-
mm
wanessa je nejlepší *14* *14* *14* -
Někdy
Ahoj ona je docela pěkná ale na nákých fotkách vypadá jako cikánka ale někde ji to mocm sluší jsem její faninka -
Vanessa je fajn
Ahoj Nessa je opravdu super.Viděla jsem i hsm3 a hrála bezvadně.Moji nej ....:Zac Efron,Vanessa Anne Hudgens,Ashley Tisdale a Miley Cyrus trochu taky jo a taky Katty Pery *14* -
Re: Re: Re: Icq na Vanessu
vzdytjjo ja se taky jmenuju vanessa doopravdy tak nemel nasmysli -
Re: No tak už ořestaňte!
A potom čo teda nadáva gabriellavanessa na Hayden hmmm??? Ani nás nazaujíma jej názor!!! Kravy hlupe! *16* -
Re: som do vanessy
magore *8* -
mas recht mam ji taky rada a ten kdo ne tak je hnusnej kdo je semnou tak at napise na vanessa177 bubu se tesit ahoj *4* *14* *14* *14* *14* -
Re: som do vanessy
ona by se nenechala od magora *14* *8* *16* *8* *15* *5* *5* *5* *13* *9* *9* *5* -
som do vanessy
boze ona je najradsej by som jej lizal picu a kozy xD *3* -
vanesa
mě úplně dostává jak je hezká.narovinu-nikdo z nás jí nezná a ani znát nemůže ale snad všichni co maj voči vidí,že ta holka je fak krásná.jesli je eště k tomu všemu i hodná tak by si jí měl Zac víc hlídat *1* -
Re: Re: No tak už ořestaňte!
Proč by to nemělo být normální, každýmu se může líbit něco a někdo jinej. Mně se Van taky líbí. A co je na tom špatného? -
Re: Re: Icq na Vanessu
to by ses nejmenovala vanessa,ale vanesa -
Re: Re: Icq na Vanessu
ahojky,já s taky jmenuju vanessa(jako doopravdy) *1* -
Re: Re: ?
no tak víš co,ale nás nezajíma názor těch kteří nemaj van rádi,a neni to žádná kráva (narozdíl od tebe),takže si chod kam chceš a nadávej koumu chceš,ale vaný nech napokoji!!!!!!!!!!!! *8* *8* *8* -
Re: ...
Vanessa je moje nejlepsi zpevacka a herecka..je faakt skvela *14* -
Vanessa
Vanessa je moc milá a hodná. Byla bych moc ráda kdyby měla koncert tady v ČR. Šla bych na ní 100%. Souhlasím že dá autogram komukoli.Já sama se chystám jí napsat o autogram.
A ještě něco pro ty co je jim nesympatická atd...: nechďte na sem na její stránky.Nám je to jedno jestli jí nemáte rádi.My sme její fanoušci a máme jí rádi takovou jaká je.Jestli máte někoho oblíbenýh tak si tam choďte. JEŠTĚ JEDNOU TO OPAKUJU! NEMÁTE JÍ RÁDI, NECHOĎTE SEM. TOHLE JE MÍSTNOST PRO FANOUŠKY!! a už to konečně pochopte! -
Re: ?
tak asi abysme věděli co si o ní ostaní lidi myslej a co sem píšou. A mě osobně je strašně nesymparická , vypadá jako nafoukaná a namyšlená kráva. *9* *3* -
OMG....jak se ti takova krava muze libit?? *10* no jo mali holcicky typuju ze ti je 12-13 vic ne protoze by to nebylo normalní... *8* -
Re: I LOVE YOU
hezky receno traba to ze je nej pod sluncem
*3* *3* *3* -
Vanesska
Moje nej nej herečka!!!! *1* *1* *4* *14* *14*