Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vananneh

Re: ..??

Já vananneh,kajuska4,možná vanesska77,a sama medousssek!!A jestli se nepřizná tak si projdi diskuzi u vás!
  • anulka123

Vanessko77

okey..tak když sme to teda byli my..no nic o tom newim..protože jáá nic neporušila..ale to je fuk..taky se nechci háádat..ale oni se občas některý holky najdou kerý pííšou na diskuzy strašný komentááře..a pak se dohadujeme mezi sebou..
  • Re: jedna věc

ok,omluva přijata,já se totiž nechci už hádat,už toho nák mám dost:)..hele já to taky už nevim,já jsem to nák nepochopila *1* ale vim že tu neco holky o tom psaly že to ty z ash klubu porušily a pak už nwm,nepamatuju si *1*
  • anulka123

..??

Tak kolik holek tady na diskuzy může potvrtdit že ten mír ukončil medoussek..??
  • Re: jedna věc

ja nic nevím ja sem tu nebyla
  • Re: Re: Vanesso77

přesne vananneh!!!máš pravdu! *8*
  • anulka123

jedna věc

Hele holky..sorry možná sem to přepískla že sem trošičku nadáávala..chci jen vědět jestli je pravda jestli ten mít prej pprušila holka s přřezdívkou medoussek..??to se psalo na nai dikuzy
  • Re: Vanesso77

co?co to tu meleš?já se te neptala jestli mi to patřilo.. *8* *8*
  • vananneh

Re: Vanesso77

PORUŠILY STE HO VY KRÁVY!!!!!!!!!TEN MEDOUSSSEK HO UKONČIL NEBO CO JE TO ZA TRAPNOU PŘEZDÍVKU!!!!!!!!!!!!!TAKŽE UŽ KONEČNĚ SKLAPNII!!! *16* *16*
  • Re: Re: Tak co holky ?

zatím skvěle co ty ? dneska sem byla s kámošema na splavu *3* tak mi to zvedlo náladu
  • Re: Tak co holky ?

jak se máš rebarboro? *3*
  • Re: Tak co holky ?

fakt?to je super! *4* *4*
  • anulka123

Vanesso77

joo to patřilo tobě..jiná dilina jako ty už tady totiž není..aty víš dobře cos udělala..tvrdit že my sme porušili mír..a ještě chodit na Ash diskuzy..a a psáát tám bůůhvíí co..
  • Tak co holky ?

očem budem kecat ? já mám normáně fotku obtisku nohy když byla mimino *1*
  • Re: Re: vanesso77

přesne,my jsme neřekly že mír nechceme uzavřít tak nevim co deláš.. *1* a já taky nwm co jsem ti udelala a proč tam máš nadpis vanesso77?Mno nwm kdo je tu jako vanessa77,já jsem vanesska77 takže me to patřit nebude..
  • Re: vanesso77

no tak ty nechod na tu naší nazdar
  • vananneh

Re: chm

Já bych taky řekla že tu byla s náma!
  • anulka123

já..??

To myslíš mě..??
  • Re: vanesso77

Já ti nic neudělala *10*
  • chm

hele holky nebyla náhodou ta nelmo ve fans nessy?já jenom že mám pocit že byla jinak bych si jí nepřidávala do přátel když tam má ashleynu a nessy ne.. *15* ..ale jako nwm jenom mi to příde divný že jsem jí mela v přátelích.. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit