Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • claire21

:-*

I love Vanesska *14* *14*
    • kajuska4

Re: :-*

J PRESNE I LOVE NESSYNKAAAAA MUCQQQQQQQQQQQQQQQQQQ *14* *14* *14* *14* *14*
      • anisek22

Re: Re: :-*

MUUUUUUUUUCCCCCCCCCCCCCCCCQ NESSINKA
  • vaness15

jj

ta simca2 je taka kraaaaavaaaa ona nevie pochopiť že Vanessaka je lepšia než atrapka...ved Vanesska ma lepšiu karieru ...viac filmov a tieš už bude mať 3 CD...no ma toho vo všetkom viac a o fanušikoch ani nehovorym ..ved stale sa objavuju nove fotky Vanessy s fanušikmy...je jednoducho slavnejšia .....a ty fanušikovia atrapky to vedia len si to nechceju priznať...ale no čo už ..su trapne...neznašam všetkych čo maju radi atrapku ...Vanesska IS BEST *14*
    • kajuska4

Re: jj

Jo to mas prawdu..atrapku proste nikdo nema raddddd *1* a Van je slavnejsi nez nejaka atrapkaaa tak co I LOVE NESSYNKAAA MUCQ MUCQ MUCQ MUCQQQQQQQQQQQQQ *14* *14* *14* *14* *14*
  • čusája

ahoj lidi kdo tu všechno je?
    *7*
    • anisek22

Re: čusája

já tu sem
    • vananneh

Re: čusája

čauky!"já sem tu *3*
  • pp

hele ja musim,papík I LOVE NESSY *14* *14*
    • kajuska4

Re: pp

J papikkkkkkkk jj I LOVE NESSYYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* MUCQ *14* *14*
  • kajuska4

cau

Cauky holky ty jo ja vcera parila *15* *1* mela jsem jedno pivo a burcak *1* *1* mnammmmmmmm aj jsem tancovala a jak tam dosli chinaski tak jsem si prestawowala jak tam jde Nase SLUNIŠKO NESSYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* oh.boze ja jsem to rekla Kláre a mamce a Klára rikala jujikkkkkkk ja bych taky chtela aby tu byla NESSY *14* *14* *14* *14* a obe dve jsme jecely *3* *4* *14* *4* *14*
    • Re: cau

*15* *15* *15*
  • simca2

no

no a co vanesska že ma lepší karieru ale vy asi nevíte co je to kariera kariara je že má víc fimů,cd,peníze samozřejmě ona se neopbejde bez peněz což ashley stačí to co má a to neznamená že vanessa je nej protože má peníze,že má víc cd a víc filmů tone!!!to znamená jestli má hezčí písničky(KAŽDÝ MÁ SVŮJ NÁZOR), víc fanoušků kdyby měla ash jenom šest fanoušků na celém světě to teprv by ste mohli posuzovat kdo je lepší podle mě obě jsou stejné ale vy to akorát nechápete a furt je posuzujete a my se jako na dikuzi ash baví me o van?ne a vy se tu bavíte hnusné věci o ash a nadáváme vám taky?NE!!!!!!!!!!!!! TAK UŽ KONEČNĚ SE PŘESTANTE BAVIT O ASHLEY A BYVTE SE O TÉ SVÉ VYVOLENÉ!!!!!!!!
    *10* *10* *16*
    • Re: no

a navíc ty nam tu nerad jak my se o kom máme bavit a bez se radši starat o sebe,ty si vždycky začínáš tak sem nelez!!A nazávid že ta vaše ashleyna má mín penez,mín cd a mín filmů!Nessa je proste lepší a nevymlouvej se tady na nic že nessy se bez prachu neobejde apod. proste je lepší,a v americe ma vic fanousku,jen se koukni na všechny ty nessyny www v usa! Proste je oblbenejší!!!!!!A s tim už nic neudeláš a na nic se uz nevymlouvej a tahni! my te tu nechcem
    • Re: no

tak sem nechod kdyz se ti tu nelíbí ty kaco blba *16*
      • Re: Re: no

no aco !!! *16* to bych měla spíš říct ovás ale nechci být sprostá!!!"!! *10* *16* když vy o mě tak já ovás!!!! *10* *16*
        • Re: Re: Re: no

ty si vzdycky zacinas ty kravo blba..ach boze muj,kam ten svet speje..
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: no

KUrwaaaaaaaaaaa ty krawo posrana co sem furt lezes nech nas na pokoji my vam nelez furt na tu vasu tak bud sticha a nelez sem jasny? *8* *8* *16* *16* *10* *10* *10*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: no

jo presneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hey dojdu na oso a uz mam nerwaaaaaa *8* *16* *10*
            • Re: Re: Re: Re: Re: no

přesne kajus,ona je proste..nepochopitelny tvor na teto planete *1* ..ako kdyz se ji nelibi naše hvezda tak at tahne a STAREJ SE O SEBE SIMCO *16* *1*
  • ppppp

hele holky sry já už musim pppp I LOVE NESSY *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • vananneh

Re: ppppp

Bááááj *4* Přesněěě *14* I♥NESSY *14*
    • vanessavk

Re: ppppp

ppp *1*
  • .

ahojík holky,sry že jsem tu nebyla ale byly jsme s kamoskama venku *4* ..Jinak me zase nasrala tamta čůza *16* *16* .. *15* A jak se vubec mate? *3*
    • vananneh

Re: .

ahojky!Já sem byla taky s kámoškou *4* Jinak mam se dobře a ty?? *3* I♥NESSY *14* *14* *14*
      • Re: Re: .

jj ja supeeeer jelikož vim že na svete neni jen taková blbka jako Ashleyna ale že jsou i krásný a best lidi jako Vanýý *14* *15* *15*
        • vananneh

Re: Re: Re: .

jjjj přeněěě *14* *15* *15*
          • Re: Re: Re: Re: .

*1*
  • vaness15

dôkaz

ahooojte mam dalši dôkaz že Vanesska je lepšia než atrapka......v slovenskom časopise IN je članok Vanessa vs Ashley a sustredili sa tam na to kto ma lepšiu karieru a VYHRALA NAšA NESSY....to je supeeeer ....len sa dokazalo že Vanesska je lepšia ešte aj v časopise to piše....tak ja nemam slov ...no I LOVE VANESSKA HUDGENS...BEST BEST BEST BEST *14* *14*
    • Re: dôkaz

*1* ..jj I LOVE NESSYNKA *14* *14* *14* *14* *14*
      • kajuska4

Re: Re: dôkaz

jupiiiiiiiiiiiiiii NESSYNKAAAA *14* *14* *14* *14*
    • vaness15

Re: dôkaz

našla som to na stranke oh-missvanesa.blog.cz
  • macka41

soutěž o nej úsměv

Ahoj,na mým blogu je soutěž o nej úsměv hereček.Hlasujte prosim pro nej úsměv adresa:http://macek41.blog.cz/0909/ soutez-o-nejlepsi-usmev-herecek-1-k olo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit