-
Re: ja
padej z téhle diskuse *8* *8* *8* -
Re: Re: ja
přesně -
Re: kdo je tu
no a jeste sem tu ja ale lidicky vyhodte konecne tu smejdku simcu2 *16* -
Re: Re: kdo je tu
já tu markétu snad zabiju nessa je lepší než ashleyna -
Re: ja
vis vanesska neni tak nafoukana takze nepotrebuje mit kolem sebe tolik lidi vis ji staci trochu nezto ta ashleyna se vytahuje lidi ji nato jeźdi vis -
Re: kdo je tu
jááááááááááá -
kdo je tu
ahoj lidi kdo je tu -
ja
já umím číst vy paka asi jak bych si přečetla ty vaše hloupé komentíky že? trochu přemýšlejte
no vidíte i tak ashley navstěvuje víc lidí a tady vidite ze o tu vtrapku se nikdo nezajímá!!!! *10* *10* -
Re: Re: Re: Re: Re: o
jjj ashleyny je kráva -
Re: o
ty drz hubu jasky kdyby si vydela tu tovoji ashleynu jak se svlekla ve meste tak by ti spadla huba na kotniky tak toho nech a nei prostitutka a ashleyna je krawa vymydlela kurva pitama a jeste neco vis jdi sni laskave do prodele a us se nevracej je nas vic tech comaji rady vanessku nez vas vyste jenom dve vis. *16* *10* *13* *5* *7* -
ty si naozaj blba ked si mysliš že to je podľa toho......asi nevieš čitať ale no čo už...si blba aj s tou tvojou atrapkou *5* *5* *5* -
new shoot
ahoookjy už ste si potreli new photoshoot?? je užaaasny však??mne sa strašne pači *14* -
Re: Re: Re: o
jj presne -
Re: Re: Re: o
j *15* -
Re: Re: Re: Re: o
*1* -
Re: Re: p
jj presne -
Re: Re: o
a i kdyby byla tak na to má aspoň tělo narozdíl od "někoho jménem vzdechlina pizdale" *15* *15* -
Re: p
yessssss..I love Nessy,I hate Ashleynu.. -
a navic neni prostitutka.. *8* -
Re: ahojk
ahojky..celkem to ujde a ty??..az na to ze zitra je skola..nechce si mi tam *9*