-
Re: :-*
*14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: jo
jo ale ja nemluvim otom ze ashley nema mainikuru ale otom ze nani nema penize a ni nato protze vsechno na co sahne tak posere i ty *1* -
nech nás na pokoji
nech nás na pokoji -
Re: Re: ...
presne *1* -
:-*
áááááá Vanessynka nejjjjlepšíííííííííííí ííííííííííííííí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
nech nas na pokoji *8* *8* *8* *8* -
Re: new shoot
je boziiiiiiiiiiiiiiiii *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: ...
jo at jde za tou svojou ashleynou a nás a nessynku necha napokoji -
...
simco2..jsi vazne ta nejtrapnejsi holka kterou jsem zazila..proc tu chodis??.ze by ses nudila na ashleyne diskuzi?? *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: kdo je tu
cauky *15* *15* -
Re: kdo je tu
ahojky..i ja jsem tu.. -
Re: Re: jo
přesně nessinka MUCCCCCCCCCCCCCCQQQQQQQQQQQQQQQ aashleyna BLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ *15* *15* *14* *14* -
proboha..chapu ze treba ty mas okousany nehty ale my jako je treba nessy a i dokonce ja chceme mit pekne nehty..jsi uz vazne trapna a navic co sem chodis??. -
sklapni radši ty a proč sem furt lezeš? pomlouvejte si nessy klidně ale na ashleyny diskusi tahle diskuse je pouze pro fanoušky vanessy ne pro ty co ju nesnášej *13* -
Re: Re: jo
nééééééééééééé to říkám markétě -
hele tos říkala mě? i kdyby ne něco ti k tomu řeknu... já manikůru nepotřebuju a nessy chce mít pěkné nehtíky co je na tom? a ty znáš vanessu: tak ji neodsuzuj taky a já nebudu odsuzovat tu tvou pizdalku -
běž do tý sví prdele *15* *15* *15* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *4* *4* -
jo
no fakticky a i ta tvoje blba manikura vymluva fakt prece kazdy vi ze vanessa a ty potrebujes mit furt manikuru ale ashley treba ne???aspon neni nafintena jo a jak muzes vedet ze se ashley muze vytahovat ze ma ttolik fanousku ty ji znas osobne??????proste sklapni jasny????thank you *4* -
Re: Re: Re: kdo je tu
*15* *15* *15* *1* *1* *1* -
Re: Re: kdo je tu
to nejde *10* škoda že nejsme tadyk osobně já bych jí nakopala prdel a poslala bych ju někam a dala bych jí atomovku do huby aby chcípla jak by to udělala kajush ashleyně *15*