-
Re: Re: Photos...
to je nejaké divne *9* -
Už sem jich tam nahrála dalších 9 *1* -
Re: Photos...
Já jsem tam přidala asi 30 fotek a neschválili ani jednu a vůbec nechápu proč. Docela mě to štve -
Re: HSM 3 v TV (možná)
HSM 3 v televizi ještě nebude. Myslím si, že až tak za rok, protože není tak dlouho, co vyšel na dvd. -
škoda že jenom 1 *9* Asi ještě nějaký přidam jestli eště nějaký v pc najdu *1* -
Re: Photos...
jj snad jo ja jsem jich pridala vcera hodne asik 20 a pridala se jenom 1 *9* z 20 takze nwm je to nejake divnee *9* -
Photos...
No tak teď sem k Van přidala 10 fotek tak doufám že je chválí:] -
Re: Re: HééJ jakoO??
Já sem to tam teď dopsala *1* snad to schválí! *3* *14* *14* -
Re: HééJ jakoO??
někdo to prostě upravil ... ale až to schválí tk to tam zas můžem připsat :D -
ja to taky nechapu su nasrana na ne kdo to mohl udelat vsak je nejlepsi modelkaaaaaaaaaaaaaaa *14* *14* aj ma nejkrasnejsi fotesky ja ty lidi nechapu proc vymazaly nejhezci modelku s modelek *9* *9* -
Re: HSM 3 v TV (možná)
jj *3* -
Re: ?
jj Veru to mas velkou pravdu ja bych si taky nikdy nepridala tu pi*u Ashleynu!! *16* -
Re: Re: HééJ jakoO??
Jj asi jo *1* *15* U modelek totiž byla 2! -
Re: ?
tak už jo ale nebyly tam *3* -
?
hele to je divný já vím že to nemusím být pravda ale když sem přijdete na vanessku tak tam je ten fanklub tak předemnou byly ale 4 holky a teď tam není žádná a mám pocit že někdo je navádí aby si vanessku odstranily *9* možná to pravda nejní ale co když jo?? *9* no já bych se kdyby to byla prvda NIKDY nenechala přemluvit abych si přidala tu ashleynu jednu blbou k**** *13* *13* -
pač jí závidí že je tak hezká a měli strach aby je všechny nepředběhla a nebyla nejlepší!!! *15* *1* -
HSM 3 v TV (možná)
ahoj lidi v neděli dávali na nově HSM 1 a budou dávat i HSm 2 tak možná budou dávat i HSM 3 ale já myslím že jo... -
HSM3?
taky bych ráda viděla HSM3? -
HééJ jakoO??
Hééj nevíte proč Vanessku smazali z modelek?? *7* *9* -
vanessa
hej Vanessa si zaslouzi nekoho lepsiho nez je Zac!Umi docela dobre zpivat jenom me trochu zklamamlo ze by se ve filmu klidne vslikla!Al eto neva.Tak zatim cau *1*