-
vazne prominte
Ahoj holky sorry ale ja jsem se zrdzela *9* a co se tu vlastne rozebira?? *7* *7* ja jsem si totiz dala kofolu a trosku piva odmamy tak jsem se zdrzela vazne prominte a je tu jeste nekdo *7* *7* I love Nessy *14* *14* -
Re: Re: Re: ..??
jj ja to potvrdim -
Re: Re: chm
jj me to prijde taky divneeee *9* -
vanesska vs ebilna ashleyna
vanesska je nejlepší love vanesska vanesska voní krásne *14* *14* *14* *14* je najkrajšia a najlepšia
ken že ashleyna smrí horšie než hovno môj ho psa fúúúúúúúúúúúúúúj *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Re: :D
pp -
:D
hele holky já mám hlad,já jdu žrát a pak se jdu vysprchovat a pak už pujdu spat *3* tak pppp *15* *15* *15* *14* hezký sny,a díky že jsme se udobřily papa *4* -
OK
OKOKOKOKOKOKOKOK OK -
okey..
Tak okey..mír..a už napořádd *3* -
Re: hnusní
promin,ale to bylo na koho? *7* -
já jo
já souhla sim co vy? -
Re: Prominte
jjj mír *3* *4* -
Prominte
Holky tak už vííme kdo to by..bylo to víc holek od nás..no tak promintě..ale ted už míír napořád ano..?? -
hnusní
vy blbci jste hrozni chudak medousek viš co ty svino nech nás a nešpehuj jo?!protože ty syhrozna -
Re: Vanessko77
ok *4* -
Jo ?
ale jedna holka od vás ted nevím kdo myslim ze medoussek rikal ze snama uz mir neuzavre...ale kdyby jo tak by mě zajimalo jak dlouho to vydrzí ale jinak ja bych to brala -
Vanessko77
Okey..já souhlasím..a myslím že holky od nás s tím budou taky soulasit..zmusíme ještě zjisit kdo porušil ten minulej míír..a když zjistíme že to byl někdo od nás..tak se vám omluvíme berete..?? -
mír?
takže už dáme fakt míra nebo ne?já bych s tim mírem teda souhlasila,ale pokud se dohodnem,tak to už proste neporušíme ok? *4* -
Re: Re: ..??
jj já a kajuska to potvrdíme URČITĚ! -
Re: Re: ..??
nn já ne,já jsem tu asi nebyla,já nwm já mám krátkou pamet *15* -
Re: ..??
to nwm,ale vananneh s kajuskou to určo budou vedet ptže ty vždycky všude bránej nessy,já tu nák často nejsem takže moc nwm co se to tu deje *1*