Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gabriellavanessa

vanessa

Já věřím,že je Vanessa super a nej!Pokaždé když se dívám na její videa na youtube,tak si říkám,že bych se s ní chtěla moc setkat.Vy kteří říkáte takový nesmysly,jako že je hezká jen na plátnech,tak se mýlíte!Všude píšou,že Vanessa dá autogram komukoli,kdo si o něj řekne,a je velmi milá.Cenní si svých fanouškú a to dělá málokdo.Nemyslím třeba ashley a zaca,ti jsou taky super,ale třeba madonu,ta nedává autogramy skoro vůbec.Van bude u mě vždycky velká osobnost a to se nezmění! *14*
  • ?

Já vás některé nechápu...proč když Vanessu nesnášíte, chodíte na její stránky na osobnostech...to je vážně trapný...
  • Re: fuuuuuuuj!!!

kdyz sem byla na strankach miley cyrus tak jsem tam videla uzasnej komentar skoda ze tu ta holka neni a nenapise ho taky sem tak kdyz ho sem nenapsala gtak sem napisu ja nevim presne jak to tam bylo takze je inprovizuju:MY SE TU BAVIME O CLOVEKU O KTERYM VUBEC NIC NEVIME NEMUZEME RIIKAT JESTLI JE KRAVA aspod.PROTOZE O NEM NEVIME JESTLI JE SPATNA NEBO NE MNE OSOBNE SE LIBI ALE NEKOMU PROSTE NE HELTE KLIDNE PISTE ZE SE VAM NELIBI ALE NEMUSITE PRECE PSAT ZE JE PI** NEVITE O NI JESTLI JE NAMYSLENA NEBO NE ALE KVULI NI SE NEMUSITE HADAT PROTOZE BY TO URCITE NECHTELA neco bylo z mi hlavy vlastne skoro vsechno TAKZE O NI MNEPISTE TAKOVI HNUSNY VECI

ty si teda pi**ty bys ji dokazala prebrat zaca no to se teda smeju az se za bricho popadam to by se nemohlo stat ani v nejblaznivejsim snu taK JI KONECNE prestante ZAVIDET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
  • Re: www.hsmvz.blog.cz

Skvelej blogisek!! Tady muzete taky pridava Vanessu i kohokoliv jineho koho mate fakt radi!! http://www.prostemulluju.cz/
  • headstrong

Re: Re: fuuuuuuuj!!!

ty píčo vodvírej si tu svojí nevymáchanou držtičku na někoho jinýho ano????tady na ty tvoje debiloviny fakt nikdo neni zvědavej a kdyby něco tak koukám že asi ani nevíš kdo sem...no ted když sem napíšu svoje méno tak už mě snad poznáš a víckrát si držku nevotevřeš já sem ASHLEY MICHELLE TISDALE!!!a pro tvou informaci ty děvko já nevim kdo je tu malí děcko!!!!jo už mi to dochází!!!to budeš TY!!!mě je totiž 23!!!a se Zacem chodim!!!
  • Re: cxcbvhf

!!!!!!!!!!!DOBRE!!!!!!!!!!!TO SE TI POVEDLO
  • Re: :-*

ona by to ani nechtela *3* *3* *3*
  • Re: Vanessa

Ahojky ja si myslim ze vanessa hudgens,miley cyrus a anne hathaway jsou nej kdo si mysli ze aspon jedna z nich je skvela at odepise a jeste jsem zapomnela na ashley tisdeil *1* *1* *1* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *15* *15* *15* *8* *8* *8*
  • Re: Vanessa je neeeeej!!!!!!!!

ja s tebou souhlasim *3* *3* *3*
  • Re: hi

ty tak ty si myslis zhe ti na to nekdo skoci ale kdybis to byla opravdu ty tak te zboznuju *14* *14* *14*
  • Re: Icq na Vanessu

no to se mas...myslis ze ti to nekdo uveri ten kdo jo tak ten je blbej myslis ze ma cas na nejakou pipku jako ses ty a navic ja uz mam jmeno vanessa uz dlouho tak se laskave nevopic a vis proc tam mam jmeno vanessa protoze se tak!!!jmenuju!!!jinak vanessa je skvela *1* *1* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8*
  • Re: fuj!!

no ja nevim kdo je tu pic* *4* a miley,vanessa a anna hathaway jsou nej *4* *4* *4*

Ty ji znáš? Radši si přečti její životopis abys věděla že není cikánka ale něco jinýho. Každýmu se líbí někdo jinej tak si svůj názor strč někam....!! Sem zvědavá jak bys jí přebrala Zaca? To by jsi neudělala, tak drž hubu! *16* *8* *13*

ale skoro žádná rubrika tam nefunguje *9*
  • Re: Re: Vanessa and Klára are great friends!!!

ty si teda tupa *9* *9* *9* ty nevidis ze keca *7*
  • Re: Re: Vanessa and Klára are great friends!!!

tak to se ti povedlo ja ti to taky naverim *1* *1* *1*

myslis ten pochcanej blog kdyt tam oni pisou sami svinarny a pritom to neni pravda tak treba ten fotoroman zac a vanessa spolu chodej a ashly a van jsou kamosky nebo ashly a vanessa v tom aute jak rikam sou kamaradky tak si tem co se ten blog libi a kdo ho vytvoril at si h o strci nekam
  • ivetka936

Re: Re: Re: Vanessa and Klára are great friends!!!

Asi tak ňák. Great se taky v tomhle spojení nepoužívá. 14letá nanyka, co si myslí, že někoho napálí, bože. *7*
  • Re: Vanessa and Klára are great friends!!!

seznámíš mě se zacem? prosíím! ty jsi vanessina úžasná kamarádka, tak to pro mě uděleej *1* *1* *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit