-
..
Škoda že si Ness nechala ostříhat ty vlasy.Teď s prominutím se mně nějak nelíbí. -
-
Re: ..
Jn....ale jí to doroste ne? -
-
Re: Re: ..
hm! -
-
Re: Re: Re: ..
Miluji Nessy,ale nechci ten film vidět,je to kravina když tam hraje tu narkomantku nebo co to je za nesmysl.BUDU FURT FANDA VANY NEBOJ ALE TEN FILM NECHCU.MILUJI SUCKER PUNCH,BEASTLY,BANDSLAM.TO BYLO A JE PRO MNĚ LEPŠÍ! -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Já vím,však neboj moje máš velikou pravdu.Já ho taky nepotřebuji vidět jak tam dělá Nessy že si třeba píchá a pak skončí na ulici to nechci vidět. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
ok ;) -
Re: Re: Re: Re: Re: ..
jj přesně..fůj..
-
-
-
-
-
-
ale aspon pridavas .. :) to je hl. ze se na blog nevykasles .. *14*
kote ! *14* -
-
nj .. kdyby sem se vykašlala tak už mám pohřeb blogový !! brouku :D
-
-
*15* *15* *15* *15*
-
-
co sa směješ? a není to pravda ?? blog by mně to poskytl ! *1*
-
-
vsak jo ... je na tebe hodnej .. vsak kdo by ne ze ? :PP
-
-
nz a tak diky .. jako myslim i pokeci a td
-
no tak to děkuji a ty si taky dokonalý kluk .. *3*
-
nemyslim si .. ale vim ze jsou vsichni .. protoze si dokonala holka *14*
-
mno .. možná někdo jo ale někdo také ne *2* to nevíš *1*
-
-
-
-
-
-
klid od škole xD
-
-
přesně *15* konečně nevidět ty nestvůry učitelé *2*
-
-
*15* *15*
-
-
-
jsem se dívala dnes na tohle video :
http://www.youtube.com/watch?v=FQs6d9IQdck&feature=related -
-
pěkné *4*
-
-
Nevím , nevím
Za prvé se mi nelíbí vzhledově ani nějak jinak, za druhé je fakt nafoukaná a za třetí ji nemám ráda proto, že je to zrovna ona moje jmenovkyně!!!!!! -
-
Re: Nevím , nevím
Jak můžeš vědět, že je nafoukaná, v životě jsi s ní nemluvila a nikdy jsi neviděla, takže o tom se dá pouze polemizovat. Že má jméno jako ty? Spíš ty jako ona, ne? A to, že se Ti nelíbí, je otázka vkusu.
-
-
nejky
nase miminecko *14* *14* andilek nas -
jo
jo *3* -
VÁLKA
Tak jak už vám napověděl nadpis tak vyhlašuju takovou MALOU VÁLKU!!!!!!!! *1* Na našem blogu je soutěž estli je lepší Ashley nebo Vanessa tak sem píšu ať se zapojíte!!!!! *3* tak uvidíme kdo z koho!!!!! Jestli se chceš zapojit a podpořit svojeho favorita tak : http://ashley4-is-best.blog.cz/0909/ashley-nebo-vanessa -
-
Re: VÁLKA
no jako uz je jasne kdo zvitezi ze??..kdyz je to blog o ashley tisdale tak je jasne ze vyhraje ashleyna..ale ja jsem dala hlas vanessce..protoze je nejjj *14* *14* *14* -
-
Re: Re: VÁLKA
jupíííííí Nessy nám vede,je to 12:8 *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: VÁLKA
juchuuu *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
přesne,ale ted Nessy vede,má 6 hlasů a Ashleyna 5 ale jako máš pravdu,Ashleyna zvítezí když je to blog o ní.. *9* *4* -
máš pravdu.JE NEJKY *14* -
-
Re: Re: Re: VÁLKA
jj I LOVE NESSY *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
ČTĚTE!!
vtipy-vesele.wgz.cz -
-
Re: ČTĚTE!!
hm dobrý no -
-
Re: Re: ČTĚTE!!
hm...to nas tak asik bude zajimat *15*
-
-
-
:)))))
Ahooooooooooooooojíííík,Nessynk y *14* jak se máte?Je tu nekdo?Wíte já mám takowou radost že už zejtra budu mít dáárky *15* *15* juj já sem jak malej harant co se těší ná Wááánoce *14* *14* *14* ...Už jsem fkt *crazy* *4* -
-
Re: :)))))
jj já se mám dobžře a na vánoce se těším moooc *1* -
-
Re: Re: :)))))
*dobře -
-
Re: Re: Re: :)))))
:D:Djj já se nemůžu dočkaaat,už máme dárky pod stromečkem takže do nich můžu nakukovat ae nedaří se.. *10* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: :)))))
juj já bych to nevydržela se na ně koukat *1* my dycky asik ve 4 hodiny (odpoledne samo) odcházíme z pokojíku pač tam máme stromeček a dycky tam jdem až po večeři když tam jsou dárky *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)))))
Ahojík jsem tu zase na chvílku my dneska tam dáme stromek nazdobímeho a zítra tam dáme dárky já se taky mocinky moc těším....jsu zvědavá *15* a budu stará *15*
WE LOVE NESSYYYYYYYYYYY *14* YYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYY *14* *14* YYYYYY -
Re: Re: Re: Re: Re: :)))))
Mi povídej...Ae my jsme to neměli už kam dát tak jsme to pod ten stromeček museli šoupnout *15* *15* *15* ..Ae je to hrozný když vlastne vedle toho sedíš a musíš pořád na to myslet ááá dárky co když tam bude tohle,to si přeju už 100 let a víš co..boože *1*
-
-
-
-
-