Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anisek22

Re: Re: Re: Re: Re: ahoj

mooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjaaaaaa aaaaaaaaaa taky s nessou *14* *14* *14* *15* *15* *15* prostě miley a nessa
  • miley-cyrus44

Re: Re: Re: Re: ahoj

ano je moja najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
    na celom svete *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • anisek22

Re: Re: Re: ahoj

jo už vím psala jsem si s nou máš ráda miley
  • miley-cyrus44

Re: Re: ahoj

lenka-vannejka
  • anisek22

Re: ahoj

a jaký
  • miley-cyrus44

Re: kdo je tu

ja
  • miley-cyrus44

ahoj

som lenky sesternica
  • anisek22

kdo je tu

kdo je tu *1* *1*
  • anisek22

Re: Re: nessy

papapapapa
  • lenka-vannejka

Re: nessy

no ja musim. idem urobiť mojej sesterke profil mi tu budeme tak zatim pa *4*
    nessy moje zlatííííííííííííííí
  • anisek22

nessy

NESSY MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ *14* *14*
  • anisek22

Re: ?

nessynaku bych objala a řekla bych jí o autogram a šla bych s nou na nákupy
    a ashley bych řekla at skončí ze zpíváním *15* *15*
  • lenka-vannejka

?

čo by ste urobily keby ste stretly vanessku mucq zlatíčko alebo ashleynu kravu blbú??? *7* *7* *7*
    ja by som urobila nasledovné:
    vanesske zlatíčku mojmu: takže vanessinke by som dala pusinku vzala by som ju na nákupi a kupovaly by sme tričká nohavice proste všetko vanesske dobrunké jujky *14* *14* *14* *14*
    a ashleyne posranej: takže ashleyne bi som naplivla do ucha išly by sme do drviča a rozdrvila by som ju *15* *15* *15* a ako čerešničku na torne rozekla motorfkov *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • anisek22

Re: Re: Re: Re: kdo je tu

tak at si mě taky nepřeje nessy je dobrá ale miley o trochu lepší prostě at sem neleze
  • lenka-vannejka

Re: Re: Re: kdo je tu

a čo keď to napiše niaka mileyna fans? *7*
    nessy mucík mucík moja favorit dala by som jej pusinku *14* *14* *14* *14* a ashleyne naplivla do ucha *15* *15* *15*
  • anisek22

Re: Re: kdo je tu

jestli někdo napíše že nessy je blbá takat si mě nepřeje
  • anisek22

Re: Re: kdo je tu

nessyyyyyyyyyyymuuuuuuuuuuuuccccccc ccccccccqqqqqqqqqq *15* *15*
  • lenka-vannejka

Re: kdo je tu

ja *3*
    nessy *14* *14* *14* *14*
  • anisek22

kdo je tu