Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • selenavan

Re: Hééj

presne vaness je best
  • Hééj

hééj byla sem na ashley diskuzi a oni tam tvrděj,že nemáme vanessu rádi ..to sou uplné krávy sem si nemyslela *16* jak můžou vědět jak máme Vanessku rádi *10* *10* Není prqavda ja Nessku miluju uplně bestovně *14* *14* *14*
  • selenavan

prepáčte

včera bola na mojom profile kamoška a ona je krava také kraviny posiela a tak ma tu nikto nemá rád a bola tu aj chvílu rano aj ja som bola chvílu ráno ospravedlnujem sa
  • selenavan

dobre

Ja som chcela iba aby bola Vanessa na 4. mieste ale ja sa na to vykašlem *5*
  • nespesna

jo

jo *3*
  • nespesna

Re: Re: posielajte hneď!!!

já? *7*
  • kajuska4

Re: přestante

jj ja nwm proc se tu furt hadaji toto jsou van dizkuse tak budeme mluvit jenom o nessy ok? *3* *3*
  • kajuska4

Re: Re: Re: posielajte hneď!!!

vsak tebe nemyslim *3* myslim sebe *15*
  • přestante

hele neřešte Ashley a to stím mazáním je kravina *13* Vanessa je pro nás nej na světě a Hotovo radši bude psát komenty a přidávát fotešky atd:
  • kajuska4

no twe

*7* *7* *7* *13*
  • origoš

tu řešíte kraviny *9* na vanessu nikdo na světě nemáá ona je uplně originální *3*
  • selenavan

*1* *1*
  • Re: Re: posielajte hneď!!!

namyslena,zdrogovana atd nejsem kajusko,ale pro vaness udělám cokoliv *14*
  • zaneta.201

muck

vanesska je *14*
  • kajuska4

Re: Re: vanessa real

myslis ze ti verim ze jsi vanessa uz hodne lidi me napalilo *15*!!!!Ted moje kamoska je v americe a bavi se s nessynkou a s mileynou hm...a jeji sestrenice se tadyk jemnuje jessica13 ta tam bydliiiii uz odmala a ona ma na vaness prave icq,cislo a td..........vis?vite? *7* *3*
  • klaruska44

*15* *15* *15* hihihihih no to jo kajko :-D to mas pravdu takovou *9* ..............bych si nikdy nepridala jako Kajka:-D *15*
  • kajuska4

Re: posielajte hneď!!!

vsak jo takovou kravu bych si nikdy nepridala to bych musela bejt mocccccccccc namyslena a zdrogovana a ozrala a td.......... *15* *15*
  • kajuska4

hej

hej ta ashleyna si dela prdel ze je 1.v modelkach rvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa *16* *16* *16* chudacek moje sluníčko Nessynečka *14* *14* *14* *9* *9*
  • selenavan

posielajte hneď!!!

ahoj prosím vymaž si z fanklubu ashley tisdale prosím a nessu si nechaj lebo mi čo máme radi nessu chceme aby bola na 4. a ash na 5. prosím vymaž si ju ak chceš tak mi napíš koho máš rada a ja si ho pridám a prosím prosím vymaž si ashley tisdale a ness nechaj budem ti navždy vdačná!!!!!!!!!! a ak chceš aby som si koho si vymazala napíííííííš

toto posielajte tím čo majú v fanklube vanessu a ashleynu ja som to párr ludom poslala!
    *1* prosím posielajte to ak chcete aby bola nessa aspoň na 4. mieste *14*
  • nespesna

pomoc

holky jak si mám někoho dát do přátel? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit