Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 21.4.1993

...

stejne nechapu proc vzdycky zacnou nadavat ashleyny fanousci..my chceme mir a oni si vzdycky zacnou..stejne muj nazor mi nikdo neveme..mam nejjjradeji Vanessu.. *14* *14*
    • kajuska4

Re: ...

jj ja taky *14* *14* *14* *14*
  • Co se zase stalo ???

Co se zase stalo,že se tu opět nadává .... Já myslela,že je MÍR ... toto moc dlouho netrvalo ... Já vůbec nevím vo co go .... proč si Ashley fanoušci mysli,že i Love vanessa je lesbicky ?? To není pravda Oni taky píšou muck atd : to by se taky mohlo brát jako lesbický .... já nevím co jim zase ruplo v bedně ? VYSVĚTELETE MI TO NĚKDO PROSÍÍÍM !!! *4*
    • 21.4.1993

Re: Co se zase stalo ???

božeeeee...to jsou ale kravky..I love Vanessa neni lesbicky..oni to nechapou.. *16* *16*
      • kajuska4

Re: Re: Co se zase stalo ???

jj presne *10* husyyyy *10* jedny *16*
    • kajuska4

Re: Co se zase stalo ???

to jsou takove cupkyyyyyy......normalne mi tu mame jedny holky a rikaji si taky I love milasku co jsi pak delala krasneho ja te lowkuju a tak....ale maji kluky a to je stejne jak u nas jsou to pizdyyyyy ty Ashleyniny fanousci Klaruska44:Neco vam reknu vy cupky kdybyste se sem kukly vy jste takove kurvy devkyyyyyy *16* *8* *10*.....!!!!!A jinak holky ja u Kajus spim protoze moji rodice jely nekam do pr... *1* takze nechcu bejt sama doma tak sem si rekla ze u Kajus budu spat *3* *3*
      • Re: Re: Co se zase stalo ???

Přesne taQ,máš naprostou pravdu!!
        *5* *1*
      • kajuska4

Re: Re: Co se zase stalo ???

Ale nebojim se *15* to je kvuli brahovi *9* *5*
  • vaness15

prisiiim

bože tie na diskusii ashleyny su ale kravy rovnako ako Ashleyna....prosiiim ľudia vymažte si všetci ashlynu...ked mate radi Vany tak to urobte....len zvišime to že Vaney može predbehnuť tu bosorku....tak to urooobteee *3*
    • vananneh

Re: prisiiim

To neni podle toho kolik má kdo fanoušků,ale podle návštěvnosti tý osobnosti.
  • kajuska4

Holky,

Holky,ty kravy jsou uplne pic* *8* *16* *16* *10* no pockejte vy kravky!!!!! *8* *16* *10*
  • lol

Ahojky,hele četli jste to už na diskuzi Ashleyny?Že prej se jim nekdo naboural do profilů že jsme to prej byli my,fanoušci Vanessky..Mno sami si to přečtete,ale jako nechápu proč bysme to mely delat.. *10* *10* *5* *15* *15* *15* ..Vtipné.. *15*
    • Re: lol

jsou to proste vyjebaný debilky!( prominte mi za to slovo) ale jako proč hned musí nadávat na Nessy když ani nemaj důkazy že jsme to byly my,to je docela debilní ne? Tim me teda naštvaly kurvy jedny *15* *8* *8* *8* *8*
      • kajuska4

Re: Re: lol

Holky klidne mluvte sproste ted mam nerva zaseee *8* *16* *10* devky vyzraneee aj ta ashleyna jak chcou:::Ashleyna je devka vyjebana skurvena tlustaaaa *8* *16* *10* *15* maji to za to *16*
        • Re: Re: Re: lol

ashelyna jedna zpíčena kurva vyjebaná zkurvená šmejdka(musim se vyřvat *1* ) kráva jedna debilní blbá mrdka..Už je to docela v pohode *15*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: lol

*15* jj presneee
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: lol

jj...Nessynka je nejlepsiiiiiiiiiii *14* *14* *14* jj papa
            • Re: Re: Re: Re: Re: lol

mno,miley mi ani nevadí ale nessynka je nej,miley se mi líbí jen v Hannah montane a ma asi 2 good písničky ale nessy je nejlepší ale ted už fakt jdu káji *4* ppppp *14*

Hele já už jdu,jdu se koukat na primu cool(Griffinovi) a pak mi dávaj přátele a pak ordinaci v růžový zahrade tak pppp *15* *15* *15* *14* *14*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: lol

jj presne ja tu krava nemam pridanou uz odzacatku kdyz jsem se zaregistrovala to stejny s Mileynu (sorry ty ju mas rada ale ja nn *13* )

blbky jedny,ty ashleyniný fanoušci..Lidi všichni si vymažte Ashleynu,at jí předbehne Vany *1* *1* *1*

me je uplný vedro z toho jak jsem nasraná *15* *15* *15* *15*
    • kajuska4

Re: lol

ted jsem si to cetla a napsala jsem jim tam koment tak jak chcou kravyyyyyyy *10* *10* *8* *16*
      • Re: Re: lol

to je dobře kajusko,at si políbí *1*
      • vananneh

Re: Re: lol

jj jako proč bysme stráceli čas tim,skoušet jim heslo!K čemuu by to bylo...Máme lepší věci než abysme jim zjišťovali heslo!já tohle nedělam!Tak nevim co si zase myslí *8* *16*
        • Re: Re: Re: lol

přesne,asi si myslí že jsme zvedavý na nejakou ashleynu,já se o ní vůbec nezajmám,natož abych psala neco od nekoho cizýho.. *10*
  • vananneh

Ahooj

Ahooj tak sem se vrátila od zubaře!! *4* Týýjo já čumim tady je new komentíků *15* Ale je to SUPER!! *3* I LOVE VANESSKA *14* *14* *14* *14*
    • 21.4.1993

Re: Ahooj

ahooojky..a copak ti delala??..i love vanesska *14* *14*
      • vananneh

Re: Re: Ahooj

No nedělala mi nic:D Byla sem hotová za půl minuty *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Ahooj

ou...
    • kajuska4

Re: Ahooj

jj I LOVE VAN *14* *14* *14* *14* *14*
  • a ?

viděli ste nové fotky vanessky se zacem *14*
    • Re: a ?

nn ja je nevidela das mi pls odkaz?
      • vananneh

Re: Re: a ?

najdeš ho třeba na www.p-aja.blog.cz :)
        • Re: Re: Re: a ?

dik juknu se
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: a ?

Deni dala jsi moc hezke tapetky *14* *14*
    • vanesskaa

Re: a ?

božeee,jim to taaak slušííí. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • kajuska4

Re: Re: a ?

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • 21.4.1993

jsou naprosto uzasne.. *14* *14* *14*
    • kajuska4

jj videla jsou *14* *14* *14* *14* *14*
  • Chyby

vim že je to dizkuze vaněnky ale patří do hsm ....našli ste někdo v hsm nějaké chbyby *7*
  • hannah54miley59

nn

nn ja s tebou souhlasim!!!!!!! *15*
  • hannah54miley59

-------

ne kecam jen tak nudim se paaaaaaa *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit