-
tak jsem tu *2*
-
-
*15* ok kde si byla?
-
-
rodiče jeli pryč někam,brácha je venku,mladší brácha spí,babi a děda jeli na masáže a mají tam pobyt tak nám dali nahlídaní psa tak jsem se s ním byla projít *4*
-
-
ajo tak to jo *4* mám na něco chutě :D
-
-
jj ...no babi nám dovezla zákusky tak tu sama žeru :D
-
-
dala bych si..tu je vše sežrané :D tak si udělám kafé *5*
-
-
-
-
-
-
:(((((( For Veru
Jo bavíme Veru jenže ty jsi se hrozně změnila!!!!!!!!!!Kajush napiš jí to a ty příklady taky,s tou Ashleynou atd.. -
-
Re: :(((((( For Veru
No tak třeba...
na FB si psala Dominika trsá na Ashley a změnila si se Veru to jo....ale bavíme se s tebou..ae fakt já vím že je ted blbé období....ale i tak.. -
-
Re: Re: :(((((( For Veru
ježišš holky ae já ashleynu nemám ráda jenomže my jsme neměly v pátek co dělat tak jsme se přes webku natáčely a ona mě natáčela jak trsám na vany a já ji na ashley! vy to nechápete??!! *9* -
-
Re: Re: Re: :(((((( For Veru
jo už jo *1* ..tak promin... -
-
Re: Re: Re: Re: :(((((( For Veru
jj mě to neva *3* jako holky... já jsem urážlivá... s tím se ale budete muset smířit... jako já se dycky urazím kvuli nějáký píčovině ae tak jako... lepší než abych si šecko nechala líbit.... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :(((((( For Veru
jj *1* jako kámoška ta je ještě uražlivější řeknu čau a ona no nazdar *15* *15* *15* to je horší jj v poho...já to chápu.. *1* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: :(((((( For Veru
*15*
-
-
-
-
Re: Re: :(((((( For Veru
to jo,my chceme tu starou Verču! *9* -
-
Re: Re: Re: :(((((( For Veru
jj přesně *9* *9*
-
-
-
-
nemocná
ach muj bože holčiny já jsem nemocná... ááááááááááááá to je taková nuda doma... strašné............. ve škole je aspon sranda *1* -
-
Re: nemocná
twe já lowuju toto videoooooooooooooooo http://www.youtube.com/watch?v=3_eK AKer_xQ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: nemocná
a v tomto videu jak maj ty kolečka tak já mám je taky a když se rozjedeš co nejrychlejc tak svííítííí *1* http://www.youtube.com/watch?v=5-9XktLvwL0&feature=channel -
-
Re: Re: Re: nemocná
Ahojky....jj krásné videjka *14* *14* jo a zachvílku se půjdeme kuknout na ten new byteček tak ale zůstanu online
a jinak ve school nuda
I LOVE YOU NESSSYYYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: nemocná
jj jasně... páni tak pak řekni jaký to bylo *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nemocná
jj tak my už jdeme zatím pp
-
-
-
-
-
-
Jj=(
už se těším=) *14* -
ta párty je na něděli? já sem si to počítala a nevěděla sem že je to v neděli:( to nejsem doma sem u babičky:(
jinak jak se máte? *3*
I LOVE NESSYYYYYYY *14* *14* *14* -
-
Re: ta párty je na něděli? já sem si to počítala a nevěděla sem že je to v neděli:( to nejsem doma sem u babičky:(
ahojík...aha=(((( tak na kdy to bude ta párty??
