Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: K zamyšlení

jj presne BYEEEEEEEEEEEEEEEE
  • princess_lucinkaa

Re: Re: Re: Re: K zamyšlení

NECH SI TY MOUDRA PRO NĚKOHO JINÝHO A VYPADNI Z NESSYNKY DISKUSE *15* *15* *15*
  • Re: Re: Re: K zamyšlení

nam je zase lito tebe..a kdyz si tohle o nas myslis mohla bys uz konecne tanout ne?
  • kajuska4

Re: Re: Re: K zamyšlení

presne! *8*
  • princess_lucinkaa

Re: Re: K zamyšlení

Jj holky...máte naprostou pravdu *5* Super holky ste *15* *3*
  • medousssek

jste opravdu hloupé, myslela jsem že tenhle komentíř pochopíte. snaha byla marná... aa ještě mi nezapomeňte vyčítat, že sem tady tru vaši nesynku nějkaa posrala.. teď vám opravdu s klidným srdem mužu řikat uvožačky, protože to co jsem odpověěděli na ten koment je opravdu ubohost. teď je mi vás opravdu upřímě líto
  • vany-hudgens-love

jj přesněěěě!!! upe souhlasím
  • Re: K zamyšlení

mas trosku pravdu ale my to..ehm "smrt" rikame jen ze srandy jak atomovku do huby,to je ze srandy a nejsme takove abysme to myslely doopravdy!A nejsme posedle,to jste spis vy se srat do diskuze jinych lidi! *8*
  • vany-hudgens-love

Re: K zamyšlení

neplet se do toho to je nessy diskuse a ne ashley jo přiznávám některý věci bysme si mohly odpustit ale když ju tak hrozně nenávidíme tak jako... ne já se do toho radši nebudu montovat *13*
  • kajuska4

presne!!!!!!!!!!!!
  • princess_lucinkaa

Re: K zamyšlení

NO jak ty píšeš...každej má svýho idola...no tak se nestarej co mi tady píšem... *13* My máme na Ashlynu svůj vlastní názor... *13* *9*
  • kajuska4

Re: Re: Re: fuuuuuuuuj pizdalka

*15* me taky neeee fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj *9* *9* *9*
  • Re: Re: fuuuuuuuuj pizdalka

jj presne,je to jako kdyby si nekdo ochočoval osla-ten jeji zpev nebo..spis skřek.. *8*
  • medousssek

K zamyšlení

promiňte holky, že vás tady tak "otravuju", ale..... už mě to opravdu nebaví. copak nemůžete pochopit, co tady pořád vyvádíte? Jako myslete si o tomto komentu, co chcete a klidně si ho smažte a klidně mi nadávejte, ale pravdu NIKDY jen tak nevymažete. Připadá vám normální se tady neustále hádat?: jestli ano, tak se pak ani nedivím tomu, co tady píšete! je mi z vás zle! Jen mi řekněte, jak vám bylo, když mi fanoušci sh jsme nadávali na vaši vanessu? hm?? nebudu lhát když ste na nás byli nasraní a stáli ste si za svým že Ashley je kráva a vaše vanesska je nejvetší sluníško na světě. a uplně to samí si myslíme my - fans Ash. je nám stejně jak vám, taky si vždycky budeme stát za svým, že je Ash lepší a Vanessa ta kráva trapná. A tak to proooostě je. Každej má svého idola - svůj vzor.. a vážně mi vadí že Vanessa předběhla Ash, protože si myslím, že je Vanessa strašná a vy ste zase šťastní.. kařdej má právo být aspoň jednou v životě šťastnej nemyslíte? Tak už toho trapčení nechce. A nejvíc co mi přijde ubohé je to jak zde neustále íšete jak byste si přáli aby Vanessa zabila shley(myslíte to ve snu) - to už vážně není normální - přát někomu smrt.. bože vždyť vy už ste posedlé. Já bych tohle Nikomu nikdy nepřála, ani člověku kterého nejvíc nenávuidím. kdyby Vanessa umřela nebo mkdyby se jí něco stalo - byla bych smutná, protože už by nebylo ani s Ash nic stejně. oni jsou kámošky. jedna hezčí než druhá. a... no jenom prostě chci abyste se někteří z vás nad tím zamysleli. Myslete si o Ash co chcete, aji si o ní pište co chcee to je vaše věc, ale nechovejte se jak malé nerozumné holky. taky sem byla tak blbá, ale teď sem si uvědomila že to tak nejde. my o nich nic nevíme, jenom známe pár fotek a základní věci, ale jaké jsou doopravdy si můžeme tak maximálně jenom myslet. žijte v realitě a hlavně prosím vás, už nikdy nikomu nepřejte smrt!! mohlo by se vám to jednou vymstít. děkuju těm co si tento komentář přečetly!
  • princess_lucinkaa

Re: fuuuuuuuuj pizdalka

To já taky néé...fůůj hnusná namyšlená pizdalka *15* *15* *16* *15* *15*
  • fuuuuuuuuj pizdalka

fuj ja tu ashleynu nesnasim ja nwm co na ni vsichni vidi dyt je tak hnusna pizda jedna posrana *15*,ja nwm jak vam ale me pripomina namyslenou barbínu a i ten jeji hlas je taka barbína me se proste vubec nelibi *13* *1*
  • princess_lucinkaa

Re: Re: Re: Re: Re: :D:D

Njn je tam NESSYNKAAA *14* *14* *14* Ona je krásná sama o sobě *14* *14* Ale děkujů *14* *14* *14*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: :D:D

ZE JO Veru?Me se taky mocinky libi *14* *14*
  • princess_lucinkaa

Re: Re: Re: :D:D

*15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • kajuska4

Re: Re: Re: :D:D

jj.. *15* Atrapka *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit