Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cxcbvhf

ty pičo ty budeš nadávat vanesse??to chcu vidět to tvoje oblečení!!a prej že jí přebereš zaca??phh plomiň ae už se nedokážu smát až se dusim ty seš určitě nějakej malej smrad kdyby něco tak newim jestli by tě zac chtěl jenom vanesse závidíš!!pííííííčo a jestli ju nemáš ráda tak sem nelez krávoo!
    • Re: cxcbvhf

!!!!!!!!!!!DOBRE!!!!!!!!!!!TO SE TI POVEDLO
  • vanessa je hezka ja se taky menuji vanessa to je dobreeeeeeeeeeee *14* *15* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *15* *15* *2* *2* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *2* *3* *14* *15* *3* *4* *4* *14* *3*
    • kajuska4
      nj husté ..
  • katy_kiki

?

Hey Hi x)
    Je tu někdo ?!
    Nemůžu skoro mluvit...to je asi jedno že ! *15*

I love Nessy *14*
    • kajuska4

Re: ?

Čauky já tu jsem *1*

j I LOVE NESSYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • katy_kiki

Re: Re: ?

Super!!!
        Co děláš ?
        • kajuska4

Re: Re: Re: ?

já mno dívám se na Griffinovi na netu na hrách mě to baví já tu padám *15* smíchu *15* a ty??
          • katy_kiki

Re: Re: Re: Re: ?

Jsem na blogu...a hledám něco na bolest v krku xD štve mě že furt ještě nedali do brava plakát Nessy !! To je furt samá Miley !! Ach jo.
            • katy_kiki

Re: Re: Re: Re: Re: ?

Jj !! Jsem na tom stejně !! *16*
            • kajuska4

jj Nessyneška je nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjj *14* jjjjjjj *14* jjjjjjj *14* jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj *14* jjjjjj *14* jjjjjjj *14* jjjjjjj *14* jjjjjjj
            • kikiss11

jj přesně *10* NESSY JE STEJNĚ NEJ!!!!!!! *14* *14*
            • kajuska4

no tak ted mě naštval že chodí ven s Pizdalkou *9* a ty *7*
            • katy_kiki

Máš ráda Zaca Efrona ? *7*
            • kajuska4

jj *15* *1*
            • katy_kiki

Jo to je dobrej nápad...ještě spálit není tak špatný *15*
            • kajuska4

jj přesně mě to taky štve já jsem ten plakát mileyny dala do kuličky a do koše *15*
  • 21.4.1993

....

ahooj *4* *14* tak kdo tu je?? *14*
    • kajuska4

Re: ....

Čauky..už já *4*
  • lol

Ahojky,hele četli jste to už na diskuzi Ashleyny?Že prej se jim nekdo naboural do profilů že jsme to prej byli my,fanoušci Vanessky..Mno sami si to přečtete,ale jako nechápu proč bysme to mely delat.. *10* *10* *5* *15* *15* *15* ..Vtipné.. *15*
    • Re: lol

jsou to proste vyjebaný debilky!( prominte mi za to slovo) ale jako proč hned musí nadávat na Nessy když ani nemaj důkazy že jsme to byly my,to je docela debilní ne? Tim me teda naštvaly kurvy jedny *15* *8* *8* *8* *8*
      • kajuska4

Re: Re: lol

Holky klidne mluvte sproste ted mam nerva zaseee *8* *16* *10* devky vyzraneee aj ta ashleyna jak chcou:::Ashleyna je devka vyjebana skurvena tlustaaaa *8* *16* *10* *15* maji to za to *16*
        • Re: Re: Re: lol

ashelyna jedna zpíčena kurva vyjebaná zkurvená šmejdka(musim se vyřvat *1* ) kráva jedna debilní blbá mrdka..Už je to docela v pohode *15*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: lol

*15* jj presneee
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: lol

jj...Nessynka je nejlepsiiiiiiiiiii *14* *14* *14* jj papa
            • Re: Re: Re: Re: Re: lol

mno,miley mi ani nevadí ale nessynka je nej,miley se mi líbí jen v Hannah montane a ma asi 2 good písničky ale nessy je nejlepší ale ted už fakt jdu káji *4* ppppp *14*

