Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vananneh

Re: !!!!

JJ!!Ta Megan je pjekná kráva!A děvka jako já jí tak nenávidim!! *8* Vanesska is beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeSt!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4*
  • kajuska4

Re: !!!!

J.......Vanesska je *14* *14* nejkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
  • princess_lucinkaa

!!!!

Na Vanessku nemá žádná Megan Fox....Nessy je prostě nej :) *14*
  • marsa12

..

Ahoj to ze Megan de po Zacovi to uz bych rekla ze bylo...mam aji obrazky jak si Zac vsimal jen Megan a Vanessa byla jak jeho ocasek jenom se smutne divala na to jak se s polu bavili...ale tet si prej Megan uz nasla ZASE jinyho toho z filmu Transformers jak tam s ni hral....zase mela taky blby keci k tomu.. *16* takze se nemusis bat....doufam
  • kajuska4

Re: Re: prosím ať to není pravda :(

jj.....mas pravdu ale treba budou mit mimi to nemuzeme vedet kdybych bydlela v Americe kde Van tak jdu k ní a jdu zjistit jestli to je vse pravda co je v casopisech jestli budou mit mimi a nebo to ja bych chtela bejt na jejich svatbe jujjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
  • anet2106

Re: prosím ať to není pravda :(

holky, bulváru nevěřte. To je prostě business. Bulvár akorát využívá jejich popularitu, aby vydělali peníze. Snad si nemyslíte, že je to pravda? Kdyby měli tisknout pravdu o jejich životech, tak by si to nikdo nekoupil, protože by to bylo nudný. Ale když otisknou na titulní stránku Zac a Vanessa chtějí miminko, tak si to všichni běží koupit. Prostě podvod. Vím to z vlastní zkušenosti. Asi měsíc jsem pracovala ve vydavatelství jednoho časopisu. Jestli tomu ovšem věříte, je to vaše věc.
  • kajuska4

Re: prosím ať to není pravda :(

Rvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa takova skareda tlama no fujjjjjjjjjjjjjjj *8* *8* *16* *10* Vanesska je *14* *14* *14* *14* ale ta megan fox jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee blééééééééé *16*
  • aakristina

Re: Re: Photos...

jo ja to chapu ja to taky pridavala a vi proc musis pridavat jenom pojedne jinak se ti to neprida vsechno musis jednu pockat dokud se neschvali pak druhou a uvidis pomuze to *3*
  • prosím ať to není pravda :(

to snad ne! *10* *16* *5* kouknite se sem: http://www.starmagazin.cz/2009/07/0 3/tahne-to-zac-efron-s-megan-fox/ prosím, ať to není pravda! ta megan si o sobě myslí jaká je světová skupina přitom je to beztak namyšlená "bůůůů" a není ani moc hezká vanesska je lepšíí!!!
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Photos...

to snad néééééééééééééé *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • Re: Re: Re: Re: Photos...

já jsem sem přidala asi 50 fotek a nepřidala se ani jedna *9* *9*
  • klaruska44

Re: Re: vanessa

jj...vanesska je proste nejky *14* *14* *3*
  • kajuska4

Re: vanessa

Jo Vanesska je nejlepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiii ale pls...neposilej to 3 kuju...:-) *4* *4* I love Vanessa *14* *14*
  • vaness15

vanessa

vanesska je super najlepšia
  • kajuska4

Re: Re: Re: Photos...

*9*
  • kajuska4

Re: Re: HSM 3 v TV (možná)

jj.... *5*
  • kajuska4

Re: Re: ?

jj presne...ja bych si ty dve ashleynu a mileynu nikdy nepridala a nikdy nepridam.. *13*
  • vananneh

Re: Re: Photos...

Mě taky!Já když sem chci nějakou dát tak se většinou nenahrála ani jedna *9*
  • anet2106

Re: ?

Já nevím jak ostatním, ale mě někdo psal, abych si přidala ashley a vanessu vymazala. Přijde mi to docela trapný. Kdybych si Ashley chtěla přidat, tak si ji přidám.(fakt nechci). Jsou čím dál trapnější.
  • kajuska4

Re: Re: Re: Photos...

jj snad se to schvali

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit