-
.
ahojky..jste tady někdo?? *14* -
-
Re: .
čauky..ano jsem tu *14* -
-
Re: Re: .
tak jak bylo?? *14* -
-
Re: Re: Re: .
Supérr *14* byly v 6 u nás sousedi kolem 12let a já se srandy že:Kdo chce pusu a ten jeden že já a pak se nahl a dál mně polibek *15* ale je docela pěkný ale malý *9* *1* a co u tebe?
-
-
-
-
YES
YEs JESS isn´t Vanessa bitch *9* *13* *16* Vanessa is best *4* *14* -
:D
Holky sorry,mě dneska nadprůměrně hrabe tak bacha *3*
Jinak..Jaktože nechodíte na ajsko? *1* -
nazdárek..=p
Ahojky.... *4* -
-
Re: nazdárek..=p
Čauvec...počky chvílku jdu si zahrát hru..nehrála jsem jí dlouho.. *1* *14* -
-
Re: Re: nazdárek..=p
Ok..tak pak napiš...já jdu tedy uklidit do garáže.. *4* -
-
Re: Re: Re: nazdárek..=p
Hele my jedeme do Drnholce na byt...takže tu budu až večer..páá.. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: nazdárek..=p
*15* ..to je taky super.. komedie *1* -
Re: Re: Re: Re: nazdárek..=p
škoda..já ještě nešla mno tak jdu tedy pouklízet a k večeru dojdu..pp *14* *14*
-
-
-
-
-
....
Jéééé Vanessce to mooc slušíí *14* *14* ale připadá mě taková smutnáá *9* -
-
Re: ....
Ahojky ... hey Nessynka nosí teďkonc smutek?? *7* *9* Protože celá v černém ale doslova úplně celá v černém, tj trochu divnéé ... navíc v tom teplee... achjoo ... *9* *9* -
-
Re: Re: ....
Slušinká moc a ještě se objevilo jich víc a nedivím se jí dal Zac na narozeniny konec a mně dal taky jeden nedivím se Nessy je to totiž strašné.. *9* *14* jo a Nessy fotí nový shoot jedna fotka jak měla přestávku.. *14* -
-
Re: Re: Re: ....
Krásné fotky... *14* *14* *14*
-
-
-
-
:)))))))))))))))))(((((((:
aKO sa máte?
I love nessssssssssssss *14* -
-
Re: :)))))))))))))))))(((((((:
jj mám se skvěle a co ty *7*
NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYY *14* *14* YYYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYYY *14* YY *14* -
-
Re: Re: :)))))))))))))))))(((((((:
good -
-
Re: Re: Re: :)))))))))))))))))(((((((:
ja sa nmeám dobre *9*
-
-
-
-
pá
Idu nakoupak se podívat a kdyžtak i zaplavat tak čus :D -
-
Re: pá
se máš užij si to čusík xD
-
-
--
No dneska je takový divný den..jeli jsme na benzínku a uviděla jsem konečně teho Peťu a je to fešák to je dobrý najednou jedeme dom a auto z ničeho nic začne divnout nějak jako bouchat a smrdělo to no já myslela že zůstaneme někde trčet ale dobrý,pak jsem potkala Kristýnu Bartákovou,pak mamka hledala telefon..na nic den *1* -
-
Re: --
Aha.. *4* Tomu říkám den.. *3* -
-
Re: Re: --
Jj to jo *1* a co ty ty si neměla nějaký podobný den *14* *3* -
-
Re: Re: Re: --
Ne, to opravdu neměla. Jeli jwme se podivat k Honzovi a Renče na nový štěňátko, který jsme mohli mít i my.. *4* Hráli jsme 4 hodiny Sázky a dostihy *1* a pak jsme jeli nakoupit jídlo a přijeli jsme v 19:00m taky dobře zabitý den.. *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: --
Jé štěnátko *4* *14* wowík..tak to jo lepší než já *1* tak já už fakt valím *4* *14* *1* -
Re: Re: Re: Re: --
Tak teda pa pa..MTMR *4* *14*
I love Nessynka *14*
-
-
Re: Re: Re: --
Jejky já už valím brzo vstávám...užij si to ve Výškově je to tam moc pěknoučký *3* a v Nedělu jsem tadykkkk *3*
MTMR Zuzi *14*
I love You Nessynka and Ashleynka *14* *14*
-
-
-
-
..
Mno..byly jsme u babičky a jedli jsme chlebíčky a víno a roládu a jeli jsme do Břeclavi já si koupila černo-fialovou teplou bundu a německé časáky a triko s lvem jako má Vany a peníze jsem dostala super narozky a příští týden slavím taky akorát s mamkou.. *4* a to bude diskotéka bude tam i sestřenka tak bude prča a zároveň oslavím i Vany nar *14* -
-
Re: ..
tak to sis teda užila *14* *14* -
-
Re: Re: ..
Ano... *14* *4* a ty si byla včera někde pařit? *1* -
-
Re: Re: Re: ..
já jsem měla se třídou na starosti bar a šatnu na tanečních..já jsem si vybrala šatnu, takže jsem tam byla celou dobu se svým klukem a ostatními *14* jinak jsem si perfektně zatančila, jinak jsme si se svým koupili flašku vodky a džus,.. *15* tak to jsme pili celý večer *15* *15* faakt supeeer *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Aha.. *1*
-
-
-
-
-
Školička
Kajush chceš vidieť stránku našej školičky *15* *15* *9* *9* *9* -
-
Re: Školička