Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo ?

ale jedna holka od vás ted nevím kdo myslim ze medoussek rikal ze snama uz mir neuzavre...ale kdyby jo tak by mě zajimalo jak dlouho to vydrzí ale jinak ja bych to brala
  • anulka123

Vanessko77

Okey..já souhlasím..a myslím že holky od nás s tím budou taky soulasit..zmusíme ještě zjisit kdo porušil ten minulej míír..a když zjistíme že to byl někdo od nás..tak se vám omluvíme berete..??
    • Re: Vanessko77

ok *4*
  • mír?

takže už dáme fakt míra nebo ne?já bych s tim mírem teda souhlasila,ale pokud se dohodnem,tak to už proste neporušíme ok? *4*
  • anulka123

Vanessko77

okey..tak když sme to teda byli my..no nic o tom newim..protože jáá nic neporušila..ale to je fuk..taky se nechci háádat..ale oni se občas některý holky najdou kerý pííšou na diskuzy strašný komentááře..a pak se dohadujeme mezi sebou..
  • anulka123

..??

Tak kolik holek tady na diskuzy může potvrtdit že ten mír ukončil medoussek..??
    • Re: ..??

to nwm,ale vananneh s kajuskou to určo budou vedet ptže ty vždycky všude bránej nessy,já tu nák často nejsem takže moc nwm co se to tu deje *1*
      • vananneh

Re: Re: ..??

jj já a kajuska to potvrdíme URČITĚ!
        • kajuska4

Re: Re: Re: ..??

jj ja to potvrdim
    • vananneh

Re: ..??

Já vananneh,kajuska4,možná vanesska77,a sama medousssek!!A jestli se nepřizná tak si projdi diskuzi u vás!
      • Re: Re: ..??

nn já ne,já jsem tu asi nebyla,já nwm já mám krátkou pamet *15*
  • anulka123

jedna věc

Hele holky..sorry možná sem to přepískla že sem trošičku nadáávala..chci jen vědět jestli je pravda jestli ten mít prej pprušila holka s přřezdívkou medoussek..??to se psalo na nai dikuzy
    • Re: jedna věc

ok,omluva přijata,já se totiž nechci už hádat,už toho nák mám dost:)..hele já to taky už nevim,já jsem to nák nepochopila *1* ale vim že tu neco holky o tom psaly že to ty z ash klubu porušily a pak už nwm,nepamatuju si *1*
    • Re: jedna věc

ja nic nevím ja sem tu nebyla
  • anulka123

Vanesso77

joo to patřilo tobě..jiná dilina jako ty už tady totiž není..aty víš dobře cos udělala..tvrdit že my sme porušili mír..a ještě chodit na Ash diskuzy..a a psáát tám bůůhvíí co..
    • Re: Vanesso77

co?co to tu meleš?já se te neptala jestli mi to patřilo.. *8* *8*
    • vananneh

Re: Vanesso77

PORUŠILY STE HO VY KRÁVY!!!!!!!!!TEN MEDOUSSSEK HO UKONČIL NEBO CO JE TO ZA TRAPNOU PŘEZDÍVKU!!!!!!!!!!!!!TAKŽE UŽ KONEČNĚ SKLAPNII!!! *16* *16*
      • Re: Re: Vanesso77

přesne vananneh!!!máš pravdu! *8*
  • Tak co holky ?

očem budem kecat ? já mám normáně fotku obtisku nohy když byla mimino *1*
    • Re: Tak co holky ?

jak se máš rebarboro? *3*
      • Re: Re: Tak co holky ?

zatím skvěle co ty ? dneska sem byla s kámošema na splavu *3* tak mi to zvedlo náladu
    • Re: Tak co holky ?

fakt?to je super! *4* *4*
  • anulka123

já..??

To myslíš mě..??
  • chm

hele holky nebyla náhodou ta nelmo ve fans nessy?já jenom že mám pocit že byla jinak bych si jí nepřidávala do přátel když tam má ashleynu a nessy ne.. *15* ..ale jako nwm jenom mi to příde divný že jsem jí mela v přátelích.. *3*
    • vananneh

Re: chm

Já bych taky řekla že tu byla s náma!
      • kajuska4

Re: Re: chm

jj me to prijde taky divneeee *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit