Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: :)

oki..I LOVE NESSY SO MUUUUCH *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kajuska4

Re: Re: :)

jako myslim o Ashleyne ze oni necu psat
  • kajuska4

Re: :)

O Nessyyyy *14* *14* *14* *14* *14* o te krawe necu ted psat zase se nervovat *1*
  • kajuska4

Re: Re: Re: zutz

jj presne *15*
  • :)

a nebo jak krásný a hodnoušký je naše sluníško nessynečka *14* *14* *14* *14*
  • :D

holky radši podte psát jaká je Pizdaleka devka *15* *15* *15*
  • Re: Re: zutz

já taky,s tak hnusnym profilem,a ješte s takovou hnus přezdívkou..díky necu *15* *15*
  • Re: Re: Re: zutz

tak at si stežuje..my máme obhajobu!Tu už jsem sem psala,tak at si vysere,me je to jedno,mely jsme k tomu důvod!
  • vanessavk

Re: Re: zutz

podla mňa sa bude sťažovať *10*
  • Re: Re: Re: rrrrr

jjjjjj,asi jim pudu neco napsat..nebo asi ne *15* ..já nwm,nemám chut číst ty jejich kecy,možná až večer,to budu mít lepší náladu *1*
  • kajuska4

Re: zutz

ja taky nn ja na to kaslu
  • vanessavk

zutz

môžete to urobiť ale ja v tom nebudem pokračovať *1*
  • kajuska4

Re: Re: rrrrr

Hej to jsou krawy ted jsem tam slaaaaa *16* a oni tam napisaly zhe jsme to minule udelaly mi coz to neni vubec prawdaaaaaa *16* *16* *8* *8* *10* *10* *13* *13* co si to dowolujou ty cupkyyyyyyy kuwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *16* aaaaaaa *8* aaaaaaaa *8* aaaaaaaaaaaa *10* aa *10* aa *10* a do prdele s nema uz *8* *16* *10*
  • kajuska4

Re: Re: sorry

acha...ttj
  • Re: sorry

aha..
  • vanessavk

Re: sorry

je umna
  • vanessavk

sorry

ja som nenapísala že jej zmenme heslo to moja kami takže ja v tom prsty nemam
  • Re: rrrrr

sla jsem na tu pzdalečinu diskuzi a tam píšou at hlasujou pro ashleynu na http://parketa.blog.cz/0909/nejhezc i-zpevacka-6-kolo aby nezvítezila nessy a pak tam myslim ta simca2 navádela emilyamiley6 aby to řekla adminovi že jsme jí lezly na profil,ty kundy blbý já je tak nesnášim!!!!!!!!!
  • kajuska4

Re: Re: rrrrr

jj presne o nasem SLUNIŠKU *14* *14* *14* budou rikat sproste co si to dovolujou kuwaaaa uz me serou do prdele *16* *8* *10* !!!
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: heslo

jj je to pic* skur******* sorrac ale mam nervaa kuwaaa fakt toto *10* *8* *16* jeste ze nikdo neni doma jinak by me slysely jak tu nadavam sproste i kdyz uz vi ze mluvim ale ja mluvim jeste viccc nez jinak *16* *16* *16* *16* *8* *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit