-
Re: :-/
krava jedna ja zase nesnasim ashleynu pic* jednu aby ona chcipla ma krivej nos proste smrdi *16* *16* *16* fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jak nekdo muze mit rad Ashleynu nechapu ty lidi kravy namyslene jsou!!!!! *10* -
Re: tady
SEŠ NENÁPADNÁ!!!
TY KURVO!!!!!
VANESSA JE TA NEJ.Píča Všech Píč!!! -
Re: ach
TO TAK TO MÁŠ BLBÍ!!!
MŮŽEŠ SI VYLÍZAT PÍČU!!!! *5* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *8* *13* *13* *13* *13* *13* -
Re: Re: neviem
NENE KECÁŠ TY PPPPPÍÍÍÍÍČČČČČOOOOO!!!!! *13* *13* *13* *13* *5* *5* *15* *16* *8* -
Re: jj
JDI DO PRDELE *14* *7* *10* *14* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* -
Re: Re: Re: Re: Re: hej
a co třeba kakadu? zprávy dostáváme od něj ... nic jinýho mě nenapadá :D -
Re: Re: Re: Re: hej
ja taky nwm -
Re: Re: Re: hej
aha...Ale někdo jí změnit může eště zjistit kdo co?:D Taky nwm... -
Re: Re: hej
ja jsem spravcem a nejde mi to *9* *9* -
Re: hej
A tu fotku může změnit jenom zprávce že jo?:[ Škoda že taky nemůžu bejt...:[ -
hej
hej lidisky musime nejak zmenit tu hlavni fotesku ju?? *3* ma furt stejnou potrebuje to tu zmenit vsechno *3* Vanesska is *14* *14* -
Re: Ahoj
joooooo vananneh ma pravdu -
Re: Ahoj
nepředstírej že se ti Vanessa líbí!Na Ashleyiný diskuzi řikáš POZOR Vanessa je nám v patách!Hádat se nebudu -
Ahoj
Ahoj jsem zas tady. -
Re: Re: supeeer
jsem *3* -
cusika
Ahoj lidisky uz jsem z5 z dovci juj jsem se na vas tesila aj na Vanessku udelala jsem tu cisto protoze sem videla jak tu ty Ashleynini fanousci Vanessce nadavaji!! *16* *16* Vanesskaaaaaaaaa jeeeeeeeeeeeee *14* *14* *14* *14* *14* !!!!! -
Re: jjooooj
jj presne -
Re: Vanesska vs. Ashley
Vanessku *14* -
jjooooj
joooj ľudia mna to tak štve ...naša Vanessa toho tu ma dosť malo...taka ashley bude mať už 3000 komentarov a tu mame len 741 .......a o obrazkoch alebo tapetach ani nehovorym .......to je zleee ...ved Vanesska je najlepšia a nezasluži toľko malo pozornosti na tomto profile *8* -
Re: chce to tu život
no ja si myslim že to Vany pasuje aj bez ofinky ale aj s ofinkou....ona je jednoducho stale prekrasna a dokonala *14*