Hele já už jdu,jdu se koukat na primu cool(Griffinovi) a pak mi dávaj přátele a pak ordinaci v růžový zahrade tak pppp *15* *15* *15* *14* *14*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: lol

jj presne ja tu krava nemam pridanou uz odzacatku kdyz jsem se zaregistrovala to stejny s Mileynu (sorry ty ju mas rada ale ja nn *13* )

blbky jedny,ty ashleyniný fanoušci..Lidi všichni si vymažte Ashleynu,at jí předbehne Vany *1* *1* *1*

me je uplný vedro z toho jak jsem nasraná *15* *15* *15* *15*
    • kajuska4

Re: lol

ted jsem si to cetla a napsala jsem jim tam koment tak jak chcou kravyyyyyyy *10* *10* *8* *16*
      • Re: Re: lol

to je dobře kajusko,at si políbí *1*
      • vananneh

Re: Re: lol

jj jako proč bysme stráceli čas tim,skoušet jim heslo!K čemuu by to bylo...Máme lepší věci než abysme jim zjišťovali heslo!já tohle nedělam!Tak nevim co si zase myslí *8* *16*
        • Re: Re: Re: lol

přesne,asi si myslí že jsme zvedavý na nejakou ashleynu,já se o ní vůbec nezajmám,natož abych psala neco od nekoho cizýho.. *10*
  • kajuska4

.

Nessynky mám provás dobrou zprávu už mně jede net na mém notasu takže jdu tam=) tedkom *4* *4* *14* *14*
  • kajuska4

ok

Sem tadyk..ty?..
    A ve škole ale jo ujde..ty?
    A Dhc fajné..akorát se mně potobě zlato stejská.. *9* a co Mikec? *3*
    • kajuska4

Re: ok

Též a ve škole též..Mikec dobré..a co Mamka a Artušek..? *14* A křečula.. *15*
      • kajuska4

Re: Re: ok

Mamka kecá s babičkou a dědou..
        Artuš štěká.. *1*
        A křeček žere a pije..
        *4* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ok

Ok..brácha tě pozdravuje.. *3* a tvého též pozdravuj.. *14*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: ok

Ok..též ho pozdravuj a budu mého.. *14*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ok

Lol.. *15* si jak dnes já..jdu pochodbě twe a omylem mně spadne 20kč twe já tam se plazím a teď říkám:Kurva už jí mám a uča předemnou:Cože..a já srry.. *15*
            • kajuska4

Jo..kde v kolik..?Zítra nemůžu nestíhám.. *4* mám totiž do půl 4 a pak jdeme uklízet na starý byt.. *9* jsme dnes byly v Brně jsem si koupila hrníček s pejskama,koberec fialový a pak sekunďák na nehty nalepovací.. *15* takže dnes si dám nehty umělé..a měla jsem meka a mňam.. *4* a pak mamka mně koupila kyžvu a nevím kde je.. *15*
            • kajuska4

Ok.. *3* ...hele nedala by jsme si třeba ve středu sraz ráno jak půjdeme do školy..? *4*
  • klaruska44

hh

Taky sis vzpomnělas na ten řízek jak odletěl Lukášovi na obědách?:D:D
    • kajuska4

Re: hh

Hahahahha jo chcípu :D
      • klaruska44

Re: Re: hh

též xD
  • klaruska44

..

Jak dnes Dominik mně furt otravoval viděla si to?..
    • kajuska4

Re: ..

Jo viděla krásné och ách :D haha hele kam jste to šli všici??Kolem 1 a pak jsem vás neviděla :/
      • klaruska44

Re: Re: ..

učitelka říkala že se půjdeme projít tak jsme šli na kozák a pak dom :D xD hečč
        • kajuska4

Re: Re: Re: ..

svině :D
  • puspuspusinka

Vashleynky =)

Ahojky holki tak sem z5 *14*
    Heey prej je Ashleynka zase blond,... je to pravda??? *7* *14* *14*
    • 21.4.1993

Re: Vashleynky =)

ahojky *4* *4* tak o tom nic nevím
      • Re: Re: Vashleynky =)

Kukněte ...
        http://tisdale-site.4fans.net/gal lery/displayimage.php?album=1593&po s=3

Sou to new fotky z Ashleynčina domu *14* *4* Supeeeer jestly se nechala po natočení Hellcats zase obarvit tak sem happy jak dva grepy *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit