-
Re: Re: .
jj ja supeeeer jelikož vim že na svete neni jen taková blbka jako Ashleyna ale že jsou i krásný a best lidi jako Vanýý *14* *15* *15* -
Re: Re: dôkaz
jupiiiiiiiiiiiiiii NESSYNKAAAA *14* *14* *14* *14* -
Re: .
ahojky!Já sem byla taky s kámoškou *4* Jinak mam se dobře a ty?? *3* I♥NESSY *14* *14* *14* -
Re: dôkaz
*1* ..jj I LOVE NESSYNKA *14* *14* *14* *14* *14* -
.
ahojík holky,sry že jsem tu nebyla ale byly jsme s kamoskama venku *4* ..Jinak me zase nasrala tamta čůza *16* *16* .. *15* A jak se vubec mate? *3* -
Re: dôkaz
našla som to na stranke oh-missvanesa.blog.cz -
dôkaz
ahooojte mam dalši dôkaz že Vanesska je lepšia než atrapka......v slovenskom časopise IN je članok Vanessa vs Ashley a sustredili sa tam na to kto ma lepšiu karieru a VYHRALA NAšA NESSY....to je supeeeer ....len sa dokazalo že Vanesska je lepšia ešte aj v časopise to piše....tak ja nemam slov ...no I LOVE VANESSKA HUDGENS...BEST BEST BEST BEST *14* *14* -
Re: Re: kajuska
ja viem len aby sme mali dúkaz *3* -
soutěž o nej úsměv
Ahoj,na mým blogu je soutěž o nej úsměv hereček.Hlasujte prosim pro nej úsměv adresa:http://macek41.blog.cz/0909/ soutez-o-nejlepsi-usmev-herecek-1-k olo -
Re: ahoj lidi
podle mě jo nwm jak s tím budou sohlasit ostatní ale za to že si ji nazvala cikánkou máš pořád u nás jeden vroubek -
ahoj lidi
ahoj lidi nessa je dobrá můžu tu bejt na diskusi -
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojííík:)
jj díky pp nessynka slunííškoooooo *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Ahojííík:)
áha....tak si to tam užíí papa už du -
Re: Re: Re: Ahojííík:)
dobře za chvíli jedeme k babičce na celý víkend a na chtu takže tu asi nebudu (chatu máme vedle babiččinýho baráku *4* ) -
Re: Re: Ahojííík:)
jj ahojky....jak se máš.....jj přesně NESSÝÝÝÝÝÝ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Ahojííík:)
jj já jsem tuuuu I lOVE NESSYNKAAAA *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Ahojííík:)
Ahojík holky.....je tu někdo????,,I LOVE NESSYNKA *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: ....
jj Vanesska je best *14* *14* *14* -
Re: kajuska
kajush tadyk není ale taky bych řekla že to nemá mazat tohle sou důkazy *1* -
kajuska
kajus nevymaž tie prispevky od toho prasata pls *3* *3* *3* *3* *3* *3*