A mám se dobře a ty?? -
-
Re: Re: ta párty je na něděli? já sem si to počítala a nevěděla sem že je to v neděli:( to nejsem doma sem u babičky:(
nevim:( v sobou třeba? to sem asi doma *3* jinak se mam docela dobře;)) -
-
Re: Re: Re: ta párty je na něděli? já sem si to počítala a nevěděla sem že je to v neděli:( to nejsem doma sem u babičky:(
jj tak v sobotu=)) *4* *4* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ta párty je na něděli? já sem si to počítala a nevěděla sem že je to v neděli:( to nejsem doma sem u babičky:(
Ahojík Nessynky *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ta párty je na něděli? já sem si to počítala a nevěděla sem že je to v neděli:( to nejsem doma sem u babičky:(
Páni..Už máme přes 17 000 *4*
Jsme nejlepší Nessynky *4*
We love Nessy.. *14* *14*
-
-
-
-
-
-
Pro Nessynky..Největší zlatíčka :-*
Ahojky Nessynky *14* *4*
Četla jsem si to tu a normálně jsem se rozbrečela *9* Vy jste ty největší zlatíčka, který mám *4*
Nikdo si mazat profil nebude..Jasný holky? Veru a Kajushko? A určitě ne jen kvůli mě *3* Veru..To je moc hezký, co máš na profilu jako fotku..To mě opravdu dostalo.. *9* Děkuju moc.. *4* Mám vás všecky ráda..Kajushko, Veru, Anetko, Klaruško, Helenko a i Nessynku *14* -
-
Re: Pro Nessynky..Největší zlatíčka :-*
*3* *3* -
Re: Pro Nessynky..Největší zlatíčka :-*
A když už jsem u toho, tak ještě tam má být Verča, Verča, Míša,Míša a Káťa.. *4* *14* -
-
Re: Re: Pro Nessynky..Největší zlatíčka :-*
A ještě Kristýnka.. *3* Páni..Kolik vás je holky? Kdybych na někoho ještě zapomněla, tak se omlouvám, ale prostě všechny Nessynky *4* *14* -
-
Re: Re: Re: Pro Nessynky..Největší zlatíčka :-*
Ahojky.....no máš pravdu!!:-*Nesmíte si nic mazat!Sme přece tým.. *9* *9* Už kvůli Nessy.....Já vím že teď nemá nikdo skoro čas, ale o prázdninách sem budu chodit pořád.... *3* *9* Nedělejte to....
I LOVE YOU NESSY SO MUCH! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Pro Nessynky..Největší zlatíčka :-*
Ahojík Zuzi,
j přesně vy jste všechny moje zlatíška *14* *3* jak řekla Zuzi *4* *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pro Nessynky..Největší zlatíčka :-*
Nessynky nwm jestli tu dnes budu ale MVRM *14* *14* a i Nessyy *14* *14* *14* no já pádím jdu se psem a pak si asik budu hrát s křečkem *1* hihi *15* pp I LOVE YOU NESSAAA *14* AAAAAA *14* AA *14* AAAAAA *14* AAAAA *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
Ahojík Nessynky
I LOVE YOU NESSAAAAA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* -
-
Re: Ahojík Nessynky
čauík Teri... *4* -
-
Re: Re: Ahojík Nessynky
Ahoj... *9* musím ti něco říct..bohužel ale já už Kašpara nemám ráda *9* *9* *13* protože můj kluk závidí tak já teho nechám...nikdy nebalit herca pak se na tene vykašle tvůj KLUK! *9* Plomin Kašpare ae bohužel *9* -
-
Re: Re: Re: Ahojík Nessynky
aha to je mi líto ale mě se líbí ale nejsem už doněj takej blázen takže budeš tady psát nebo furt tam?? *4* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojík Nessynky
to je jasný že tady já Vanessku miluji nejvíc jsem do ní totální blázinek mucQ zlato *14* *14* (pss)já jí miluji víc než Romana *15* *14* kecám na stejné urovni *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojík Nessynky
páááá *14* -
hm...tak já valím měj se pěkně...
LOWUJU NESSSYYYYY *14* YYYY *14* YYYYYYYYY *14* Y *14* YYY *14* YYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYYY *14* YYYYYYYYYY -
taky taky *9* -
To stejný.. *1* *3* a hm...a hm... *15* co ve škole?U mě hrůzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *9* -
jj *14* *3* *1* *1* a jak je?u mě dobrý a copak děláš?Já jsem tady *4*
-
-
-
-
-
-
tak já se taky omlouvám..
ale mrzí mně že jsem kvůli mně nikdo nechodí Zuzka má dole napsané dost hustý jako co tu budu dělat sama?Já taky tady asi nebudu chodit *9* *9* teda taky srry omlouvám se
MILUJI VÁSSSSS *14* -
-
Re: tak já se taky omlouvám..
Já sem začnu chodit, protože budou prázdniny a nic není lepšího než být celý prázdniny obklopen nejlepšími kámoškami a best stras ... *14*
Taky Tě Miluju !!! *14* A Omlouvám se ti !!! *14* A je mi líto, že ti nevyšlo to počasí, já tam zase měla děsný vedro 3 dny a dva bylo mizerný počasí ... *14* *9* -
-
Re: Re: tak já se taky omlouvám..
