Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miley-cyrus44

ahoj

som lenky sesternica
    • anisek22

Re: ahoj

a jaký
      • miley-cyrus44

Re: Re: ahoj

lenka-vannejka
        • anisek22

Re: Re: Re: ahoj

jo už vím psala jsem si s nou máš ráda miley
          • miley-cyrus44

Re: Re: Re: Re: ahoj

ano je moja najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
            na celom svete *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
            • anisek22

Re: Re: Re: Re: Re: ahoj

mooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjaaaaaa aaaaaaaaaa taky s nessou *14* *14* *14* *15* *15* *15* prostě miley a nessa
  • anisek22

kdo je tu

kdo je tu *1* *1*
  • anisek22

nessy

NESSY MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ *14* *14*
    • lenka-vannejka

Re: nessy

no ja musim. idem urobiť mojej sesterke profil mi tu budeme tak zatim pa *4*
      nessy moje zlatííííííííííííííí
      • anisek22

Re: Re: nessy

papapapapa
  • lenka-vannejka

?

čo by ste urobily keby ste stretly vanessku mucq zlatíčko alebo ashleynu kravu blbú??? *7* *7* *7*
    ja by som urobila nasledovné:
    vanesske zlatíčku mojmu: takže vanessinke by som dala pusinku vzala by som ju na nákupi a kupovaly by sme tričká nohavice proste všetko vanesske dobrunké jujky *14* *14* *14* *14*
    a ashleyne posranej: takže ashleyne bi som naplivla do ucha išly by sme do drviča a rozdrvila by som ju *15* *15* *15* a ako čerešničku na torne rozekla motorfkov *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • anisek22

Re: ?

nessynaku bych objala a řekla bych jí o autogram a šla bych s nou na nákupy
      a ashley bych řekla at skončí ze zpíváním *15* *15*
      • kajuska4

Re: Re: ?

KDYBYCH potkala NESSYNKU TAK BYCH JI DALA PUSINKU POZADALA JU O AUTOGRAM a kyticku bych ji dala,potom bysme sli nakupovat a jeste bysme se natocily pred kamerou a daly bysme to na youtubecko a jeste bych se s nou vyfotilaaaaa *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* a zazpivaly bysme siiiiiii jujjjjjjjjjjjjjjjj *4* *4* *14* *14* *14* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ?

a kdyby sem potkala ashleyna koupila bych ji nejake jidlo a dala bych ji tam otravu a to stejny s Mileynou(muj nazor) a nechala je udusit a jeste bych jim flusla do huby *1* a hodila je do vody at se utopijou *1* *1* *1* *15* *15* *15* tot muj nazor! *15*
  • anisek22

kdo je tu

ahojik lidi kdo je tu *5* *15*
    • lenka-vannejka

Re: kdo je tu

ja *3*
      nessy *14* *14* *14* *14*
      • anisek22

Re: Re: kdo je tu

jestli někdo napíše že nessy je blbá takat si mě nepřeje
        • lenka-vannejka

Re: Re: Re: kdo je tu

a čo keď to napiše niaka mileyna fans? *7*
          nessy mucík mucík moja favorit dala by som jej pusinku *14* *14* *14* *14* a ashleyne naplivla do ucha *15* *15* *15*
          • anisek22

Re: Re: Re: Re: kdo je tu

tak at si mě taky nepřeje nessy je dobrá ale miley o trochu lepší prostě at sem neleze
      • anisek22

Re: Re: kdo je tu

nessyyyyyyyyyyymuuuuuuuuuuuuccccccc ccccccccqqqqqqqqqq *15* *15*
  • deminka2

musíme pppppp

ahoj holky. emilyamiley6 (moja sestra) ideme do nemecka takže ahojte majte sa dobre a nech sa vam sníva o nessynke *14*
    majte sa
    • vanessavk

Re: musíme pppppp

ppp *3*
  • anisek22

dobrá zpěvačka

nessinka Mucccccccccccccccqqqqq a lidi co ju nesnášej at jdou do prdele že mám pravdu
    • emilyamiley6

Re: dobrá zpěvačka

no tak dobre vanessa je goooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooood *14*
    • Re: dobrá zpěvačka

jj určitě že máš
  • emilyamiley6

hej

aby ste vedeli simca neni simona tak najprv sa naučte jej meno a je to každeho vec kto pôjde na vašu vivolenú vanessu može chodiť aj ten čo nema rad/a vanessu!!!! každy ma na to pravo *16* *16* *16*
    • Re: hej

hele ja uz ji simono nerikam,ja jsem se ji na profil nekoukala a myslela jsem ze kdyz ma prezdivku simca2 tak to bude simona tak se z toho nepodelejte!!!!!! *8*
    • Re: hej

já jí to nezakazuju ale já jí říkám markéta takže se klidni jo? jo a dík tem kdo sem chodí a nemá rád nessy tak dík že zvětšujete návštěvnost *15*
      • emilyamiley6

Re: Re: hej

noa. a ja mam už trochu rada vanessu ale to vam aj tak nepomôže *13*
        • vananneh

Re: Re: Re: hej

no to pomůže!!Je to totiž seřazený podle návštěvnosti!!
  • copak?

aoj lidi jakse máte a co děláte? já se mám docela dobře ale štve mě ta markéta (simca2 se jmenuje markéta má to na profilu) a já si držím u nosu kapesník jinak docela v poho a vy?
    • anisek22

Re: copak?

ahojik to jsem já miley214 můžu sem chodit na diskusi
      • Re: Re: copak?

j už sme ti to řekly
        • anisek22

Re: Re: Re: copak?

hele víte já jsem nessu první nesnášela ale ted je s miley cyrus na prvním místě prostě mileynka a nessynka MUUUUUUUUUUUUUUUCCCCCCCCCCCCCQ *1* *1* *14* *14*
  • vanessa hudgens

ahojik lidi moooooooooooocinky se omlouvám za to že jsem psala že nessa je blbá.nessa je dobrá zpěvačka.odpuštíte mi. můžu sem chodit na diskusi *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit