-
jupi
Ahoj dneska mám narozky bude party u mě asik. *15* snad něco dostanu o NAŠEM SLUNÍŠKOVI *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: jupi
Všechno nej! *3* *3* -
-
Re: Re: jupi
Kuji holkyyyy *14*
-
-
Re: jupi
Vse nejlepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiii *4* -
-
Re: Re: jupi
vše nej *4*
-
-
-
:))))))
ahojky,je tu nekdo? *4* -
-
Re: :))))))
cauky jaaaaaaa *3* -
-
Re: Re: :))))))
ahojky jak se mas *7* -
-
Re: Re: Re: :))))))
caukkyy konecne tu zase pises Kristy jj dobry a co u tebe??
-
-
Re: Re: :))))))
ahojky,jak se mas? *3* -
-
Re: Re: Re: :))))))
ale jo dobryy a co u tebe?? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: :))))))
docela špatne,jelikož dneska je pátek,pak sobota,pak nedele..A dem do školy *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :))))))
Hlavne Megan Fox *16* *4* -
j *1* -
a vsichni by byli rudy zavisti takhle: *10*
haha *1* -
ja takyyyyyyyy *15* jujikkkkkkkk *14* -
jjjjjjjjj já taky,strašne mooooooooooooooooooc, ja bych silela *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
jj uz aby mela Zanessa......svatbu juj se tesinkam ja bych na jejich svatbu chtela jittttttt *14* *14* *14* -
já jsem nessy poslouchala před pár minutama,ted poslouchám jednu skupinu..No a češu si vlasy jelikož jsem si je před chvílí myla *1* ..Ach jo,už aby mela Zanessa tu svatbu *5* -
poslouchám nase sluniskoooooooooooooooooooooooooo *14* *14* *14* *14* *14* a ty? -
no a..co práve deláš? *3* -
jj preessneee *9* *9* *16* -
me taky ne,zase videt ty haranty z 1.-6. tr. ..A ty naše zrůdy učitelský!No hrůůůůůůůůůůza *9* -
jj sakwa nechce se mi do te skolyy *9* *9* *9*
-
-
-
-
-
-
dalši profilek:D
Ahojky,to jsem ja Vanesska77,já mám novej profilek *14* pro nessynushku-aby mela co nejvic fan *14*,jo a zrusila jsem si nessy-adherence-fan *15* -
-
Re: dalši profilek:D
okaay přidám si tě *3* -
-
Re: Re: dalši profilek:D
jj oki *5* -
-
Re: Re: Re: dalši profilek:D
přemýšlím... že bych si šla udělat ještě jeden ať jich mám 7 *1* a zítra si možná založím další a další a další až do desítky *1* ale slibuju že až jich budu mít deset tak si ne moc často budu zakládat nový profílky *15* jen ať má nessynka víc fanouškůů *14* víš jak bych chtěla top osobnosti?? aby nessynka byla první, monika bagárová druhá, třetí by byl michael jackson, pak by byla nicole scherzinger, pak rihanna, pak stella hudgens, pak zac efron, eva longoria parker, angelina jolie, emily osment a pak... no jo to už jich je vlastně deset že?? no tak takhle bych chtěla žebříček top osobností... takhle by to bylo spravedlivýý *15* nessynka na prvnííím *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: dalši profilek:D
já bych to chtela takhle *15* :1.Nessy 2. Miley Cyrus 3.Zac Efron 4.Michael Jackson 5.P!nk 6.Tyson Ritter *14* (zpevák skupiny The all american rejects) 7.Martin Chodúr 8.Selena Gomez 9.Demi Lovato 10.Nicole Sherzinger *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: dalši profilek:D
Hele tak já jdu,papa *4* I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: dalši profilek:D
ttj *3*
-
-
-
-
-
-
hmm
tak ted na oh-missvanesa se píše že prej mariah s nessou točit nebude ale já to četla!už nevím kde jsem tu stránku našla ale bylo to tam.. bůhví jestli oh-missvanesa nemá špatný zdroje,já jsem to četla asi na 3 stránkách a ted tuhle novinku..tk fkt nwm.. *10* -
-
Re: hmm
je to napsane na vanessa-hudgens.org!!!!!!! -
-
Re: Re: hmm
jko nechci urazit oh-missvanesa ae myslim si že zahraniční stránky jko je vanessa-hudgens.org to budou vědet líp než český.. -
-
Re: Re: Re: hmm
Jj přesně *3*
-
-
Re: Re: hmm
jj *3* to je super stránka *4*
-
-
Re: hmm
*10* *10* *10* *10*
-
-
lol
holky jak si tady furt pouštím hook it up tak si to začíná zpívat aj ségra *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: lol
já všecky *15* *15* *15* *14* *14* *3* -
Re: lol
lol:-D
Thank you gabriella.montez *14* *14* -
-
Re: Re: lol
Tak to je dobrý.. *15* *4*
Jinak neni zač.. *3*
-
-
-
je pravda ze vanessa chodi s joshem hutchersonem???nebo jsou jen kamarádi??díky
-
-
noo jsou kamarádi..řeknu popravdě,moc by se mně jako pár nelíbily spíš je hezčí ten Austin *5*
-
-
j *4*
-
-
njn ale myslela jsem ze spulu chodi kdyz byly aj videa jak se drzi za ruku apod...
