-
Re: čusája
já tu sem -
musíme pppppp
ahoj holky. emilyamiley6 (moja sestra) ideme do nemecka takže ahojte majte sa dobre a nech sa vam sníva o nessynke *14*
majte sa -
Re: Re: Re: hej
no to pomůže!!Je to totiž seřazený podle návštěvnosti!! -
Re: Re: :-*
MUUUUUUUUUCCCCCCCCCCCCCCCCQ NESSINKA -
Re: dobrá zpěvačka
no tak dobre vanessa je goooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooood *14* -
Re: Re: hej
noa. a ja mam už trochu rada vanessu ale to vam aj tak nepomôže *13* -
Re: Re: Re: copak?
hele víte já jsem nessu první nesnášela ale ted je s miley cyrus na prvním místě prostě mileynka a nessynka MUUUUUUUUUUUUUUUCCCCCCCCCCCCCQ *1* *1* *14* *14* -
Re: dobrá zpěvačka
jj určitě že máš -
Re: Re: copak?
j už sme ti to řekly -
Re: hej
já jí to nezakazuju ale já jí říkám markéta takže se klidni jo? jo a dík tem kdo sem chodí a nemá rád nessy tak dík že zvětšujete návštěvnost *15* -
dobrá zpěvačka
nessinka Mucccccccccccccccqqqqq a lidi co ju nesnášej at jdou do prdele že mám pravdu -
hej
aby ste vedeli simca neni simona tak najprv sa naučte jej meno a je to každeho vec kto pôjde na vašu vivolenú vanessu može chodiť aj ten čo nema rad/a vanessu!!!! každy ma na to pravo *16* *16* *16* -
Re: copak?
ahojik to jsem já miley214 můžu sem chodit na diskusi -
copak?
aoj lidi jakse máte a co děláte? já se mám docela dobře ale štve mě ta markéta (simca2 se jmenuje markéta má to na profilu) a já si držím u nosu kapesník jinak docela v poho a vy? -
vanessa hudgens
ahojik lidi moooooooooooocinky se omlouvám za to že jsem psala že nessa je blbá.nessa je dobrá zpěvačka.odpuštíte mi. můžu sem chodit na diskusi *4* *4* -
Re: :-*
J PRESNE I LOVE NESSYNKAAAAA MUCQQQQQQQQQQQQQQQQQQ *14* *14* *14* *14* *14* -
:-*
I love Vanesska *14* *14* -
Re: jj
Jo to mas prawdu..atrapku proste nikdo nema raddddd *1* a Van je slavnejsi nez nejaka atrapkaaa tak co I LOVE NESSYNKAAA MUCQ MUCQ MUCQ MUCQQQQQQQQQQQQQ *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: čusája
čauky!"já sem tu *3* -
jj
ta simca2 je taka kraaaaavaaaa ona nevie pochopiť že Vanessaka je lepšia než atrapka...ved Vanesska ma lepšiu karieru ...viac filmov a tieš už bude mať 3 CD...no ma toho vo všetkom viac a o fanušikoch ani nehovorym ..ved stale sa objavuju nove fotky Vanessy s fanušikmy...je jednoducho slavnejšia .....a ty fanušikovia atrapky to vedia len si to nechceju priznať...ale no čo už ..su trapne...neznašam všetkych čo maju radi atrapku ...Vanesska IS BEST *14*