-
páá
Tak my už jdeme měj se a večeru tu jsem paaa *14* -
-
Re: páá
já jdu taky *14* pá *14*
-
-
prosiim
ahojiik prosim pomožte mi.....na moj blog mi začalo pisať jedno šialene dievča uražky na Vanessku...stale mi piše a nechce dať pokoj...bo hovory že ona mi neprestane pisať do kym ja sa nezdam....tak prosiiiimmm chodte na tuto stranku a pište tam tie najhoršie uražky na ashleynu ...nech na to dievča niesom sama...a ukažme jej že Vanesska je najlepšia.............vopred dakujem za pomoc -
-
Re: prosiim
pomuzu ti.. -
Re: prosiim
ja mam rada ashley ale pre velku faninku vanessky urobím to
-
-
Ahojky Nessynky!!
Jak se máte?? Sry že sem tu včera nebyla.....ale ta škola mno.. *3*
I LOVE YOU NESSYYYYYYY *14* YYY *14* YYY *14* YYY *14* YYY *14* YYY *14* YYYY *14* YYYY *14* YYY *14* YYY *14* YY *14* YY *14* YYYYY -
-
Re: Ahojky Nessynky!!
čauík dobrý a ty??=) jj já to chápu=) já tu taky včera moc nebyla -
-
Re: Re: Ahojky Nessynky!!
Hoj...no mám se dobře až na tu školu no.....ještěže je pátek:D -
-
Re: Re: Re: Ahojky Nessynky!!
jj přesně YAHOOO PÁTEK *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojky Nessynky!!
*15* *15* *15* Jj....naši jeli nakoupit tak mi snad něco dovezou s Nessy *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky Nessynky!!
Ahojky,wow se máš *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky Nessynky!!
juj *14* *14*
-
-
-
-
-
-
ahoj
čawky moje segra spala u babičky(jako na noc protože dneska mají závodyv hasiču)a ještě nepřišla domů mám o nu strach *9* *9* *9* *9* jo a ještě něco ted jsem projížděla starou diskuzi a byly tu holky které ani neznám ale ted tu nechodí to je divný *7* *7* *7* *7* *7* -
-
Re: ahoj
ufffffffffff už přišla *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: ahoj
čauky jj to je dobře že došla *4*
-
-
-
hm..
Něco jsem se dozvěděla o taťkovi.. *8* jako pracuje v té nejbohatší práci v Rakousku a neplatí mně alimenty má ženskou už od listopadu takže podváděl mamku a nevolá mně když mu napíšu..tohle už mně sere..nemá mně ráda..napsala jsem mu už to bude měsíc a žádná sms od něho a Davidovi taky nic..twe..tohle je fakt strašnýýý *9* -
-
Re: hm..
to jako fakt..tak to je dost od něj hnusný..nevím proč je takový.. *9* tož kdyby si měla mého tatu tak máš všechno třeba včera než jsem došla sem tak mně koupila 3 časáky+čokoládu obrovkou takže jako hodný.. *3* *3* -
-
Re: Re: hm..
tak to máš hodného taťku *4* -
Re: Re: hm..
Ach jn.. *9* tak to je dobré.. *9*
-
-
Re: hm..
tak to je strašný..to mě mrzí *9*
-
-
...
Ahojky -
-
Re: ...
Čauky zlatko moja.. *14* *14*
-
-
rozesli se?
Na netu sem cetla ze se Vanessa rozesla se Zacem tak se ptam,co je na tom pravdy?Dost by me to zajimalo protoze jsou fakt krásný pár... *16* -
-
Re: rozesli se?
Ehm už se to tu včera bralo..
Nn nerozešli volají si každej den diť jak doletěla do LA s ním celou tu dobu volala a i se u teho smála..
Na netu a časákům a td něvěřím a na twitteru psala že jsou furt spolu *14* -
-
Re: Re: rozesli se?
No nevím na FB prý psala Nessa ve čtvrtek že jednou to přijít muselo, protože něco krásného musí vždy skončit aby začalo něco ještě hezčího ... jakoo asi to bude falešná Nessa, ale bylo to tam ... nwm ... říkala mě to Káťa ... *9* -
-
Re: Re: Re: rozesli se?
Nevím já jí trochu věřím.. *14*
-
-
-
-
..
A co děláte?? *14* -
-
Re: ..
Já jsem tu a blog a vy? *4* -
-
Re: Re: ..
Jsem tu, poslouchám písničky, stahuju fotky a píšu si ještě s kámoškama na Fb.. *3* ALe vy jste moje nej kámošky.. *4* *14* -
-
Re: Re: Re: ..
Ty naše taky.. *14* *14* a já si čtu knížku a tady *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
joo *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
Děkuju moc.. *4* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
Co se zase stalo ???
Co se zase stalo,že se tu opět nadává .... Já myslela,že je MÍR ... toto moc dlouho netrvalo ... Já vůbec nevím vo co go .... proč si Ashley fanoušci mysli,že i Love vanessa je lesbicky ?? To není pravda Oni taky píšou muck atd : to by se taky mohlo brát jako lesbický .... já nevím co jim zase ruplo v bedně ? VYSVĚTELETE MI TO NĚKDO PROSÍÍÍM !!! *4* -
-
Re: Co se zase stalo ???
božeeeee...to jsou ale kravky..I love Vanessa neni lesbicky..oni to nechapou.. *16* *16* -
-
Re: Re: Co se zase stalo ???
jj presne *10* husyyyy *10* jedny *16*
-
-
Re: Co se zase stalo ???
to jsou takove cupkyyyyyy......normalne mi tu mame jedny holky a rikaji si taky I love milasku co jsi pak delala krasneho ja te lowkuju a tak....ale maji kluky a to je stejne jak u nas jsou to pizdyyyyy ty Ashleyniny fanousci Klaruska44:Neco vam reknu vy cupky kdybyste se sem kukly vy jste takove kurvy devkyyyyyy *16* *8* *10*.....!!!!!A jinak holky ja u Kajus spim protoze moji rodice jely nekam do pr... *1* takze nechcu bejt sama doma tak sem si rekla ze u Kajus budu spat *3* *3* -
-
Přesne taQ,máš naprostou pravdu!!
*5* *1* -
Ale nebojim se *15* to je kvuli brahovi *9* *5*
-
-
-
prázdniny
Jak budete trávit prázdniny???:) *14* -
-
Re: prázdniny
No...dneska jedem nakoupit!:D A jinak asik taky na kompu:D *14* -
Re: prázdniny
no...já budu asi na komplu a v nedělu..pojedu na košt do Drnholce a budeme popijet v pondělí jdeme k mamčiné kámošce taky popijet *1* nás pozvala *15* -
-
Re: Re: prázdniny
Sečteno podtrženo: Popíjet:D *14* -
-
Re: Re: Re: prázdniny
jj *1* *1*
-
-
-