Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vaness15

CD

Vanesska ma tie naaaj pesničky a tieš už sa nevieeem dočkať na tretie a na tie Vanessyne nove filmy.......všetko na čom Vany pracuje je supeeerr *14*
  • vananneh

Re: Re: Re: Re: kajush

Já teď posloucham say ok *14* *14*
  • vananneh

Re: Re: Re: kajush

já to mam táta mi ho našel na netu a stáhnul i když ho nemoh najít tak ho našel *14* *14* *14* *14* Jo ten název mi něco řiká potom si jí kdyžtak poslechnu protože všechny její písničky sou krááááááásnýýýýý *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kajuska4

Re: Re: kajush

Znas od Nessynky pisnicku Set it Off?Ja ju ted posloucham na youtubecku protoze v tom cd neni tak musim jit vzdycky na youtube *14*
  • kajuska4

Re: kajush

ja jeste V nemam ale urco si ho koupiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm *14* *14* *14* *14*
  • vananneh

Re: tak jk:D

přesně! *14* *14* já se nikdy nemůžu rozhodnout protože sou všechny náádhernýý!! *14* *14* *14* *14*
  • vananneh

kajush

Ahojky kajush!Já taky posloucham cd *14* *14* *14* Posloucham její 1.cd V a taky se těšim na 3.cd! *14* *14* *14*
  • kajuska4

I love Nessy

Holky jste tu??Ja se tesim az bude 3cd *14* *14* *14* *14* *14* jujikkk I love Nessy Lowuju tee zlatisko *14* *14* *14* *14* holky co delate?Ja posloucham Nessynky cd *14* *14* *14*
  • kajuska4

Re: Re: tak jk:D

*5*
  • Re: tak jk:D

hele holky bežte na diskuzi ashleyny a pořádne je tam vyfakujem ok? *1*
  • kajuska4

Re: tak jk:D

jj presne *14* *14* ja si taky neumim vybrat furt si ju vymenuju vsak pred 5minatam jsem mela jinaci a ted mam zase jinaci *14* *14* *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: vanesska

taky peknýýý wow! *1*
  • tak jk:D

Hele holky já už nwm jakou fotku si mám dát na profil,ony sou všechny tak hezkýýýýýa vanesska na všech vypadá klááásne..I kdyby byla na jedný fotce Ashleyna s Nessy tak bude porád ta fotka krásná protože tam bude nessynka *14* *14* *14*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: vanesska

*15* husty *15* me se zda o Nessynce kazdy dennn *4* *14* *14* *14* a o Ashleyne nekdy ze ju jdu nastvit jenom tak a vezmu prasky na zabiti *15* a ja ji to dam to piti a ona to vychlasta a chcipneee a podpalim ji barak *15* *1* *1*
  • Re: Re: Re: vanesska

ahhhh,ty máš tak hezký sny!doufám že se mi bude zdát jak na ashleynu vystrčim zadek a bude tam napsáno:vanesska je lepší než ty,ty krávo blbá *15* *15* *15* *15* a bež si s tema svýma fanouškama už do pi**!!!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* Taky hezký ne? *1*
  • Re: Re: vanesska

já taky cejtim ten smrad z ashley a zdál se mi sen jak jí stahuju z kůže
  • kajuska4

Re: Re: vanesska

jj presne holky.....ja ho taky tu citim.... *9* *9*
  • Re: vanesska

*1* uf,já už myslela že jsem sama kdo ten nakyslej smrad cítí..Asi z tý kůže co má na sobe..Je to totiž kráva..Víte proč nejim hovezí?Jelikož to musí bejt z takovejch kravek jako je Ashleyna a její fanoušci *15* *15* *15*
  • ilovevanesskahudgens

Re: vanesska

jj aj sem jde ten ashleyny smrad *9*
  • Re: Re: Re: Re: Re: bosorka---bleee

ze te už te to nebaví s tema nudnejma pičkama *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit