Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :((((( pp

hele holky prominte ja se musim jit vykoupat a pridu az zejtra tak ve 4 jelikož mam odpoledku ale pridu co nejdriv I LOVE NESSSSYNKAAA DOBROU NOC A KLASNY SNY *14*
  • vany-hudgens-love

Re: :)

já takyyyy ty jo já dycky když poslouchám identified jako cd tak myslím na to jaký by to bylo kdyby nessy přijela do čr!!! jujky to by bylo božíííí *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: :)

*15*
  • miley-nika

nechci byt sprostá ale ja nemám rada vanessu takže ja suhlasím z madoussek díky pppa *4* možno budem mať rada nessu ale asi 1% lebo moja kamoška ju má rada a ak ma tim nakazi tak to... a ozaz moja kamoška ma ten farfem *15* *15* *15*
  • Re: Re: Re: Re: :)

aha..ja se kouknu v obchode doufam ze tm bude jinak se zblaznim *9* *9* *9* *3*
  • kajuska4

Re: Re: Re: :)

aha...tak to ja mam blizko stanek a tam pracuje znam mamky a ona vzdycky takkkkk co to bude?A ze treba př:Bravo girl nebo bravo nebo hsm *15* *1*
  • kajuska4

Re: Re: Re: :)

jj vaness15 prejze ho koupila nekde ve Slovensku kde ona bydli *9* *9* ja ho cuuuuuuuuuu *9*
  • Re: Re: :)

ja si ho kupuju jen nekdy kdyz ho vidim jinak ne *3*
  • Re: Re: :)

ach jo,jak psala tu nejaka holcina uz si nepamatuju jaka ze ma ten parfem tak by me zajmalo kde ho sehnala,ja ho chciiiiiii *9* *9* *9*
  • kajuska4

jj...aj jaaaaaaaaaaaaaa ja jsem to rikala mamce ze uz je v ČR a mamka tak si na neho nasetri nééé?? *15* a kdyz ho nekde uvidim v Brne kupuju ho hnedddddddddddd *4* kupuje te si HSM casopis?Ja jo pristi tyden vychazi *4* doufam ze tam bude plakat NASI NESSYNKY *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • princess_lucinkaa

Jojo já taky *14* *14* *14*
  • princess_lucinkaa

Re: Re: Re: Re: Re: K zamyšlení

No né asi *15* Si jedna bez druhý ani neutře pr*el *15* *15* No nic holky moje,já du ještě nachvilku ven tak se mějte a dál pomlouvejte ty krávy a dělejte si radost *15* *15* *15* Tak papa zatim *14*
  • :)

holky nebudeme si tu kazit náladu touto namyslenou cuzou..pojdme se bavit o necem hezkem co ma cenu..treba o nessy *4* ..ach jo ja chcu Zanessy parfem *9*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: K zamyšlení

jj Veru jasne *3* *3* *4* *4* *4*
  • kajuska4

Re: Re: Re: K zamyšlení

JJ JSTE NEJLEPSI KAMOSKY JAKE MAM *4* *4* *4*
  • vananneh

Re: Re: K zamyšlení

PŘESNĚ!!!MY SI TU BUDEM PSÁT CO CHCEM!!!!!! *16* *16* *16*
  • vany-hudgens-love

Re: Re: Re: K zamyšlení

hej ty jo už mě to nebaví se pořád hádat vy ste ubažačky my sme nej co si myslej ony ty jo už mě to vážně nebaví... až zase sem někdo vleze tam se pokud na to máte sílu hádejte ale mě vynechte ju?? už mě to vážně neba... ale když mě něco nasere tak jí něco řeknu a nebud urážet naše sluníško... no jenom mě prostě vynechejte z hádek ju??? díky já jdu poslouchat nessy pp
  • kajuska4

j *1* a hned to musela rict kamoskam *15* *1*
  • princess_lucinkaa

Hej kajus přečti si co tam píše ta trapka co sem psala ten koment na Ashlyně diskusy... *15* *15* *15* Upe kráva *15* *15* *15*
  • Re: Re: Re: Re: Re: K zamyšlení

heeej dobre jsi ji to rekla *1* ..doufam ze uz vypadne ta husa *16* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit