-
pravda
máš pravdu. -
Re: vanessa real
HEY,MY SKYPE IS VANESSA.HUDGENS.RIGHT -
OK
SOUHLASÍM -
vanessa real
ahoj je tu vanessa real nerozumiem jej ale ak zistíte že je real tak pls napište jej profil:vanessa-baby-v -
Re: Re: ..,,..,,.,,.,.,
jj to máš pravdu!! *4* -
miley
miley je taky super už nepišme o iných celebritách iba o vanesse, suhlasíte? -
Re: Re: ..,,..,,.,,.,.,
jo a myslim čo som napísala že tu už nebudeme písať o ashleyne a miley sice mám rada miley ale nie tak ako van *14* -
Re: ..,,..,,.,,.,.,
Vanessa je ta nejjj zpevacka a herecka..lepsi teda neznam.. -
Re: ježiškote
jelikoz to tak je.. -
hele
Lidi viem, že pár mate radi napríklad miley ale nelezte tady že miley je lepší než vanessa vím je to vaš názor ale preboha toto je diskuzia o vanesse hudgens tuto meno miley alebo ashley nemalo ani ekzistovať a ak nenávidíte vanessu tak tu ani nelezte pište si na svoju miley ó aká je krásna a také kraviny vy si pište ja nevím co že miley je lepší než van nam je to ukradnute len mi nechceme žiasne že miley je lepši než van mna to fakt hnevá *16* *16* *16* -
blbosti
tak pište blbosti například gjzhguuhzu jo? jinak to nejde -
Re: Re: Klídek
však já tam byla taky protože ashley mám taky ráda,ale jim se nelíbí že mám ráda i nessu tak to nechápu,ale už tam nelozím jestli si mám vybrat tak vanessa *14* -
ježiškote
ježiškote vy naděláte...a co že je ashley nad ní *7* proč si skara všichni myslíte že ashley fanoušci a vanessy fanošci sou proti sobě *9* -
...
Nessy je nejky *4* -
Re: ..,,..,,.,,.,.,
sakra..Vanesska nam klesla..lidi chodte sem..musi zase pres Ashley..Naše Vanesska je nejjjj.. *14* -
Re: Klídek
taky si myslím že to bylo kvůli tomu že Ashley měla narozeniny -
Klídek
Klídek bylo to kvůli Ashley oslavě tak se nebojte *14* *14* vanessa taky bude mít narozky jinak vanesssssssssská miluju a to icq není to blbost asi jo no nevím jestli by vanessa měla ocq ale zkusím to *1* -
zleee
ľUDIA ROBTE DAčO LEBO VANESSA KLESLA .....TO JE ZLEEE MUSI ZNOVU POSTUPIť -
Ach jóó....
Nassa klesla v top osobnostech na 5. místo *8* *9* *9* -
pokec
ja ma zaz pokec!