-
vanessa vs mileynka moje sluníčko
pls juknite sa na miley diskusi haajú sa ktoje lepší či vanessa alebo miley ale tak niako som to pochopila -
-
Re: vanessa vs mileynka moje sluníčko
Vanesskaaaa *14* *14* *14* *14*
-
-
prepačte
prepačte že volam ashley popdla vašim jazykom "ashleyna" volám ju ashleynka lebo ja ashley a vanessu lovkuju ale radši mám miley ale ntie dve niesu zle *13* -
-
Re: prepačte
ok...
-
-
vanessa
ahoj vanessa je best best best best best best best best best best *14* -
-
Re: vanessa
*14* *14* *14* *14* *14*
-
-
ahoj
Ahoj já se mam dobř ty??:) -
-
Re: ahoj
jj ja taky *3*
-
-
Ahoojky
ahooojky..jak se mate??? *4* *4* -
-
Re: Ahoojky
Cauky mam se skvele a ty *7* *3* *3* -
-
Re: Re: Ahoojky
mam se supeer.. *4* -
-
Re: Re: Re: Ahoojky
*4* *4* *3* *3*
-
-
-
-
No a co..
ONI SI ZAČALI TAK CO JAKO.... *16* *16* -
-
Re: No a co..
jj presne *8*
-
-
jj
Ahoj..lidi....jj presne oni ho porusily *9* -
protože!
My sme totiž měly mír ale oni ho zrušily tak to zavynily a maj smůlu prostě!! -
proč??
Ahoj holky mno abych se přidala mám ráda ashley ale nessynku víc ale musím řct jak jsem tu četla tak ashley není tlustá když je modelka mno ale nessynka není zase žádná děvka já nechápu proč sem píšete takový nesmysly vždyt je to strašný jak se hádáte furt no nessy je strašně hezká holka a ash taky tak nechápu proč se hádáte!! *7* *7* nessynky fanoušci bavte se jenom o van a nelezte na dizkuzi ash a ashleynky hanoušci nelezte sem a pište si jenom na tu cvoji dizkuzi a nepište o van a ani o ash takový ptákoviny vždyt je to směšný! -
-
Re: proč??
ale jako nic proti,já s tebou souhlasim! *4* -
-
Re: Re: proč??
*15* *15*
-
-
promin,já tam musim chodit,vždycky se tam totiž nehorázne pobavim z toho co to tam ty kozy píšou..Ale tam Ashleynu neurážim,jenom tady *15* *15* *15* -
aj ja si to myslím ale stále budu hovoirť o ashleynke *15* -
ash i nessy mají chyby tejně jako my ale nemusíte jak van tak ash takhle nadávat to si ani jedna nezaslouží!! *13* *9* *9* *7* *9* *1* *3* oni se snaží tak se budeme snažit i my a nebudeme si jich všímat pro fans ash --nessynka neexistuje ----tak pro fans nessynky ---ash neexistuje a je to ne?
-
-
...
Dobrou noc všichni