-
caw
cauky je tu nekdo?? *7* *7* -
-
Re: caw
cauky muzu se k vam pridat *7* *7* I LOVE VANESSKA *14* *14* -
-
Re: Re: caw
cauky jj urco ze muzes jj nessynka *14* *14* *14* *14* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: caw
vsici 3 piseme cauky co to je zazlozvik *15* *15* *15* *1* *1* *1* haha....
-
-
-
-
musím :(
holky já musím jsem na tátovým noťasu a už musím jít díváme se ještě na tv a ať se vám zdají hezký sníky o našem slunííšku *14* *14* třeba jak předběhne je tadyk na top osobnostech a jak bude slavnější a slavnější a lepší a lepší a stane se z ní legenda jetšě větší než pizdalka a milblbka dohromady *1* to by bylo sQělý *15* super mě se to určitě něco podobnýho bude zdát já to vím *5* tak pp holčinky a dobrou noc nessynkooooo *14* *14* i když tedkom má asi právě začínající den ale to je detail *1* -
-
Re: musím :(
jj pp škoda že mě se nic nezdá a když jo tak je to kravina *9* *1* -
Re: musím :(
jj papapaaaaaaaaaaaaaaaaaa jj me se zda o nasem slunisku kazdej dennnnnnn *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: musím :(
spis kazdou noc ale to je jedno me se oni taky zda jeden sen kdyz sem se probudila btak sem malem brecela protoze se mi zdalo ze sem ji potkala a chtela jsem aby to bylo doopravdy ale to nic tak ahooooj vsichni fanousci vanessky nasi milovany ja uz taky budu muset!!!!! *14* -
-
Re: Re: Re: musím :(
jj sorry kazdou noc *1*
-
-
-
-
achoj
ahoj lidi zase ste toho spoustu napísali když sem tu nebyla že? mě se to nece všecko číst *1* -
-
Re: achoj
*1* NO HELE ZASE SEM PÍŠE TA BLBÁ SIMCA2 FAKT NENORMÁÁÁÁÁL!! *1* *1* -
-
Re: Re: achoj
j uz me to sere -
-
Re: Re: Re: achoj
MĚ TAKY!! *16* -
-
Re: Re: Re: Re: achoj
csss už je s tím trapná -
-
Re: Re: Re: Re: Re: achoj
jj presnee -
Re: Re: Re: Re: Re: achoj
jj je a hodně!!
-
-
-
-
-
Re: achoj
caukyyyy Veruuuuuuuuu *1*
-
-
jsou
jsou novy jo a jsou fotky taky to bylo vtom bravu jedna fotky tam byla -
-
Re: jsou
NEJSOU NOVÝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: jsou
A NESSY rekla ze to nikdy neudelaaaa ze to bylo naposled a ja nasemu sluniskovi verimmmmmmmm *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: jsou
jjjj já taky!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: jsou
nn nejsou nový *13* jsou z roku 2007 jak řekla kajush prostě nejsou nový a tečka! já taky našemu sluníííškovi věříím *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
Re: jsou
nn nejsou to new fotky jsou to stare never ale je to vsude napsane ze je to z roku /2007/ a ja tomu verim!!!
-
-
oj
jo bylo to v bravu jak flirtovala s tim klukem co s ni hraje ve filmu beastli nebo jak se to pise a psali tam ze flirtuje k vuli zacovi vis?? *7* -
-
Re: oj
AŽ MI UKÁŽEŠ FOTKY KTERÝ TO DOKAZUJOU TAK NĚCO ŘIKEJ!!!!!!!!! -
Re: oj
tak si vymislijou jsou to blbci chcou si videlavat!!!
-
-
dobre
dobre ja jdu pryc stejne to nic nezmeni mate pravdo ale premyslejte o tech fotkych to vam radim fakt hodne ale nemysli m to vzlem myslim vto dobrem aby ste pochopily co rikam *7* -
a
a proc je teda nafotila znovu???nerikej ze pro zaca a proc ted pry chodi z jinym chlapem aby zarlil zac????neni ona vymatlana???vzdyt je dost krasna aby se ji zac vsimal a mel ji rad ne??? -
-
Re: a
ty vole chodí pořád se zacem to z toho brava sou jenom blbí keci!!!!!!s tim jenom natočila film a navíc je nikde ani spolu nevifotily a ty fotky nejsou nový sou starý jenomže se oběvily teď!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: a
jj presne Bravo a takove casopisi si vymislijou..aby videlavaly prachyyyyyyy!!
-
-
Re: a
Nessa se ted nefotila to jsou stare fotky z roku 07 jasny?A nechodi s tim chlapem vzdit je se ZACEM to vidite na videjich a na fotkach.Nessa nestrida kluky jasny??? -
-
Re: Re: a
nestřídá!!máš pravdu zato viim o někom jinym! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: a
*15* *15*
-
-
-
-
pa
papa vanesska77 *4* *3* -
-
Re: pa
V.Y.P.A.D.N.I.!!!!!!!!!!
-
-
no
no me to je jedno klidne se poserte jo???hlavne at uz je klid *7* -
-
Re: no
hm...cau tady Klaruska44 hej uz klid...jasny?je to dost trapne...piste si na te sve ashleyne hej..... *10*
-
-
ppp
holky sry ja musim on sem musi bracha *10* tak pppp a at zklapnou ty pice pp *1* -
-
Re: ppp
j papikkkkkkk
-