-
pp
Zejtra u vlaku tak se měj paa -
-
Re: pp
Ok dobře těším se paa ♥♥
-
-
..
Jak si se držela s Ondrou za pasy wow slušelo vám to ...víš co jsem slyšela na schodech od něho?Že prej:Škoda že má kluka a ten jeho kámoš:Njn ona má vždy jenom si řekne ten a je její xD wow kájo brzdi xD -
-
Re: ..
No co mám dělat..jako děvka to nejsem,na tohle nejsem nesnáším to slovo ale tož mám Matěje chodíme spolu už měsíc :) ♥ a tož já ho miluji moc moc :* ♥ vieš? -
-
Re: Re: ..
jo vím neboj :)) kdo by jeho nemiloval když je tak užasneeeeej xD sorry to som nechtěla -
-
Re: Re: Re: ..
ne v poho =)
-
-
-
-
I ♥ sis
Muhaha I ♥ my sis bobo :D :) lol xoxo -
-
Re: I ♥ sis
xD
-
-
Kájí máš to tam pěkné na novém blogu ♥ ikdyž sem si zvykla na tamten tak nevá ♥ idu už vén pp ♥
-
-
díkes a pp ♥
-
-
jako co to mělo znamenat dnes ve škole,jako v poho viděly jsme se ale ti nový děcka... *7* a ještě tam je ta ....ehm :D panebože a zas byla hoňka však si mně viděla ne?? *15* *15*
-
-
*15* *15* *15* *15* jj viděla :D a zítra nakopu Dominika mezi!
-
-
proč?Co ti udělal? :D
-
-
ty už nevíš? *1* však jsem mu slíbila že:na začátku školního roku mu nakopu !! dnes jsem ho neviděla tak zejtra hááá
-
-
ájooooooooooo *1* *1* *1* zítra končíme v 11 jujky :D takže kolem 8 ráno tě čekám před školou ok?
-
-
dobře můžeš *4* *4*
-
jj dobře :) platí...linky já mohu ale zas ty ne sakriš!Jsem si řekla že bych spala u tebe,ale jestli mohu?! *7*
-
fajn...a poškole zajdeme na náměstí pro tužku na oči,dnes mně došla,takže se musím namalovat s černýma stínama,jak si mně poradila linky tak to né začnu slzet víš a pak půjdeme na bosh pro průkazku na autobus ok? *2*
-
-
-
-
-
-
nejkyyyyyyy
jj me se libi taky vsude ae nejvic v hsm 2,3 *14* *14* *14* *14* -
I love Nessy
Holky jste tu??Ja se tesim az bude 3cd *14* *14* *14* *14* *14* jujikkk I love Nessy Lowuju tee zlatisko *14* *14* *14* *14* holky co delate?Ja posloucham Nessynky cd *14* *14* *14* -
ou
mno jasne holky,za a.verunku se vydávala tamta kravička jak tu před chvílí byla,proto se odhlásila,když dáte jako přidat příspevek jako nereg. uživ. a dáte tam jméno a.verunka tak to i jako a.verunka napíšete *15* *15* *15* teda asi..nwm ale podle me to tak bude.. *15* *15* -
-
Re: ou
jj -
-
Re: Re: ou
a nebo ta krawa *16* -
-
Re: Re: Re: ou
bud ona a nebo od ashleyny!! -
-
Re: Re: Re: Re: ou
jj presne *16* *16*
-
-
-
-
-
ppp
tak já už jdu taky,musim mámě pomoct, vyhazujem totiž starý a nepotřebný veci tak ppppp ješte dneska přídu,ppp *3* *3* *4* jo a na diskuzi té blbky farné napsala zase ta anetik11 jako sem že vanessa je"bleeee"..krava jedna *10* *10* *16* ..ppp *14* -
-
Re: ppp
jj papaa to je krava *10* papa mej se *3*
-
-
Ahoj
Ahojky je tu někdo??Asi jenom verča co?? *15* -
-
Re: Ahoj
Ahoj už tu sem taky *3* -
-
Re: Re: Ahoj
:) -
-
Re: Re: Re: Ahoj
ahojky!hele já pořád nutim mamku ať mi skočí na poštu pro popcorn jako časopis měj by tam bejt plakát nessyyyyyyyy *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoj
Fákt jó?A kdy vyšel?To je ten starej??Tam totiž je taky,je to ta fotka co má na tom CD identified *3* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj
jj *1* -
já ho mám taky a heej kajush můj nevisí nad postelí ale vedle na stěně *1* -
jj to je on holky ten plakat identified to je starej popcorn ja ho mam taky a ten plakat uz visi nad moji postelou! -
já nevim kdy vyšel ale našla sem to včera na jedný stránce *14* *14* *14* na titulce je miley...
-
-
-
-
-