-
Re: !!!!
JJ!!Ta Megan je pjekná kráva!A děvka jako já jí tak nenávidim!! *8* Vanesska is beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeSt!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* -
Re: !!!!
J.......Vanesska je *14* *14* nejkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy -
!!!!
Na Vanessku nemá žádná Megan Fox....Nessy je prostě nej :) *14* -
..
Ahoj to ze Megan de po Zacovi to uz bych rekla ze bylo...mam aji obrazky jak si Zac vsimal jen Megan a Vanessa byla jak jeho ocasek jenom se smutne divala na to jak se s polu bavili...ale tet si prej Megan uz nasla ZASE jinyho toho z filmu Transformers jak tam s ni hral....zase mela taky blby keci k tomu.. *16* takze se nemusis bat....doufam -
Re: Re: prosím ať to není pravda :(
jj.....mas pravdu ale treba budou mit mimi to nemuzeme vedet kdybych bydlela v Americe kde Van tak jdu k ní a jdu zjistit jestli to je vse pravda co je v casopisech jestli budou mit mimi a nebo to ja bych chtela bejt na jejich svatbe jujjjjjjjjjjjjjjjjjjjj -
Re: prosím ať to není pravda :(
holky, bulváru nevěřte. To je prostě business. Bulvár akorát využívá jejich popularitu, aby vydělali peníze. Snad si nemyslíte, že je to pravda? Kdyby měli tisknout pravdu o jejich životech, tak by si to nikdo nekoupil, protože by to bylo nudný. Ale když otisknou na titulní stránku Zac a Vanessa chtějí miminko, tak si to všichni běží koupit. Prostě podvod. Vím to z vlastní zkušenosti. Asi měsíc jsem pracovala ve vydavatelství jednoho časopisu. Jestli tomu ovšem věříte, je to vaše věc. -
Re: prosím ať to není pravda :(
Rvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa takova skareda tlama no fujjjjjjjjjjjjjjj *8* *8* *16* *10* Vanesska je *14* *14* *14* *14* ale ta megan fox jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee blééééééééé *16* -
Re: Re: Photos...
jo ja to chapu ja to taky pridavala a vi proc musis pridavat jenom pojedne jinak se ti to neprida vsechno musis jednu pockat dokud se neschvali pak druhou a uvidis pomuze to *3* -
prosím ať to není pravda :(
to snad ne! *10* *16* *5* kouknite se sem: http://www.starmagazin.cz/2009/07/0 3/tahne-to-zac-efron-s-megan-fox/ prosím, ať to není pravda! ta megan si o sobě myslí jaká je světová skupina přitom je to beztak namyšlená "bůůůů" a není ani moc hezká vanesska je lepšíí!!! -
Re: Re: Re: Re: Re: Photos...
to snad néééééééééééééé *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Re: Re: Re: Re: Photos...
já jsem sem přidala asi 50 fotek a nepřidala se ani jedna *9* *9* -
Re: Re: vanessa
jj...vanesska je proste nejky *14* *14* *3* -
Re: vanessa
Jo Vanesska je nejlepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiii ale pls...neposilej to 3 kuju...:-) *4* *4* I love Vanessa *14* *14* -
vanessa
vanesska je super najlepšia -
Re: Re: Re: Photos...
*9* -
Re: Re: HSM 3 v TV (možná)
jj.... *5* -
Re: Re: ?
jj presne...ja bych si ty dve ashleynu a mileynu nikdy nepridala a nikdy nepridam.. *13* -
Re: Re: Photos...
Mě taky!Já když sem chci nějakou dát tak se většinou nenahrála ani jedna *9* -
Re: ?
Já nevím jak ostatním, ale mě někdo psal, abych si přidala ashley a vanessu vymazala. Přijde mi to docela trapný. Kdybych si Ashley chtěla přidat, tak si ji přidám.(fakt nechci). Jsou čím dál trapnější. -
Re: Re: Re: Photos...
jj snad se to schvali