Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • omajda

Re: Re: sklamání

proste to myslim tak ze van nemam moc rada ale neposmivam se ji na tech diskuzich.prosim nedelej te to *4*
  • omajda

Re: sklamání

neco vam reknu kdo leze k Ashley se ji posmivat tak je uplny blbec!!!!!!!!! ja sem mela taky van radsi ale v jednom članku bylo ze ji fanousci stvou a že jsou pro ni blby a ze se nesmi rozejit se Zacem jinak ji skonči kariera.A tak sem zistila ze je namyslena a proto ji nemam rada. A chodim kazdy den se ji na diskuse posmivat za to ze je Ash pred Van!!!!!!tak moc vas prosim nechte toho *13* *13* *4* *4* neni to jedno?
  • veronika16

Re: Re: Re: SUPER!!!

aha nejpopulárnější....v americe to poustej petiletejm detem protoze nikdo starsi na to nemuze koukat to jenom vy ste takovy pipinky...a rada bych videla kde si prisla na to ze jeji hudba je nejstahovanejsi...ja uz o ni dlouho neslysela(nastesti) tak nevim...je to proste pech ale jeji hvezda uz zhasla(snad), zadnej dalsi muzikal a neuchyti se...njn ale vy si ji klidne obdivujete i kdyz netusim za co teda.. *15*
  • ivetka936

Re: Re: Re: Vanessa vs Lady Gaga

Já si taky myslím, že na Lady Gaga má. Ba, že je lepší, než Lady Gaga.
  • ivetka936

Re: Re: SUPER!!!

Vanessa má taky talent. Kdyby ho neměla, nebyly by její CD mezi nejvyprodávanějšími. Její hudba je mezi nejvíce stahovanými, takže asi talent má, ne? Já neříkám, že Lady Gaga není dobrá, mně se jen prostě víc líbí Vanessa a její styl hudby. Jen proto, že Ty Van nemusíš, tak jí tu nemusíš urážet. Navíc ten muzikál, o kterém tu mluvíš, je nejpopulárnější v dnešní domě.
  • 21.4.1993

Re: žádná osobnost!

heej a co kdyby ses vzpamatoval ty??.trochu mimo nee??
  • 21.4.1993

Re: Re: Re: žádná osobnost!

to chces jako tvrdit ze treba Miley Cyrus neni velka osobnost??..podivej se ja nerikam ze Vanessa je obrovska osobnost a velka je..alespon podle mne..kazdy ma jiny nazor..a myslim ze s Anetou souhlasim..
  • veronika16

bomba

mrknete na tohle... *3* http://s17.bitefight.cz/c.php?uid=3 7172
    *14*
  • veronika16

Re: SUPER!!!

prosim? a co dokazala van? dyt je to akorat produkt dysney kterej naucili tancovat... o tom zpevu se radsi nevyjadruju..vubec ty pisne..a hrani de uplne mimo ni...nebejt toho ze se ten priblblej muzikal nastavoval jak psenicna kase tak by o ni davno nikdo neslysel protoze neco takovyho nikdo neobsadi do normalniho filmu...narozdil od ni lady gaga aspon neco umi...a vysvyhla se diky tomu ze ma talent a ne jako tahle...
  • parket..a

Re: Vanessa vs Lady Gaga

lady gaga je tupá kopírka, hnusná plastická blondýna co už neví coby tak se sere do hudby *16*
  • dianna114

Re: Re: Re: Re: žádná osobnost!

Ono to není o tom,kdo jí nejvíc posílá hlasy,ale je to žebříček těch nejnavštěvovanějších. Takže její profil hodně navštěvují,ale výrazná osobnost to není.
  • Re: Re: Re: Re: žádná osobnost!

Ale to, že je v první 10 tak neznamená, že je to velká osobnost! Přemýšlej ty! Třeba tě napadne to, že ty 10 holky jí posílají jeden hlas za druhým pořád dokola a pak se není čemu divit! Osobnost to je, ale velká rozhodně ne!
  • natka17

máš pravdu...nemám ji ráda *9*
  • 21.4.1993

zaslouzi si to proste,ze skvele hraje,zpiva.ja nevim co to tu resite.Je proste nej.alespon podle mne.kazdy ma jiny nazor
  • dianna114

Za co si jí zasouží? *7*
  • 21.4.1993

jen by me zajimalo co si teda o sobe vazne myslis..snad si nemyslis ze ty bys tam mohla byt..haha..vanessa si tu slavu zaslouzi..
  • 21.4.1993

no kdyz je asi v top 10 tak asi velka osobnost je ze??..trochu premyslet nez neco napisu,vis??...
  • heatcliff

Re: Re: žádná osobnost!

já nic nekecám!já neříkám, že není osobnost, ale rozhodně nepatří do první desítky-to opravdu ne!
  • dianna114

Re: Vanessa vs Lady Gaga

Vzhledově se mi víc líbí Vanessa,co se týče písní,tak Lady Gaga. *3*
  • hanka2341995

Ty se vzpamatuj!!! tak kdo je teda osobnost!!! Každý člověk je osobnost!!! Akorát nikdo je slavný a nikdo ne!! Vanessa tu slávu taky nemá zadarmo!! A Včelka Mája?? Dobrý nápad!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit