-
alesha dixon
taje taky super spevacka ale je lepsi vanessa hudgens *13* -
caute
hele nic proti,ale nezda se vam vany na tech novejch fotkach trochu silnejsi ...neni ona doopravdy tehotna ??? nechcu delat novy drby lae zda se mi ze pribrala v rukou aji ma podbradek..jo a na ash diskuzi tvrdej ze je na novejch fotkach jak stetka kurna nedaj pokoj pritom sou to nadherny fotky -
Re: Re: Re: Re: Re: Vanesska vs. Ashley
hm...jak prokoho je ashleyna treba prome neni talentovana -
Re: Re: HSM
Já ho viděla v kině no..a zdálo se mi to tam takový usekaný...a pak párkrát na netu no... -
Re: Gallery
http://www.vanessa-anne.org/ třeba? -
Re: Re: Best
*14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Best
Jessi?Vanessa is *14* *14* *14* *14* that yes??
I LOVE VANESSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *14* AAAA *14* AAAAAA *14* *14* -
Re: HSM
Jo...tak...to nwm kdy budou davat HSM3 v tv *9* ja jsem to uz videla mam to jako dvd.... *3* -
HSM
Ahojky jak se tu máte?? na kanálu Jetix šel zase v sobotu HSM 2...*4* Nevíte někdo kdy už začnou dávat v tv HSM 3?? Už bych se docela koukla... *1* na netu už mě to moc nebaví.... a ty fotečky jsou hezký.. *3* *14* -
Best
Vanessa is best *14* ...I love Vanessa *14* *14* *14* *14* She is best best and best *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* I love *14* *14* *14* *14* *4* -
Re: van
neeeeeee....................Je to Vanessa Hudgens a neeee zadna Hugnes *13* *13* -
Re: New candids
juj pekne fotesky *14* *14* -
New candids
Jsou nové fotky z dneška, z promo akce Bandslam.
Dala jsem je na blog, zítra budou určitě další tak je tam dodám.
www.vanesska-zac.blog.cz -
Re: vanesa
*14* *14* -
Re: neeej
*14* *14* *14* *14* *14* *14* to mas uplnou pravduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu *14* uuuuuu -
Re: hsm
jj ja jsem se taky divala *14* *14* Vanesskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *14* *14* *14* *3* *3* *3* *14* *14* -
Re: Fotka
hele...tam se mi nic neukazalo...ale klidne ju zmen:-) budu radaaa................. -
Re: Gallery
ja ne -
Re: Megan Fox
Megan je blbá vanesska je super *14* -
Gallery
Lidi pls neznáte nějakou stránku kde jsou HQ obrázky Vann? Pls poraďte!