-
Jdu si lehnout =((
Holki promiňte že du teďka pryč, ale je mi blbě,... pudu si na chcíli lehnout juu?? *4* *9* -
-
Re: Jdu si lehnout =((
Jasně Míši chudinko tak zatím pa *4* *14* *9*
-
-
No jako!!3
A pak jsem šla s kámošem a s kámoškou se projít po chodbě a ona co tady děláte a já jdu ne a ona nebuď drzá *15* -
-
Re: No jako!!3
Jaj blbka Fuck off *15* -
-
Re: Re: No jako!!3
*15* jj jsem byla na ní tak nasraná omg *15* *15*
-
-
-
..
ach jo doufám že se mu něco nestane protože minule šel na trénink a spadl hm a měl něco s kolenem :( -
-
Re: ..
jn ale tož to je nic =) bude v poho -
-
Re: Re: ..
jj
-
-
-
jj
*4* -
-
Re: jj
Nevim, jestli to je dobře, ale detail.. *1* *3* -
-
Re: Re: jj
jj *4*
-
-
-
..
Už se chystej....zachvíli jedem *3* -
-
Re: ..
Víš co jdu se nachystat už tak zatím páá.. *14* *14* -
-
Re: Re: ..
Já ještě musím počkat než mně uschnou vlasy ale tak ok zatím papiQ zlatko *14*
-
-
-
:P
Dnes jsem potkala Lucku a říkala koho miluje:
Dominika
Petra
Pavla
Ro mana
Tebe Kájuš
Mně
Ondru a tak dále a já jo fakt a ona já vás žeru všechny :D na koupaku byla :D -
-
Re: :P
Hehe :D :) tak to jo ;)
-
-
díra
Je to kráva...!!... -
-
Re: díra
No ty asi taky *1* *1* *1* *1* -
Re: díra
ty si kráva -
-
Re: Re: díra
ty si kráva -
-
Re: Re: Re: díra
se tady s takovou blbkou jako ty nebudu hadat kdo je tady kravy to je po mou uroven *1*
-
-
-
-
?
hele holky ja uz jedu zachvilku budu doma tak paaaaa zatimmmmmmmmmm *5* -
-
Re: ?
jj já jdu ven takže taky paaaaaa mejte se,zitr tu budu NESSYNKA IS BEST 4EVERRRRRRRRRR I LOVE NESSYNUSHKAAAAA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ?
papa holkyyyyyyyyyyyyyy nesssaaaaaaa je supeeeeeeer
-
-
-
kajush
to je pravda. my práveže nie sme tiež bohatí a my sa tiež ideme sťahovať *9* *9* ale nie ku babke škoda *9* *9* ale zaz blísko babky a u babky máme pc hurááááá *15* *15* teraz som u babičky *15* *15* a asi preto že tak super viež english ale ja neviem spýtam sa jej *3* viež ona si nepridáva cudzích ľudí iba svoje kamarátky rodinu(ak je tu niaka prihlásená *15* ) A KEBY TU BOLA nessa tak jasne že si ju pridáá *3* to je jasné *15* a pridá si ešte tých čo si s nou píšu a... tak koho si nepridala tak to znamená že ťa nepozná i čo *15* ale písať si s tebou bude písať určo *15* mojej babky bratranci žijú v amerike a tí nepoznajú nessu tak lebo sú už starí *9* *9* *9* a mojej kamarátky sestra ona ide do ameriky aj do anglicka wow výlet ako vyšití *15* *15* alebo sa jej spýtaj ty kajush emily že prečo si to myslí *4* *4* -
-
Re: kajush
jj moji taky neznajíí Van osobně ale mamce říkali přes email že tam zpívají celá skupina HSM a tam oje teta nemůže mít děti *9* -
-
Re: Re: kajush
aha *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: kajush
a aspoň tu bola anisek a ta meno neviem a prezívku má gabriella.montez to bolo super *14*
-
-
-
-
Ahojík Nessynky
jsou new paparazzi a já je dám na můj new blogísek ju? *14* *4* -
-
Re: Ahojík Nessynky
Ahojky..To je super.. *4* A pročpak si děláš nový blog? Vždyť tam ten byl úžasnej.. *9* *14* -
-
Re: Re: Ahojík Nessynky
Čauky protože je celej dodělanej došla jsem ze školy a menu bylo ůplně dole a teď v tom menu skoro nic není...už mně štve seká se ten blog jak něco.. *9* -
-
Re: Re: Re: Ahojík Nessynky
To mě moc mrzí.. *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojík Nessynky
Ještě tenhle jestli mně to takhle udělá končím ze všema blogama! *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojík Nessynky
http://vanessqa-is-my-love.blog.cz/ jinak to je on ale Verča ho spravuje *4*
-
-
-