-
Re: Hééj
presne vaness je best -
Hééj
hééj byla sem na ashley diskuzi a oni tam tvrděj,že nemáme vanessu rádi ..to sou uplné krávy sem si nemyslela *16* jak můžou vědět jak máme Vanessku rádi *10* *10* Není prqavda ja Nessku miluju uplně bestovně *14* *14* *14* -
prepáčte
včera bola na mojom profile kamoška a ona je krava také kraviny posiela a tak ma tu nikto nemá rád a bola tu aj chvílu rano aj ja som bola chvílu ráno ospravedlnujem sa -
dobre
Ja som chcela iba aby bola Vanessa na 4. mieste ale ja sa na to vykašlem *5* -
jo
jo *3* -
Re: Re: posielajte hneď!!!
já? *7* -
Re: přestante
jj ja nwm proc se tu furt hadaji toto jsou van dizkuse tak budeme mluvit jenom o nessy ok? *3* *3* -
Re: Re: Re: posielajte hneď!!!
vsak tebe nemyslim *3* myslim sebe *15* -
přestante
hele neřešte Ashley a to stím mazáním je kravina *13* Vanessa je pro nás nej na světě a Hotovo radši bude psát komenty a přidávát fotešky atd: -
no twe
*7* *7* *7* *13* -
origoš
tu řešíte kraviny *9* na vanessu nikdo na světě nemáá ona je uplně originální *3* -
*1* *1* -
namyslena,zdrogovana atd nejsem kajusko,ale pro vaness udělám cokoliv *14* -
muck
vanesska je *14* -
Re: Re: vanessa real
myslis ze ti verim ze jsi vanessa uz hodne lidi me napalilo *15*!!!!Ted moje kamoska je v americe a bavi se s nessynkou a s mileynou hm...a jeji sestrenice se tadyk jemnuje jessica13 ta tam bydliiiii uz odmala a ona ma na vaness prave icq,cislo a td..........vis?vite? *7* *3* -
*15* *15* *15* hihihihih no to jo kajko :-D to mas pravdu takovou *9* ..............bych si nikdy nepridala jako Kajka:-D *15* -
Re: posielajte hneď!!!
vsak jo takovou kravu bych si nikdy nepridala to bych musela bejt mocccccccccc namyslena a zdrogovana a ozrala a td.......... *15* *15* -
hej
hej ta ashleyna si dela prdel ze je 1.v modelkach rvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa *16* *16* *16* chudacek moje sluníčko Nessynečka *14* *14* *14* *9* *9* -
posielajte hneď!!!
ahoj prosím vymaž si z fanklubu ashley tisdale prosím a nessu si nechaj lebo mi čo máme radi nessu chceme aby bola na 4. a ash na 5. prosím vymaž si ju ak chceš tak mi napíš koho máš rada a ja si ho pridám a prosím prosím vymaž si ashley tisdale a ness nechaj budem ti navždy vdačná!!!!!!!!!! a ak chceš aby som si koho si vymazala napíííííííš
toto posielajte tím čo majú v fanklube vanessu a ashleynu ja som to párr ludom poslala!
*1* prosím posielajte to ak chcete aby bola nessa aspoň na 4. mieste *14* -
pomoc
holky jak si mám někoho dát do přátel? *7*