Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anisek22

Re: čusája

já tu sem
  • deminka2

musíme pppppp

ahoj holky. emilyamiley6 (moja sestra) ideme do nemecka takže ahojte majte sa dobre a nech sa vam sníva o nessynke *14*
    majte sa
  • vananneh

Re: Re: Re: hej

no to pomůže!!Je to totiž seřazený podle návštěvnosti!!
  • anisek22

Re: Re: :-*

MUUUUUUUUUCCCCCCCCCCCCCCCCQ NESSINKA
  • emilyamiley6

Re: dobrá zpěvačka

no tak dobre vanessa je goooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooood *14*
  • emilyamiley6

Re: Re: hej

noa. a ja mam už trochu rada vanessu ale to vam aj tak nepomôže *13*
  • anisek22

Re: Re: Re: copak?

hele víte já jsem nessu první nesnášela ale ted je s miley cyrus na prvním místě prostě mileynka a nessynka MUUUUUUUUUUUUUUUCCCCCCCCCCCCCQ *1* *1* *14* *14*
  • Re: dobrá zpěvačka

jj určitě že máš
  • Re: Re: copak?

j už sme ti to řekly
  • Re: hej

já jí to nezakazuju ale já jí říkám markéta takže se klidni jo? jo a dík tem kdo sem chodí a nemá rád nessy tak dík že zvětšujete návštěvnost *15*
  • anisek22

dobrá zpěvačka

nessinka Mucccccccccccccccqqqqq a lidi co ju nesnášej at jdou do prdele že mám pravdu
  • emilyamiley6

hej

aby ste vedeli simca neni simona tak najprv sa naučte jej meno a je to každeho vec kto pôjde na vašu vivolenú vanessu može chodiť aj ten čo nema rad/a vanessu!!!! každy ma na to pravo *16* *16* *16*
  • anisek22

Re: copak?

ahojik to jsem já miley214 můžu sem chodit na diskusi
  • copak?

aoj lidi jakse máte a co děláte? já se mám docela dobře ale štve mě ta markéta (simca2 se jmenuje markéta má to na profilu) a já si držím u nosu kapesník jinak docela v poho a vy?
  • vanessa hudgens

ahojik lidi moooooooooooocinky se omlouvám za to že jsem psala že nessa je blbá.nessa je dobrá zpěvačka.odpuštíte mi. můžu sem chodit na diskusi *4* *4*
  • kajuska4

Re: :-*

J PRESNE I LOVE NESSYNKAAAAA MUCQQQQQQQQQQQQQQQQQQ *14* *14* *14* *14* *14*
  • claire21

:-*

I love Vanesska *14* *14*
  • kajuska4

Re: jj

Jo to mas prawdu..atrapku proste nikdo nema raddddd *1* a Van je slavnejsi nez nejaka atrapkaaa tak co I LOVE NESSYNKAAA MUCQ MUCQ MUCQ MUCQQQQQQQQQQQQQ *14* *14* *14* *14* *14*
  • vananneh

Re: čusája

čauky!"já sem tu *3*
  • vaness15

jj

ta simca2 je taka kraaaaavaaaa ona nevie pochopiť že Vanessaka je lepšia než atrapka...ved Vanesska ma lepšiu karieru ...viac filmov a tieš už bude mať 3 CD...no ma toho vo všetkom viac a o fanušikoch ani nehovorym ..ved stale sa objavuju nove fotky Vanessy s fanušikmy...je jednoducho slavnejšia .....a ty fanušikovia atrapky to vedia len si to nechceju priznať...ale no čo už ..su trapne...neznašam všetkych čo maju radi atrapku ...Vanesska IS BEST *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit