Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4

vazne prominte

Ahoj holky sorry ale ja jsem se zrdzela *9* a co se tu vlastne rozebira?? *7* *7* ja jsem si totiz dala kofolu a trosku piva odmamy tak jsem se zdrzela vazne prominte a je tu jeste nekdo *7* *7* I love Nessy *14* *14*
  • kajuska4

Re: Re: Re: ..??

jj ja to potvrdim
  • kajuska4

Re: Re: chm

jj me to prijde taky divneeee *9*
  • lenka-vannejka

vanesska vs ebilna ashleyna

vanesska je nejlepší love vanesska vanesska voní krásne *14* *14* *14* *14* je najkrajšia a najlepšia

ken že ashleyna smrí horšie než hovno môj ho psa fúúúúúúúúúúúúúúj *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • vananneh

Re: :D

pp
  • :D

hele holky já mám hlad,já jdu žrát a pak se jdu vysprchovat a pak už pujdu spat *3* tak pppp *15* *15* *15* *14* hezký sny,a díky že jsme se udobřily papa *4*
  • OK

OKOKOKOKOKOKOKOK OK
  • anulka123

okey..

Tak okey..mír..a už napořádd *3*
  • Re: hnusní

promin,ale to bylo na koho? *7*
  • nespesna

já jo

já souhla sim co vy?
  • Re: Prominte

jjj mír *3* *4*
  • anulka123

Prominte

Holky tak už vííme kdo to by..bylo to víc holek od nás..no tak promintě..ale ted už míír napořád ano..??
  • nespesna

hnusní

vy blbci jste hrozni chudak medousek viš co ty svino nech nás a nešpehuj jo?!protože ty syhrozna
  • Re: Vanessko77

ok *4*
  • Jo ?

ale jedna holka od vás ted nevím kdo myslim ze medoussek rikal ze snama uz mir neuzavre...ale kdyby jo tak by mě zajimalo jak dlouho to vydrzí ale jinak ja bych to brala
  • anulka123

Vanessko77

Okey..já souhlasím..a myslím že holky od nás s tím budou taky soulasit..zmusíme ještě zjisit kdo porušil ten minulej míír..a když zjistíme že to byl někdo od nás..tak se vám omluvíme berete..??
  • mír?

takže už dáme fakt míra nebo ne?já bych s tim mírem teda souhlasila,ale pokud se dohodnem,tak to už proste neporušíme ok? *4*
  • vananneh

Re: Re: ..??

jj já a kajuska to potvrdíme URČITĚ!
  • Re: Re: ..??

nn já ne,já jsem tu asi nebyla,já nwm já mám krátkou pamet *15*
  • Re: ..??

to nwm,ale vananneh s kajuskou to určo budou vedet ptže ty vždycky všude bránej nessy,já tu nák často nejsem takže moc nwm co se to tu deje *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit