Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 21.4.1993

............

I loveeeeeeeeee Nesssyyynkaaaaaaa *14* *14*
    • Re: ............

cauky ja jsem tu nova Miluju Vanessku jako vy a Monca je po Van borkaaaa *14* *14* jsem Katka a je mi 14 *3*
      • 21.4.1993

Re: Re: ............

ahoojky..ja jsem Míša..jak se mas??
      • kajuska4

Re: Re: ............

ahojikkk jj jasny a muzes se klidne pridat *3* ty bydlis ve vyskove??Ja jsem tam byla myslim pred rokem a je to tam krasnyyyyyy nadherni kluci fakt my jsme tam jeli cela trida a me se tam libil jeden kluk ja jsem s teho nemohla a kamosce se libil jeden kluk sedel na lavicce ty jo... *3* *3* se mas ze bydlis v takovem fajnovem meste tobe je 14?
        • Re: Re: Re: ............

jj jsou tu krasni kluci jj bydlim ve Vyskove a je mi 14 hele ja musim asik papaa pokecame jindy I LOVE VAN A MONCA *14* *14* *14* *14* *14* *14*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: ............

jj pa
  • katy_kiki

x]

Jj Nessy Happy Birthday vše NEJ *14*
  • kajuska4

Klik♥♥

Nové fotky když Nessa byla s maminkou na letišti LAX vraceli se s dovči..♥♥:-*♥ *14*
    • kajuska4

Re: Klik♥♥

http://love-nessa-hudgens-org.blog. cz/1104/arrives-at-lax-airport-5-4- 2011 *14*
      • klaruska44

Re: Re: Klik♥♥

Božínku sluší kráska kočka,fakt je užasně oblečená krom brýle to je,pravda ale pěkná *14* *14* 100% dávám a ty?xD
        • kajuska4

Re: Re: Re: Klik♥♥

Přesně též dávám 100%:*♥ *4*
          • klaruska44

Re: Re: Re: Re: Klik♥♥

*14* *14* *14*
  • kajuska4

ok

Co děláte..? *3*
    • kajuska4

Re: ok

Jsem tu a ty? *3*
      • kajuska4

Re: Re: ok

též.. *3* *4*
  • vanessa

ahojky vanessa je opravdu supr a zac taky filmm high school musical je taky skvělej já si´myslím že vanessa je hezká a určitě i milá a hezká holčina *3* mno ale v časopise sem četla že se se jim to se zacem nějak hroutí :( já jim to ale přeju :)
    • Re: vanessa

Taky jsem to četla, ale doufám, že krizi zvládnou, že jim to vydrží. Jsou krásný pár.
    • Re: vanessa

JA NEEEEEEEEEEEEEEEE. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • klaruska44

jj

Počítačový maniak vypráví kamarádům: "Přijdu domu a vidím mojí manželku, úplně nahou a navíc s cizím chlapem v posteli. Podívali se na mě a pohled v jejich očích byl tak posměšný až mě zamrazilo. Zmocnila se mě strašná předtucha. Běžím k počítači a opravdu! Ty svině mi změnili heslo!!!" *15*
    • kajuska4

Re: jj

*15* *15* lol *15*
  • ta je tak šikovná! Naše nessynkaaa

http://just-nessy.blog.cz/ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: ta je tak šikovná! Naše nessynkaaa

jj Nessy je dokonaláááááááááááááá ááááááááááááááá *14* *14* ááááááá *14* áááááá *14* ááááááááááááá *14* áá *14* áááááááá *14* á *14* *14*
  • zanessa.h

pa pa

mějte se *3* *3*
    • kajuska4

Re: pa pa

papa *4*
  • kajuska4

..

A nebo jak jsme odcházeli a teď všici děcka hned na cukroví..a oni na nás?Topik taky si dát a my nee jsme plní uviděli jsme brámbůruky a hned jsem na to šli *15*
    • kajuska4

Re: ..

*15* *15* *15*
  • SKYPEEEE

AHojky všechny Nessynky,kdo má skype,tak dneska v 6 je sraz,kdo nemá náš skype tak ho sem plsky napište,nebo si přidejte angela-hudgens paa *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit