-
............
I loveeeeeeeeee Nesssyyynkaaaaaaa *14* *14* -
-
Re: ............
cauky ja jsem tu nova Miluju Vanessku jako vy a Monca je po Van borkaaaa *14* *14* jsem Katka a je mi 14 *3* -
-
Re: Re: ............
ahoojky..ja jsem Míša..jak se mas?? -
-
Re: Re: Re: ............
cauky jj dobry a co u tebe?
-
-
Re: Re: ............
ahojikkk jj jasny a muzes se klidne pridat *3* ty bydlis ve vyskove??Ja jsem tam byla myslim pred rokem a je to tam krasnyyyyyy nadherni kluci fakt my jsme tam jeli cela trida a me se tam libil jeden kluk ja jsem s teho nemohla a kamosce se libil jeden kluk sedel na lavicce ty jo... *3* *3* se mas ze bydlis v takovem fajnovem meste tobe je 14? -
-
Re: Re: Re: ............
jj jsou tu krasni kluci jj bydlim ve Vyskove a je mi 14 hele ja musim asik papaa pokecame jindy I LOVE VAN A MONCA *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ............
jj pa
-
-
-
-
-
x]
Jj Nessy Happy Birthday vše NEJ *14* -
Klik♥♥
Nové fotky když Nessa byla s maminkou na letišti LAX vraceli se s dovči..♥♥:-*♥ *14* -
-
Re: Klik♥♥
http://love-nessa-hudgens-org.blog. cz/1104/arrives-at-lax-airport-5-4- 2011 *14* -
-
Re: Re: Klik♥♥
Božínku sluší kráska kočka,fakt je užasně oblečená krom brýle to je,pravda ale pěkná *14* *14* 100% dávám a ty?xD -
-
Re: Re: Re: Klik♥♥
Přesně též dávám 100%:*♥ *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Klik♥♥
*14* *14* *14*
-
-
-
-
-
ok
Co děláte..? *3* -
-
Re: ok
Jsem tu a ty? *3* -
-
Re: Re: ok
též.. *3* *4*
-
-
-
vanessa
ahojky vanessa je opravdu supr a zac taky filmm high school musical je taky skvělej já si´myslím že vanessa je hezká a určitě i milá a hezká holčina *3* mno ale v časopise sem četla že se se jim to se zacem nějak hroutí :( já jim to ale přeju :) -
-
Re: vanessa
Taky jsem to četla, ale doufám, že krizi zvládnou, že jim to vydrží. Jsou krásný pár. -
Re: vanessa
JA NEEEEEEEEEEEEEEEE. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
jj
Počítačový maniak vypráví kamarádům: "Přijdu domu a vidím mojí manželku, úplně nahou a navíc s cizím chlapem v posteli. Podívali se na mě a pohled v jejich očích byl tak posměšný až mě zamrazilo. Zmocnila se mě strašná předtucha. Běžím k počítači a opravdu! Ty svině mi změnili heslo!!!" *15* -
-
Re: jj
*15* *15* lol *15*
-
-
ta je tak šikovná! Naše nessynkaaa
http://just-nessy.blog.cz/ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ta je tak šikovná! Naše nessynkaaa
jj Nessy je dokonaláááááááááááááá ááááááááááááááá *14* *14* ááááááá *14* áááááá *14* ááááááááááááá *14* áá *14* áááááááá *14* á *14* *14*
-
-
pa pa
mějte se *3* *3* -
-
Re: pa pa
papa *4*
-
-
..
A nebo jak jsme odcházeli a teď všici děcka hned na cukroví..a oni na nás?Topik taky si dát a my nee jsme plní uviděli jsme brámbůruky a hned jsem na to šli *15* -
-
Re: ..
*15* *15* *15*
-
-
SKYPEEEE
AHojky všechny Nessynky,kdo má skype,tak dneska v 6 je sraz,kdo nemá náš skype tak ho sem plsky napište,nebo si přidejte angela-hudgens paa *14*