Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4

caw

cauky je tu nekdo?? *7* *7*
    • zacavanessa

Re: caw

cauky muzu se k vam pridat *7* *7* I LOVE VANESSKA *14* *14*
      • kissinka14

Re: Re: caw

cauky jj urco ze muzes jj nessynka *14* *14* *14* *14* *4* *4*
        • kajuska4

Re: Re: Re: caw

vsici 3 piseme cauky co to je zazlozvik *15* *15* *15* *1* *1* *1* haha....
  • musím :(

holky já musím jsem na tátovým noťasu a už musím jít díváme se ještě na tv a ať se vám zdají hezký sníky o našem slunííšku *14* *14* třeba jak předběhne je tadyk na top osobnostech a jak bude slavnější a slavnější a lepší a lepší a stane se z ní legenda jetšě větší než pizdalka a milblbka dohromady *1* to by bylo sQělý *15* super mě se to určitě něco podobnýho bude zdát já to vím *5* tak pp holčinky a dobrou noc nessynkooooo *14* *14* i když tedkom má asi právě začínající den ale to je detail *1*
    • vananneh

Re: musím :(

jj pp škoda že mě se nic nezdá a když jo tak je to kravina *9* *1*
    • kajuska4

Re: musím :(

jj papapaaaaaaaaaaaaaaaaaa jj me se zda o nasem slunisku kazdej dennnnnnn *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • aakristina

Re: Re: musím :(

spis kazdou noc ale to je jedno me se oni taky zda jeden sen kdyz sem se probudila btak sem malem brecela protoze se mi zdalo ze sem ji potkala a chtela jsem aby to bylo doopravdy ale to nic tak ahooooj vsichni fanousci vanessky nasi milovany ja uz taky budu muset!!!!! *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: musím :(

jj sorry kazdou noc *1*
  • achoj

ahoj lidi zase ste toho spoustu napísali když sem tu nebyla že? mě se to nece všecko číst *1*
    • vananneh

Re: achoj

*1* NO HELE ZASE SEM PÍŠE TA BLBÁ SIMCA2 FAKT NENORMÁÁÁÁÁL!! *1* *1*
      • kajuska4

Re: Re: achoj

j uz me to sere
        • vananneh

Re: Re: Re: achoj

MĚ TAKY!! *16*
          • Re: Re: Re: Re: achoj

csss už je s tím trapná
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: achoj

jj presnee
            • vananneh

Re: Re: Re: Re: Re: achoj

jj je a hodně!!
    • kajuska4

Re: achoj

caukyyyy Veruuuuuuuuu *1*
  • simca2

jsou

jsou novy jo a jsou fotky taky to bylo vtom bravu jedna fotky tam byla
    • vananneh

Re: jsou

NEJSOU NOVÝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • kajuska4

Re: Re: jsou

A NESSY rekla ze to nikdy neudelaaaa ze to bylo naposled a ja nasemu sluniskovi verimmmmmmmm *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4*
        • vananneh

Re: Re: Re: jsou

jjjj já taky!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
          • Re: Re: Re: Re: jsou

nn nejsou nový *13* jsou z roku 2007 jak řekla kajush prostě nejsou nový a tečka! já taky našemu sluníííškovi věříím *14* *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: jsou

nn nejsou to new fotky jsou to stare never ale je to vsude napsane ze je to z roku /2007/ a ja tomu verim!!!
  • simca2

oj

jo bylo to v bravu jak flirtovala s tim klukem co s ni hraje ve filmu beastli nebo jak se to pise a psali tam ze flirtuje k vuli zacovi vis?? *7*
    • vananneh

Re: oj

AŽ MI UKÁŽEŠ FOTKY KTERÝ TO DOKAZUJOU TAK NĚCO ŘIKEJ!!!!!!!!!
    • kajuska4

Re: oj

tak si vymislijou jsou to blbci chcou si videlavat!!!
  • simca2

dobre

dobre ja jdu pryc stejne to nic nezmeni mate pravdo ale premyslejte o tech fotkych to vam radim fakt hodne ale nemysli m to vzlem myslim vto dobrem aby ste pochopily co rikam *7*
  • simca2

a

a proc je teda nafotila znovu???nerikej ze pro zaca a proc ted pry chodi z jinym chlapem aby zarlil zac????neni ona vymatlana???vzdyt je dost krasna aby se ji zac vsimal a mel ji rad ne???
    • vananneh

Re: a

ty vole chodí pořád se zacem to z toho brava sou jenom blbí keci!!!!!!s tim jenom natočila film a navíc je nikde ani spolu nevifotily a ty fotky nejsou nový sou starý jenomže se oběvily teď!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • kajuska4

Re: Re: a

jj presne Bravo a takove casopisi si vymislijou..aby videlavaly prachyyyyyyy!!
    • kajuska4

Re: a

Nessa se ted nefotila to jsou stare fotky z roku 07 jasny?A nechodi s tim chlapem vzdit je se ZACEM to vidite na videjich a na fotkach.Nessa nestrida kluky jasny???
      • vananneh

Re: Re: a

nestřídá!!máš pravdu zato viim o někom jinym! *15* *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: a

*15* *15*
  • simca2

pa

papa vanesska77 *4* *3*
    • vananneh

Re: pa

V.Y.P.A.D.N.I.!!!!!!!!!!
  • simca2

no

no me to je jedno klidne se poserte jo???hlavne at uz je klid *7*
    • kajuska4

Re: no

hm...cau tady Klaruska44 hej uz klid...jasny?je to dost trapne...piste si na te sve ashleyne hej..... *10*
  • ppp

holky sry ja musim on sem musi bracha *10* tak pppp a at zklapnou ty pice pp *1*
    • kajuska4

Re: ppp

j papikkkkkkk

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit