-
Tone Norum
už jsem tu dal Tone Norum,tak se mrkněte *3* *4* -
Vanesska
Van je úplně NEJ.Mám jí moc ráda i když je daleko za oceánem...Taky bych chtěla do ameriky.Mohla bych jí potkat =D no ale to je jedno...ale asi jí napíšu o autogram. Jsem prostě její faninka.
PS: JEN TAK DÁL NESSA! *14* -
Re: Re: Re: Re: SUPER!!!
aha a podle toho co tady pises ty ses dokonala ze? jen pro tvou informaci ja sem o svym IQ nemluvila...to ta chytra slecna...a v new moon vanessa proste hrat nebude...hotovo...koukni na imdb..jesi vis co to je teda..ale s tvoji inteligenci asi jiste... *15* -
Re: Re: Re: SUPER!!!
No nic proti Tobě, ale podle toho co tu píšeš, hlavně tedy JAK to píšeš, tak asi moc chytrá nebudeš. -
Re: Re: Re: Re: Re: SUPER!!!
Pro Tvou informaci, já si bravíčko už dávno nekupuji. A ne, nedočetla jsem se to na nějákem blogu, kde jsou pouze jen a jen spekulace, ale i tomto mluvila na youtube, kde říkala, že tuto nabídku dostala, takže na tom asi něco bude, ne? To, že mám Van ráda, znamená, že jsem náctiletá, nebo že se mi líbí HSM? Tak to jsi poměrně dost na omylu. Klidně jsi mohla být v Americe, já zas byla na premiéře v Anglii a vím, že tam nebyli jen děti, jak ty píšeš. Bydlí tam něco jako moje sestřenice (je trochu vzdálenější přibuzná) takže jsem měla tu možnost tam být a jsem za to vděčná, protože vím, že jim nefandí, "jen" náctiletí. -
Re: Re: žádná osobnost!
Nebo Chip a Dale nebo Pikaču! *1* -
Re: žádná osobnost!
vlastně,když tu je Homer Simpson,tak by tu mohla být i včeka Mája nebo Hop *4* *3* -
Slavnější
Já si myslím,že naopak Van je čím dál tím víc slavnější a není to jen kvůli hsm ale začala nahrávat písničky atak takže si za to může sama a to že prý ji lezou fanoušci na nervy to určo není pravda já zas četla že je štasná že ás má ( nás fanoušky )nemůžeš věřit všemu co se kde píše *10* -
Nej
Vanessa je nejlepší zpěvačka a herečka nasvětě!!! a kdo ji kritituje je debil!!! moc Vanesse a Zacovi přeji aby jim to vydrželo a aby skutečně vzali... Je to kláásný páreček *14* *14* Bych chtěla žít v Americe tam totiž žijí ty všechny filmové hvězdy atd... A byla by tam Van... Je upe úžasná a moc ji obdivuji je prostě NEJ!!! NEJ!!! NEJ!!! NEJ!!! Je to moje nej tzpěvačka a herečka... mám spoustu jejích obrázků a mám jimi polepanou celou postel a vedle postele mám stůl takže z jedné strany stolu a ještě vedle postele na stěně... je prostě NEJ!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: SUPER!!!
aha a timhle prispevkem si zjevne chtela dokazat jak moc chytra ses vid?? reknu ti tajemstvi...nepovedlo se...priste si na to kup ksandy...nejchytrejsi kozo na svete... *7* -
jo a jak tu pises ze uz nactileta nejses tak mi tak ted dost pripadas devce... -
klidne di na jeji stranky ja nejsem jeji zarytej slepej fanda...a to ze bude hrat v new moon na to si prisla kde prosimte? asi na nakym tom hodne verohodnym blogu ze? njn...nezapomen si koupit dalsi bravicko kde se o ni doctes vice!...a s tema detma v americe mam pravdu, ja tam byla tak vim o cem mluvim... *9* *15* -
A navíc ten film nepouštějí jen pětiletým dětem, jak tu píšeš. Mají ho rádi i lidi vyššího věku. Že se nelíbí Tobě, neznamená, že se nelíbí jiným. -
Psala jsem, že je mezi nejvíce stahovanými interprety a mluvili o tom na youtube. Její hvězda rozhodně nezhasíná, právě naopak. Pokud o tom nevíš, bude hrát ve druhém díle stmívání.Neposlouchají jí pouze náctiletí, já třeba už náctiletá nejsem. Neurážej tady lidi, kteří mají Van rádi. Ty zase máš ráda Lady Gaga, ta se zase nelíbí mně, ale nepotřebuji ji urážet, že nemá talent. Takže si dej odchod a choď si na stránky Lady Gaga. Nebo ji mám taky přijít urážet na její stránky? -
Re: už jsem tam byla!
Zajímavého je tam, že si můžeš Vanessu přidat do přátel. A pokud umíš anglicky můžeš jí i napsat a ona Ti odpoví. Teď už tam ale dlouho nebyla, protože má hodně práce. -
Re: Re: sklamání
Ale tady se bavíme o vanesse. -
Re: Re: SUPER!!!
Slišíš se co říkáš???Ty taky nejsi nejlepší.Kdybys byla nejlepší tak víš všechno.A možná bys slišela co říkáš. *15* *15* *15* *15* .Já chytrá jsem protože mi to skoro všichni říkaj.Ale tobě?To teda nevim. -
už jsem tam byla!
Už jsem tam byla a říkám:Co je tam tak zajímavího??? *7* *7* -
si trdlo
To si děláte legraci.Když Vanessu nemáte rádi tak proč sem píšete????????A vůbec,proč jenom nenapíšete:Já jí nemám rád(a)????????????? -
JÁ SOUHLASIM
Já s ní taky souhlasim.Vanessa je prostě nej nej nej nejlepší. *4* *4* *14* *14* *14*