahojííík:)
jjjjjj kajus *15* *15* *15* *15* *15* *15* ..I love nessyyyy *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
......
I love Nessynku *14* *14* *14*
je uplne božskááááááá *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ......
aaaaaaaPresneeeeeeeeeeeee Nessynka is besttttt I love Nessaaaaaaaaaa *14* aaaaaaa *14* aaaaaaaaaaaaaaaaaa *14* *14* aaaaaaaaa
-