-
-
jj to jsem si také myslela..ale asi nic :(
-
-
-
-
-
sobota
hele viděli jste ve čtvrtek faktor strachu *7* *7* *7* *7* *7* -
-
Re: sobota
já mám dojem že jsem ho viděla ale ted informace o ness a zacovi nessynka se umístila na 9.místě top celbrity pod 25 let a zanesska letos v létě poletí možná na Karibik oslavit 5tileté vyročí *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: sobota
já to viděla superrrrrrrrrrrr *14* rrr
-
-
-
nejlepší
Nejlepší stránka na internetu je OSOBNOSTI.CZ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* je to super jenže je škoda že někdo se tu objeví jednou za rok nebo tak nějak *9* *9* *9* *9* *9* musíme s tím něco udělat já se učím u počálu -
-
Re: nejlepší
ahojky přesně tahle stránka je prostě nej a Vanesska je ještě nej miluju ji je božíí *14* *4* *4* -
-
Re: Re: nejlepší
jjjjjjjjjjjjj -
-
Re: Re: Re: nejlepší
mám new pozadí na blogu MOC se mi líbí -
-
Re: Re: Re: Re: nejlepší
Hezkéé *14* jo a objevily se new fotky s nakupování ještě http://love-nessa-hudgens-org.blog. cz/1005/vanessa-hudgens-in-j-brand- houlihan-pants tý jo kolik fotek *14*
-
-
-
Re: Re: nejlepší
Přesně Kate-Duff *14* *15* *14* -
-
Re: Re: Re: nejlepší
yeah *14* *4*
-
-
-
-
ahoj
ahoj *1* *14* je tu někdo?? *14* -
-
Re: ahoj
a mmch moje ségra tu bude taky *15* -
-
Re: Re: ahoj
jakooo vítám vás tu obě dvě ale nevěděla jsem Barčo že má tvá ségra Nikola ráda Vanessku *14* *14* -
-
Re: Re: Re: ahoj
to jsem taky nevěděla a to s ní bydlím v jednom domě a má pokojík na proti mému *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ahoj
neměla jsem ji nikdy v lásce ale teď ji už mám *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahoj
jo no užij si to *1* *1* a snad tu budeš chodit *15* *15* -
užij si to ségraaa *15* *15* -
a půjdu se na něho teď podívat ještě jednou tak se tu mějte krásně *4* *4* -
od té doby co jsem viděla film Bandslam *1* *1* -
a to jako odkdy?
-
-
-
-
Re: Re: ahoj
už jsem tu sestřičko *15* *15* to koukáš cooo??? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ahoj
no to koukám *1* *1*
-
-
-
Re: ahoj
čauuu moje drahá spolužačko *14* tak jsem se tu zaregistrovala a jsem tu *1*
-
-
..
Ahojky *3* -
-
Re: ..
Čauky sestří *14* -
-
Re: Re: ..
Jak je? *14* Dlouho jsem tu neviděla Míši(puspuspusinku) co se stalo *9* -
-
Re: Re: Re: ..
Dobře a ty? *4* Jj naposledy tu byla 2.9. taky nevím kde je *9* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Taky,jj taky nwm *9* a co děláš? *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
Jj přesně hodí se tam víc tmavší a děkuji Ségra *14* -
tady,dělám si tousty protože mám hlad to je asi počasím *9* *3* a čučím na Tv a hey Kájush ten dess na Vany je tak krásný *14* http://love-nessa-hudgens-org.blog.cz/ nádherný a te Shoot miluji *14* máš to tam teď hezčí tmavší ti tam sluší vic *14* -
jsem tady,blog,stahuji Gta sand andreas ale přes uloz.to protože Cd je poškrabané *9* a nejde a Photofilter aspoň na diplomky a ty? *14*
-
-
-
-
-