-
Omlouvám se že se sem pletu
Omlouvám se že se sem pletu, ale můžu vás poprosit jestli by jste mě nemohli follow na Twitteru jsem tam jako AnnaDangVanAnh a nebo tady-------http://twitter.com/AnnaD angVanAnh.Budu moc vděčná!! *14* -
Twitter
Tady je Vanessy Twitter koukněte se tam je tomu bude rozumnět http://twitter.com/VanessaAHudgens *3* -
-
Re: Twitter
NE!Pravej Vanessinej TWITTER je OfficialBabyV má tam i vzkazy!
-
-
Twitter
Jestli chcete vědět jaký je Vanessy pravý twitter tak je tam jako VanessaAHudgens a Zac jako Zacofficial. *3* -
stránka
promiňte že sem lezu podívejte se na thle stránku trochu dole se píše že Vanessa dala padáka a nebo že jí vyhodila já nevím jestli jeto pravda tak se nato koukněte www.starmagazin.cz/.../vanessa-hudgens/ jo a koukněte se pls na náš blog kterej mám ze simcou2,omajdou a mishel www.ashley4-is-best.blog.cz -
prominte ze se pletu do vasich veci ale
prominte ze se pletu do vasich veci ale ja si myslim ze vanessa neni protoze jak by mohla narazit na stranku osobnosti.cz a take jak by vedela ze je to stranka o celebritach chapete????a ani by se tady nevyznala to moze napsat jakykoli dite nebo dozpeli!!!!!!!!!!!!ale fakt prominte ze sem tady lezla -
Hey guys
Hey guys!I am Vanessa Hudgens and I love my fans....YES I am real!My best friends are Ashley Tisdale,Aly Michalka,Miley Cyrus and more.How are you Czech republic?I send this msg from mobil...My twitter is OfficialBabyV.Thanks for read this msg.XoXo Vanessa -
-
Re: Hey guys
až na to že v AJ nepíšou mobil ... ale mobile nebo cell phone xD
tyhle faky už sou trapný xD -
-
Re: Re: Hey guys
jj to je pravda ale ja jsem na twitteru a mam ju tam pridanou officialbabyv...ae fakt takze ja jako nwm *7* -
-
Re: Re: Re: Hey guys
taky newim .. ten twitter ten je pravej ... ale tenhle koment? já newim, ale nezdá se mi že když by sem teoreticky přišla proč by psala 'I am Vanessa Hudgens and I love my fans' podle toho jaká je by si spíš začala povídat a ne hned říkat jak miluje fanoušky a s kým je nejlepší kámoška ... newím to je prostě můj názor vzkaz od Van si představuju jinak =o) -
-
Re: Re: Re: Re: Hey guys
No to mas sice pravdu
-
-
-
-
Re: Hey guys
to jsi teda dobrá,žes objevila tuto stránku
-
-
blog
ahoj chcela by som urobiť blog o celebritách o vanesse, ashley, miley a tak.. tak kto by mohol (môže byť ich viac) je to jedno ja už blogy mám ale nemám čo robiť a nechcem to robiť samma tak sa pls prihlaste
p.s. dala som to na diskusi ashley a miley
pls napište mi to tu alebo napište vzkaz díky *3* -
-
Re: blog
Jo tak já bych ho s ebou udělala:]
-
-
vanessa anne hudgens
vanessa hudgens točí nový film v miami beach v usa nejaký film točí v miami len neviem presne ako sa volá ale je taký hororový triler -
-
Re: vanessa anne hudgens
Vanessa točí ve Vancouveru film SuckerPunch!
-
-
SOUTĚŽ
Podpořte Vanessu v soutěži o nejhezčí zpěvačku tady http://parketa.blog.cz/0908/nejhezci-zpevacka-1-kolo#pridat-komentar ! =) -
-
Re: SOUTĚŽ
jj podporila *4* *14* *14* *4* *3* *3* *8* -
-
Re: Re: SOUTĚŽ
taky,ale je to těžký výběr
-
-
-
Re:
Já už bych to neřešila. Tím, že o tom budete pořád mluvit se to bude pořád jenom připomínat a Vanesse tím opravdu nepomůžete! *1*