-
Re: Nevím , nevím
Jak můžeš vědět, že je nafoukaná, v životě jsi s ní nemluvila a nikdy jsi neviděla, takže o tom se dá pouze polemizovat. Že má jméno jako ty? Spíš ty jako ona, ne? A to, že se Ti nelíbí, je otázka vkusu. -
Kunnnda!!!
Vanessa je prostě nejhezčí ženská na světě a taky nejlepší zpěvačka. Říkejte si co chcete, ale todle video to dokazuje!!!
http://www.youtube.com /watch?v=RBug4gSAcZI -
van hudgens
Vanesska Hudgens je proste naaaaajlepšiaaa,skvela no naaaaaaaaaaaaaaaaaaj nikto na nu nema je proste užaaaaaaaaaasnaaaaa,Vanessa,Vaness a,Vanessa,Vanessa,Vanessa *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* je supeeeeerr moj weeb kde najdeš všetko o nej je www.oh-missvanesa.blog.cz -
Vanesska
Ježiši ti co o ní řikaj že je cikánka jsou fakt idioti..Ikdyby byla cikánka no a?? Jako co je na tom bejt cikánka,já sice jsem češka ale jako prostě vy vidíte cikány jako lidi který fetujou atd. ale někteří jsou fajn a češi taky fetujou tak co? I Nicol Sherzinger má tmavější plet a taky cikánka neni nebo Leona Lewis taky neni cikánka a má tmavější plet!!!Co je na tom bejt cikán jsou taky lidi ne??! tak se laskavě vzpamatujte!Vanesska-4ever -
Re: Vanessa je cikánka
Podle mě Vanessa žádná cikánka není a i kdyby byla,tak tím přece jako člověk na hodnotě neztrácí. -
Re: ?
No jo, až když jsem si to ted přečetla tak jsem si toho všimla díky tobě. -
Re: vanessa
JO to já taky ale oni nemluví česky.A to je škoda. *9* *9* *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: Je....?????
co by ne,ale asi tě pojmenovali spíš po Zázvorkové *4* -
Re: Vanessa
jo mas pravdu taky ji miluji *14* -
Re: Vanessa and Klára are great friends!!!
ahoj vanesso ty neumys anglycky *7* -
magore.....
magore,magore,magore............... .. *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Vanesska a spol.
Jo já taky a HIGH SCHOOL MUSICAL 3 je hrozně legrační.Byla jsem na něm v kině. *15* *15* *15* *15* -
Re: co to sem cpeš?
No a co Zac jí prostě miluje, a tak to doufám zustane. *16* *16* *16* *8* *8* *8* . -
Re: Vanessa je cikánka
Furt lepší než by byl s tebou!To by mu ho bylo líto-s takovou krávou! *16* *10* *1* -
Re: Re: Cubka
ale tak vulgárně jak ten Georgi bych to nevyjádřil -
Re: koukam koukam
ja tonnechtela napsat sem ale na tu stranku kde na vanessu nadavala ta holka -
koukam koukam
takze na tyhle strance se b avime(spis nadavame na holku co napsala o vanessce takovy blbiny a ze si tu nekdo hraje na ashley tak ma pro ty pipiny radu hlavne pro tu co na vanessu nadava!!!NEZAVIT JI!!! *13* *13* *13* -
Re: Re: fuuuuuuuj!!!
ta zaprwí:co to tady na mě skoušíš???z za druhý:ihned si zawři tu tvojí držku než ti jí rozflákám!!!!!!za třetí:podle toho co píšeš soudim že je ti tak 5 let protože tohle by normální člowěk nenapsal!!!si ubohá *13* *13* *13* *13* *13* -
Re: Re: fuuuuuuuj!!!
píčo jedna zasraná drž tu svojí nevymáchanou hubu nebo ti do ní nalítak mouchy!!!!!!!!!§ *3* -
Re: Re: Cubka
blbe.. *16*