Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • klaruska44

pp

Zejtra u vlaku tak se měj paa
    • kajuska4

Re: pp

Ok dobře těším se paa ♥♥
  • klaruska44

..

Jak si se držela s Ondrou za pasy wow slušelo vám to ...víš co jsem slyšela na schodech od něho?Že prej:Škoda že má kluka a ten jeho kámoš:Njn ona má vždy jenom si řekne ten a je její xD wow kájo brzdi xD
    • kajuska4

Re: ..

No co mám dělat..jako děvka to nejsem,na tohle nejsem nesnáším to slovo ale tož mám Matěje chodíme spolu už měsíc :) ♥ a tož já ho miluji moc moc :* ♥ vieš?
      • klaruska44

Re: Re: ..

jo vím neboj :)) kdo by jeho nemiloval když je tak užasneeeeej xD sorry to som nechtěla
        • kajuska4

Re: Re: Re: ..

ne v poho =)
  • stellahudgens13

I ♥ sis

Muhaha I ♥ my sis bobo :D :) lol xoxo
    • kajuska4

Re: I ♥ sis

xD
  • klaruska44
    Kájí máš to tam pěkné na novém blogu ♥ ikdyž sem si zvykla na tamten tak nevá ♥ idu už vén pp ♥
    • kajuska4
      díkes a pp ♥
  • klaruska44
    jako co to mělo znamenat dnes ve škole,jako v poho viděly jsme se ale ti nový děcka... *7* a ještě tam je ta ....ehm :D panebože a zas byla hoňka však si mně viděla ne?? *15* *15*
    • kajuska4
      *15* *15* *15* *15* jj viděla :D a zítra nakopu Dominika mezi!
      • klaruska44
        proč?Co ti udělal? :D
        • kajuska4
          ty už nevíš? *1* však jsem mu slíbila že:na začátku školního roku mu nakopu !! dnes jsem ho neviděla tak zejtra hááá
          • klaruska44
            ájooooooooooo *1* *1* *1* zítra končíme v 11 jujky :D takže kolem 8 ráno tě čekám před školou ok?
            • kajuska4
              dobře můžeš *4* *4*
            • klaruska44
              jj dobře :) platí...linky já mohu ale zas ty ne sakriš!Jsem si řekla že bych spala u tebe,ale jestli mohu?! *7*
            • kajuska4
              fajn...a poškole zajdeme na náměstí pro tužku na oči,dnes mně došla,takže se musím namalovat s černýma stínama,jak si mně poradila linky tak to né začnu slzet víš a pak půjdeme na bosh pro průkazku na autobus ok? *2*
  • kajuska4

nejkyyyyyyy

jj me se libi taky vsude ae nejvic v hsm 2,3 *14* *14* *14* *14*
  • kajuska4

I love Nessy

Holky jste tu??Ja se tesim az bude 3cd *14* *14* *14* *14* *14* jujikkk I love Nessy Lowuju tee zlatisko *14* *14* *14* *14* holky co delate?Ja posloucham Nessynky cd *14* *14* *14*
  • ou

mno jasne holky,za a.verunku se vydávala tamta kravička jak tu před chvílí byla,proto se odhlásila,když dáte jako přidat příspevek jako nereg. uživ. a dáte tam jméno a.verunka tak to i jako a.verunka napíšete *15* *15* *15* teda asi..nwm ale podle me to tak bude.. *15* *15*
    • vanessavk

Re: ou

jj
      • kajuska4

Re: Re: ou

a nebo ta krawa *16*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ou

bud ona a nebo od ashleyny!!
          • klaruska44

Re: Re: Re: Re: ou

jj presne *16* *16*
  • ppp

tak já už jdu taky,musim mámě pomoct, vyhazujem totiž starý a nepotřebný veci tak ppppp ješte dneska přídu,ppp *3* *3* *4* jo a na diskuzi té blbky farné napsala zase ta anetik11 jako sem že vanessa je"bleeee"..krava jedna *10* *10* *16* ..ppp *14*
    • kajuska4

Re: ppp

jj papaa to je krava *10* papa mej se *3*
  • nessynka.hudgens

Ahoj

Ahojky je tu někdo??Asi jenom verča co?? *15*
    • princess_lucinkaa

Re: Ahoj

Ahoj už tu sem taky *3*
      • vany-hudgens-love

Re: Re: Ahoj

:)
        • nessynka.hudgens

Re: Re: Re: Ahoj

ahojky!hele já pořád nutim mamku ať mi skočí na poštu pro popcorn jako časopis měj by tam bejt plakát nessyyyyyyyy *14* *14* *14* *14* *14*
          • princess_lucinkaa

Re: Re: Re: Re: Ahoj

Fákt jó?A kdy vyšel?To je ten starej??Tam totiž je taky,je to ta fotka co má na tom CD identified *3* *14*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj

jj *1*
            • vany-hudgens-love

já ho mám taky a heej kajush můj nevisí nad postelí ale vedle na stěně *1*
            • kajuska4

jj to je on holky ten plakat identified to je starej popcorn ja ho mam taky a ten plakat uz visi nad moji postelou!
            • nessynka.hudgens

já nevim kdy vyšel ale našla sem to včera na jedný stránce *14* *14* *14* na titulce je miley...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit