-
Re: ..??
Já vananneh,kajuska4,možná vanesska77,a sama medousssek!!A jestli se nepřizná tak si projdi diskuzi u vás! -
Vanessko77
okey..tak když sme to teda byli my..no nic o tom newim..protože jáá nic neporušila..ale to je fuk..taky se nechci háádat..ale oni se občas některý holky najdou kerý pííšou na diskuzy strašný komentááře..a pak se dohadujeme mezi sebou.. -
Re: jedna věc
ok,omluva přijata,já se totiž nechci už hádat,už toho nák mám dost:)..hele já to taky už nevim,já jsem to nák nepochopila *1* ale vim že tu neco holky o tom psaly že to ty z ash klubu porušily a pak už nwm,nepamatuju si *1* -
..??
Tak kolik holek tady na diskuzy může potvrtdit že ten mír ukončil medoussek..?? -
Re: jedna věc
ja nic nevím ja sem tu nebyla -
Re: Re: Vanesso77
přesne vananneh!!!máš pravdu! *8* -
jedna věc
Hele holky..sorry možná sem to přepískla že sem trošičku nadáávala..chci jen vědět jestli je pravda jestli ten mít prej pprušila holka s přřezdívkou medoussek..??to se psalo na nai dikuzy -
Re: Vanesso77
co?co to tu meleš?já se te neptala jestli mi to patřilo.. *8* *8* -
Re: Vanesso77
PORUŠILY STE HO VY KRÁVY!!!!!!!!!TEN MEDOUSSSEK HO UKONČIL NEBO CO JE TO ZA TRAPNOU PŘEZDÍVKU!!!!!!!!!!!!!TAKŽE UŽ KONEČNĚ SKLAPNII!!! *16* *16* -
Re: Re: Tak co holky ?
zatím skvěle co ty ? dneska sem byla s kámošema na splavu *3* tak mi to zvedlo náladu -
Re: Tak co holky ?
jak se máš rebarboro? *3* -
Re: Tak co holky ?
fakt?to je super! *4* *4* -
Vanesso77
joo to patřilo tobě..jiná dilina jako ty už tady totiž není..aty víš dobře cos udělala..tvrdit že my sme porušili mír..a ještě chodit na Ash diskuzy..a a psáát tám bůůhvíí co.. -
Tak co holky ?
očem budem kecat ? já mám normáně fotku obtisku nohy když byla mimino *1* -
Re: Re: vanesso77
přesne,my jsme neřekly že mír nechceme uzavřít tak nevim co deláš.. *1* a já taky nwm co jsem ti udelala a proč tam máš nadpis vanesso77?Mno nwm kdo je tu jako vanessa77,já jsem vanesska77 takže me to patřit nebude.. -
Re: vanesso77
no tak ty nechod na tu naší nazdar -
Re: chm
Já bych taky řekla že tu byla s náma! -
já..??
To myslíš mě..?? -
Re: vanesso77
Já ti nic neudělala *10* -
chm
hele holky nebyla náhodou ta nelmo ve fans nessy?já jenom že mám pocit že byla jinak bych si jí nepřidávala do přátel když tam má ashleynu a nessy ne.. *15* ..ale jako nwm jenom mi to příde divný že jsem jí mela v přátelích.. *3*