-
Re: Re: Achoj
je cauky *3* *4* -
Re: Achoj
jj já jsem tu,ahoj kajus *4* -
Achoj
Cauky jste tu holky *7* *7* -
Re: Re: VÁLKA
ja som dala hlas nessy! mám rada aj ashley ale kamarátka ma presvečila že nessy *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: .......................
ani ja *16* *16* *16* -
Re: Re: .......................
jj presne *10* nesnasim ju taky *8* *10* *16* *9* *9* -
Re: VÁLKA
ok,díky *4* *4* -
VÁLKA
NO JÁ SEM PRÁVĚ NAPSALA SEM AJ VÁM ABY MĚLA VANESSA VĚTŠÍ ŠANCI A TED JE TO 7:7 NEMÁM RÁDA NEVYROVNANÉ SOUBOJE -
Re: .......................
sry za gramatický chyby *15* -
.......................
Jo a vanessavk neboj se,já si myslim že to nekecne ta emilyamiley6 a jestli jo tak to je pekne blbá..Jelikož jsme zapomnely že nejdřív ona nejdřív psala myslim za a.verunku a pak myslim že....nwm už za koho ješte,ale proste za 2 lidi,pak nadávala na Nessy a ani nemela důvod a pak my jsme jí vlezly jako za pomstu na profil a pokud je ten admin zpravdlivej tak by mel dát za pravdu nám pže si ona začala!! *10* *10* ..nensnášim jí! *10* ..Ješte mám na ní takovej vzteek aaaa *10* *1* -
přesne,ale ted Nessy vede,má 6 hlasů a Ashleyna 5 ale jako máš pravdu,Ashleyna zvítezí když je to blog o ní.. *9* *4* -
Re: Víkend
cauky jj mam se skvele a vikend na nic *1* kamosky nejdou ven ani Klárus a me stejnak boli v krku *9* *9* ach jo.. -
Víkend
ahoojky holky..jak se mate o vikendu?? *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Re: Re: Re: VÁLKA
jj I LOVE NESSY *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
máš pravdu.JE NEJKY *14* -
Re: VÁLKA
no jako uz je jasne kdo zvitezi ze??..kdyz je to blog o ashley tisdale tak je jasne ze vyhraje ashleyna..ale ja jsem dala hlas vanessce..protoze je nejjj *14* *14* *14* -
VÁLKA
Tak jak už vám napověděl nadpis tak vyhlašuju takovou MALOU VÁLKU!!!!!!!! *1* Na našem blogu je soutěž estli je lepší Ashley nebo Vanessa tak sem píšu ať se zapojíte!!!!! *3* tak uvidíme kdo z koho!!!!! Jestli se chceš zapojit a podpořit svojeho favorita tak : http://ashley4-is-best.blog.cz/0909/ashley-nebo-vanessa -
Re: ppp
jj papaa to je krava *10* papa mej se *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: ja
jj -
ppp
tak já už jdu taky,musim mámě pomoct, vyhazujem totiž starý a nepotřebný veci tak ppppp ješte dneska přídu,ppp *3* *3* *4* jo a na diskuzi té blbky farné napsala zase ta anetik11 jako sem že vanessa je"bleeee"..krava jedna *10* *10* *16* ..ppp *14*