Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

vanessko77

vanessko77 tys nevidela jak na ashley nadavali sproste vanannh a tak a ty nam rikas ze mi sme sproste to jim rikame totiz furt chapes????my chceme aby ste toho nechali chapete toho a potom toho nechame my al ezadny mir nebude to ne jenom tohle chceme!!!!chapete??? *7*
  • simca2

jo

jo souhlasim chapete ze van ma neake krivky ashley ne ale vy na ni nadavate furt kazdou minutu a my vam to oplatime aspon budete vedet jake to je!!!! *8* sme na vas nastvane proste na vas
    • Re: jo

hmm my se asi posereme ze jste nastvane..vid kajus *1*
      • kajuska4

Re: Re: jo

jjj *1*
  • simca2

no

no jo sem na vas nastvana ale aby ste vedely jenom na vas a ne na vanessku to ne mela sem ji pred 2 3 roky rada ted mam rada sahley ale nemusim nadavat na van spis narazim na vas ste hrozne proste ste
    • kajuska4

Re: no

okkkkkkkkkk
    • miley249

Re: no

jo to je pravda vy fanousci vanessi jste slepi copak nevidite jaka je y nadavate na ashley ktera je bez chyby *7*
      • vananneh

Re: Re: no

bez chyby????????? *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
      • Re: Re: no

no jo furt *1*
    • Re: no

hmmmmm *1*
  • miley249

vanessa hnus

upe souhlasim s simca2 ashleynku nikdy nepredbehnete ma vic fankusku nez ta vymydlena vanessa jo a tu nikdy nepredbehnete ashley a miley jsou nejlepsi a lidem se vic libi ashley nez nejaka prostitutka a stripterka kouknete se k vanessa napsala o me nahy fitky si foti pitoma a myslisi ze je nejaka dobra neni slapka jedna a stoho se nevikroutite proste je vanessa slapka *16* *9* *10* *8*
    • vananneh

Re: vanessa hnus

No jenže ty fotky byli pro Zaca a nedivila bych se kdyby jí je vzala ta vaše kurva ashleyna-vzdechlina a nezveřejnila je *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* aspoň chtěla pro Zaca něco udělat narozdíl od vzdechliny která je střídá každej den(myslim kluky)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *13* *13* *13*
      • kajuska4

Re: Re: vanessa hnus

jj presneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Ashleyna strida kluky devka jedna vymrdanaa pitomaaaaaaaaaaaaaa *8* *16* *10* *9* *9*
    • Re: vanessa hnus

a navíc my se nesnažíme o to aby nessy jí předbehla,my ji mame radi i kdyby byla na poslednim ale vy furt sem chodite a myslite si jaký jste kdyz sem chodite..mno vy jste jen takové ubohe mrdky ktere jsou namyslene hloupe a navic drze!bezte uz doprdele za tou svou nulou ashleynou( jak hnusne jmeno) *16*
      • kajuska4

presne........... vy krawy pitome a ja jsem od detstvi nesnasela MILEYNU A ASHLEYNUUUUUUUUU *9* *9* *9* *9* FUJ
    • kajuska4

Re: vanessa hnus

sklapni vymrdankoooooooooooo *16* *10*
      • miley249

nesklapnu vanessa je slapka pitoma je hnusna kurva pitoma a ja budu nadavat na vanessu prostoze sem ji od detstvi nesnasela!!!! *16*
        • Re: Re: Re: vanessa hnus

ashleyna vyjebana zkurvena devka ktera nema vubec talent at zaleze kurva jedna zpicena!!!!!
    • Re: vanessa hnus

a ty ses devka..a navíc pekne blbá.. *1*
  • love

http://www.youtube.com/watch?v=rjlU z5qIBsk
    • kajuska4

Re: love

to nejde
  • simca2

nerikaly

nerikaly ste nahodou ze je vam jedno ze ta vase VANESSA je za Ashley???klidne si ji predbehnete nam to neva narozdil od vas!!!!jo a jeste neco rada vam pomuzu s predbehnutim ashley ale i kdyby ste meli 1000 000 komentaru stejne ji nepredbehnete!!!tak a mate to!!!! *1* *1* *1* papa
    Vanessa is best!!!teda pardon ashley is best!!!! *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *1* *1*
    • Re: nerikaly

co to tu zas mektáš ty kozo *1* *1* *1*
      • Re: Re: nerikaly

teda pardon..huso *1* *1* *1*
        • kajuska4

Re: Re: Re: nerikaly

hm......... *13* *13* ..............
  • ?

