-
vanesso77
No tak míír neuzavřem a budeme se pořáád háádat..my sme mír neporušili..ani se nedivím..vy náány..vy nic jinýýho neumíte..jednu věc berte navědomí..my vás budeme vždycky nenáávidět..na tom se nikdy nic nezmění...jak vy s náma tak my s vááma..Ashley má ve fanklubu 5404 fanouškůů..a vaše Vanessa 4771..to je dostt velikej rozdííl..já vám Vanessu neberuu..klidně ju obdivujte dál..já vám to zakázat nemůžu..ale už nechcte bejt Ashley..už nikdy nechoďte na naši diskuzy Ash..a bude to ok.. -
-
Re: vanesso77
no tak ty nechod na tu naší nazdar -
Re: vanesso77
Já ti nic neudělala *10* -
-
Re: Re: vanesso77
přesne,my jsme neřekly že mír nechceme uzavřít tak nevim co deláš.. *1* a já taky nwm co jsem ti udelala a proč tam máš nadpis vanesso77?Mno nwm kdo je tu jako vanessa77,já jsem vanesska77 takže me to patřit nebude..
-
-
-
kajush?
Kajush ty už si tu?? *4* -
Ahojky
ahojhky kajush....samantha hrála v dívčí patě nebo mám ji ve fanclubu tak se mrkni -
-
Re: Ahojky
jj ja ju znam *5* a mam ju taky pridanou *3*
-
-
paaa
Ok papáá kajush!Večer tu bude!A ILOVE VANESSKAAAAAA *14* *14* *14* -
-
Re: paaa
*budu
-
-
hele holky
Holky ja jdu pozdravit stryce protoze odjizdi v nedelu ale kolem 9 jsem tu takze zase budeme kecat ju??tak zatim papa I love Nessy *14* *14* *14* -
Loving Vany
Hej Vnesáci všimli ste si že Samantha boscarino a vanesska sou si hodně podobnýý !! *14* -
-
Re: Loving Vany
Joo to je tahle!Ten film dívčí parta je good *5* -
-
Re: Re: Loving Vany
A sou si docela podobný ale jenom na některejch fotkách... *3*
-
-
Kdo je to ta samantha?? *15* musim se kouknout na ten profil *15* -
jj máš pravdu,je jí podobná,skoro jako sestry *4* *3* -
-
Re: Re: Loving Vany
jj presne *14* *14* *3* *4*
-
-
-
......
Holky vy nemáte vážně nic lepšího na prááci než pomlouvat Ash..??To se musíte chovat jako mylý děti..??Kerý nic jinýho než se dohadovat kdo je lepší neumí..??Vždyť sme uzavřeli mír..ale vy ani nevíte co je dodržet slovo..my vám Vanesuu taky nepomlováme..možná tam někdy někdo občas něco napíše..ale néé takowý slova jako u vás..prtostě pro vás je nejlepší Vanessa a pro nás Ashley..tak už bych tyhle uboohý pomluvy ukončila..souhlasííte..?? -
-
Re: ......
VY STE ZRUŠILY MÍR!! -
-
Re: Re: ......
J presne *9*
-
-
Re: ......
mno a jako ony nepomlouvaj ness?me je to jedno,at mír uzavře nekdo jinej ale už to ty ash fans neporušej!! *5*
-
-
CD
Vanesska ma tie naaaj pesničky a tieš už sa nevieeem dočkať na tretie a na tie Vanessyne nove filmy.......všetko na čom Vany pracuje je supeeerr *14* -
-
Re: CD
JJ presne *14* *14*
-
-
kajush
Ahojky kajush!Já taky posloucham cd *14* *14* *14* Posloucham její 1.cd V a taky se těšim na 3.cd! *14* *14* *14* -
-
Re: kajush
ja jeste V nemam ale urco si ho koupiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: kajush
Znas od Nessynky pisnicku Set it Off?Ja ju ted posloucham na youtubecku protoze v tom cd neni tak musim jit vzdycky na youtube *14* -
-
Re: Re: Re: kajush
já to mam táta mi ho našel na netu a stáhnul i když ho nemoh najít tak ho našel *14* *14* *14* *14* Jo ten název mi něco řiká potom si jí kdyžtak poslechnu protože všechny její písničky sou krááááááásnýýýýý *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: kajush
Já teď posloucham say ok *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kajush
Kurna ja uz ani neumim psat posloucham*teda ja ta mam chyb *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: kajush
A nebo si to V stahnu protoze mamka rikala ze ted potrebuju veci do skoly takze budu si muset nekdy ted koupit cd protoze muj bracha je vzdycky nekomu pujci nebo nwma a potom nemam nic a ja ted posloucha Come back to me *3* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
I love Nessy
Holky jste tu??Ja se tesim az bude 3cd *14* *14* *14* *14* *14* jujikkk I love Nessy Lowuju tee zlatisko *14* *14* *14* *14* holky co delate?Ja posloucham Nessynky cd *14* *14* *14*