-
jakej blbec??
kdo dal mezi ty fotky van tu fotku no vsak vite ten chlap v tca ji kvuli tomu ztrapnil.to nechapu my se o tom bavime a nadavame o se ji stalo chudackovi a nekdo sem da tu fotku.to je fakt vrchol -
-
Re: jakej blbec??
nějaká holka s přezdívkou zuzicek03 fakt blbá!! -
-
Re: Re: jakej blbec??
stejně byly svlečená jenom na 1 a na těch zbývajících ne a tady je právě ta,kde byla oblečená -
-
Re: Re: Re: jakej blbec??
ale v rubrice-napsali o mně bylo,že už se objevila nová série -
Re: Re: Re: jakej blbec??
oprava-byla
-
-
Re: Re: jakej blbec??
jj krava je to *16*
-
-
-
chudák
chudák Vanessa jak na něj koukala smutně tohle si fakt nezasloužila vždy=t to bylo dávno! *5* -
-
Re: chudák
jj presne chudasek nasa Van *9* *14* *14* *9*
-
-
debil
aha to je debil fakt tohle *10* hrůza chudák vany jak koukala ja rozuměla jen oblečení dolů jinak nic ale vim o co šlo -
-
Re: debil
jj chudasek nas *9* *9*
-
-
co se stalo??
holky nedělejte si ze mě prdel,ale já sem pozadu co se stalo vanessce ??? kdo ji ztrapnil ? -
-
Re: co se stalo??
jeden debil!Na TCA!Tady někde níž sou odkazy na to video!Je to úplnej debil málem sem se rozbrečela jak Van koukala nedivila bych se kdyby pak brečela *9* *9*
-
-
alyson
ahoj alyson michalka hrá v bandslam z nessou a ma skupinu aly and aj tak si ju pls pridajte -
-
Re: alyson
jj ja jsem si alyson pridala *3* ze je to Van kamoska nejlepsi *5* *3* -
-
Re: Re: alyson
jo,ona to tu taky tvrdí -
Re: Re: alyson
jj ja taky *4*
-
-
-
.......
kdovi co na to rikal zac,jak vanessku ztrapnil ten kreten -
DEMENT!
Něco sem k tomu DEMENTOVI taky napsala! *16* -
-
Re: DEMENT!
ja jdu taky tam neco napsat
-
-
sorry
omylem sem napsala :naspala jsem misto napsala jsem.....to se mi stava casto *1* -
naspala jsem...
cusik..sla jsem na tu pitomou osobnost ktera ztrapnovala van.pekne sem tam napsala co se stalo a tak.taky jsem dala video aby videli jakej to je blbec -
-
Re: naspala jsem...
taky jsem tam byla a cosi jsem mu tam napsala..ale uz na jeho profil chodit nebudu..je to dement,ktery uráží jine aby se zviditelnil..ale me to prijde ubohe..vubec to od neho nebylo vtipne -
-
Re: Re: naspala jsem...
jj presne plesnivec jeden plesnivej *8* *16* *10* *16* *8*
-
-
Re: naspala jsem...
jj... *4*
-
-
žeprý vtipné.
Toho herce nebo kdo to vlastně je bych nejraději nakopala do zadku.Nechápu proč se při tom tak debilně smál,VŮBEC TO NEBYLO VTIPNÝ.. -
-
Re: žeprý vtipné.
asi to chtel ozivit aby byl proste popularni u tech kteri van nemaj radi a i kteri maj radi van ale malo.proste takovyhle lidi nechapu kez by se mu neco tak stalo este horsiho *16* -
-
Re: Re: žeprý vtipné.
je to proste kkt a pcus *16* -
-
Re: Re: Re: žeprý vtipné.
chudák naše vanesska *9*
-
-
-
Re: žeprý vtipné.
jj nebylo on je asik jeste furt v puberte si dela takovou prdel *10* *8* *16* -
-