Jj..já tu budu chodit jako dřív a žádné hádky nás nerozdělí *4* *4* tak já jdu zítra jsem doma máme to ve škole omluvené tak zítra ráno pp MVHMR *4* *14* !!!
I love Vashley *14* *14* -
-
Re: Re: Re: tak já se taky omlouvám..
Jistěěě že... *14* Naše přátelské POUTO je prostě mooooocinky moooc SILNÝ !!! A žádný hádky nás nerozdělííí !!! *14*
-
-
-
-
kurva..
Jaj...mně to nejde smáznout kuwa já myslela že už s tadyma na dobro vypadnu a mám starej zasranej email dokterýho nwm heslo tak si napíšu že končím do profilu a budu na dobro off.. *9* všici jste na mně zlí...VŠICIIIIIIIIII!!!!!!!! *9* *9* -
-
Re: kurva..
ale prosím tě...nedramatizuj to *1* proč si vlastně chceš smazat profil?? -
-
Re: Re: kurva..
Protože tu nikdo nechodí..jen Já...si tu píšu sama jak ten jeden chlap který si mluví prosebe jako nechápu to..je tu to nudný až moc...jak vidím o Avriliny to ůplně jede ta dizkuse! *9* -
-
Re: Re: Re: kurva..
no popravdě jsem se teď jen nakoukla k Avril a moc to tam teda nejede,.takže kdoví kde ses koukala *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: kurva..
Holky..Tak tu aspoň na sebe nenadávejte! Jn..Dřív to tu bylo jiný.. *9* a Kajushko..Nemaž si ten profil pls! *9* a taky..Proč bych se s tebou nesešla?? Já nevím, jestli to ještě vůbec platí.. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kurva..
zkuste si to vyříkat.. *4* -
Platí..ale mně štve že jsem já nic Anet neudělala a za všecko můžu jen jááá *9* -
tak samozřejmě že to bylo jiný..nikdo tu taky netvrdí že je to stejný jako dřív..ale zase proč si kvůli tomu hned mazat profil..prostě tu napíšu..a odepíše tu jen ten kdo tu zrovna je.. *4*
-
-
Jede...píšou tam furt...ale kalím na to *3* -
-
jasně..pár příspěvků ze 17.6 *1* *1*
tak jestli tam to jede tak tady to v tom případě valí *1* *1*
-
-
-
jasně, a zase nadává ostatnim celebritam hlavně že na Vashley nikdo nesmí;)) -
-
to je snad moje věc šlapko já budu si nadávat komu chcu jasný!!!Jde vidět že Vashley nenávidíš když ti to tak vadí píčo! *10* -
-
ani se nenamáhej si mě zase omotat kolem prstu abych dělala to co chceš ;DD to se ti fakt nepovede -
Twe....mně to už fakt nebaví..proč se vlastně hádáme??Proč Anet byly jsme kamí ted na mně nenadávej...odepiš pls..Anet..aspon proč se hádáme? *9* -
ano, klidně si vymysli co chceš mě nenaštveš ;) já sem v dobrý náladě takže smůla ;) ňáká namyšlená blbka mi jí nezkazí;)
-
-
-
tak zkus nesledovat jiný diskuze a nebudeš mít takové komplexy..
-
-
Re: Re: kurva..
protože je totálně blbá a namyšlená! si myslí že sem napíše a hned se jí na to nahrnou odpovědi od ostatních! kráva! -
-
ty jsi kráva...největšíííí nenávidím tě huso jedno...já nejsem namyšlená to ty jsi že tu něco napíšeš a všici ti budou věřit huso!!!!Aby si skapala *16* ted na místě..krávo!! -
-
no taaak jako..snad si nebudeme tady nadávat do krav..zkusme se bavit normálně *4* -
-
proč se tu vlastně vy dvě dohadujete?? -
s ní? nikdy!:D
-
-
-
jako není kráva,..ale musí počítat s tím že ne všichni tu zrovna jsou
-
-
-
-
new cadid
vanesska byla nakupovat potraviny docela jí to slušelo *14* *14* *14* -
-
Re: new cadid
Jj já vím byla překrásná *4* *14* *14* -
-
Re: Re: new cadid
a poznávali jí prodavačky *7* -
-
Re: Re: Re: new cadid
tak určitě *4* *14*
-
-
Re: Re: new cadid
Jj moc jí to slušelo akorát škoda že se schovávala mohly to bejt suprové fotky *4* *14* -
-
Re: Re: Re: new cadid
jjj *14*
-
-
-