tk co holky,o cem se budeme bavit *7* *4*
    • kajuska4

Re: ?

treba o NESSYNCE *14* *14* *14* *14* *14* *7*
      • Re: Re: ?

jj hlavne ne o te vyjebane hnusne ashleyne..uz je mi z ni blbe..zpicena pizdalka..pffff *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ?

nééé o ashleyne néé fuj..jeste bych potom neusnula *9* *15* haha
          • Re: Re: Re: Re: ?

to mas pravdu,by me odvezli do bohnic *1*
  • :--

ta simca2 je ale strasnaaa..ach jo uz to vazne prehnala..a jak psala vananneh ze prej se sem bude furt koukat tak si asi mysli ze se ji leknem..pche..ja ji tak nenavidim,je to takova namyslena uboha nula! *16* *16* *16* *8*
    • vananneh

Re: :--

jj přesně!!Tady si to nemá co číst no tak ale aspoň nám pomáhá aby Vanesska *14* předvědla ashleynu-vzdechlinu! *16* *15* *15* *15*
      • kajuska4

Re: Re: :--

jj presne proc si neda prezdivku marketa to je divny fakt ja si davam radsi prezdivku podle jmena a nebo Nessyy bych si dala neco jinaci no je to krawa mno je divnaaa *3* *4* *1* toho si vemsimej te !! *3*
        • Re: Re: Re: :--

PROSTE I LOVE NESSY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ,I HATE PIZDALKA *8* *8* *8* *8* *16* *16* *16*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: :--

I LOVE NESSYNKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: :--

jj vananneh,je to takova...... to se proste neda popsat *8* *4*
    • kajuska4

Re: :--

jj my ju taky nenavidime(ja a klarus) krawa namyslena *16* *8* *10* *9*
      • kajuska4

Re: Re: :--

holky jak jsme poslouchaly Petra Bende tak tam byl ozralec *1* *1* a on tancoval uplneee a my dve jsme chytly takovej zachvat *1* *1* *1* *15* *15* *15* haha hihi *15* *1* a potom jsme si sli sednou Pač nas bolely nohy tak proto a sedely jsme a ted takovej ozralec ze:holky kde je hlavni brana?A mi ze pujdete na horu kolem kolotocu a on sel a ze kde to je?a mi ze pujde nahoru kolem kolotocu a potom se na nas podival a my jsme radsi sli nekam jinam *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1*
        • Re: Re: Re: :--

*15* *15* *15* *15* *15*
      • Re: Re: :--

jj,je takova ubozacka,napsala mi vzkaz neco jako ze se nejmenuje simona a ze ji tak nemam rikat ze mi taky nerika aneto.. Ale jako kdyz ma prezdivku simca2 tak koho to napadne ze se jmenuje marketa a ja jsem se ji na profil nekoukala takze jsem nevedela ze je marketa..aby se z toho neposrala..Jak nám furt poroučí jak máme mluvit a tak..taková pica mi nebude nic prikazovat at si vysere oko a pri tom nesere *16* *16* *8* .. *4*
  • vananneh

nessy

Hoklky kdo tu je??:) *7*
    • Re: nessy

ja jsem tuuuu *4*
    • vananneh

Re: nessy

*holky:D
      • kajuska4

Re: Re: nessy

cauky ja nejdu na vinobrani je tu bourka je to na prd je tu semnou Klárus *4* *9*
        • kajuska4

Re: Re: Re: nessy

a bude u me spat *3* *4* takze vijimka *1*
    • vananneh

Re: nessy

*holky:D
  • miley-cyrus44

MILEY

NESSA JE DOBRE ALE MILEY JE LEPŠNI
    NEHNEVAJ SA
    ALE JA SOM TAKA NIKTO MOJU MILEYNKU NENAHRADI *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • anisek22

Re: MILEY

ale to já vímmmmmmmmmmmmmm MIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLLEEEYNKA A NESSYNKA ALE RADŠI MÁM MILEYNKU
      • miley-cyrus44

Re: Re: MILEY

JJ AJ JA
        MILEY JE LEPŠI *14* *14* *14* *14*
        • anisek22

Re: Re: Re: MILEY

já jdu ven papa papa nessynko *14* *14* zítra možna
          • miley-cyrus44

Re: Re: Re: Re: MILEY

JJ PA
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: MILEY