-
páá
už musím..tak se mějte hezky..papa *4* -
-
Re: páá
Ty se taky hezky měj..Paaa *4* -
-
Re: Re: páá
pp taky se měj *3*
-
-
-
Ty wole!!
Hej jako proč pořád ty kokonuti mažou novinky????????????Dyť to novinky jsou!!!!!!! *8* *8* *8* *8* *10* *10* *10* *16* *16* *16* *16* (kokonut nejni urážka,to myslim jako kokosy *9* ) -
-
Re: Ty wole!!
čauky jsem tu zase hejjjjjjjjjjjj byla hádka dědek,strýc a brácha si taky začal do prdele to je rodina fakt nejlepší z rodiny je MAMKA TA Vanessku má moc ráda a kecat o ní spolu...a ptá se vždycky jsou o Vanesse nějaké novinkyyyyy ale oníííííííííí strýc že měli by zakázat tu Hannah Montanu(to s tím souhlasím) a já jo to jo a pak ale i tu tvojí Vanessu takyyyyyy jsem se nasrala zalezla do pokojeeeeee už tam nikdy v životě NEJEDU! *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
-
Re: Re: Ty wole!!
aha *9* *9* *9* *10* *10* *10* -
-
Re: Re: Re: Ty wole!!
*16* -
-
Re: Re: Re: Re: Ty wole!!
právě se s mnou rozešel kluk! *9* *9* *9* *9* *9* já šíleně brečím -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ty wole!!
*1* *1* *1* *1* -
*15* *15* *15* -
jj *3* *5* -
no já už jsem se z toho dostala *4* -
ou to je mi líto *9* *9*
-
-
-
-
-
-
:D
Ahooojky Nessynky,booože,vidim tu takový hoodně stupid comments *1* *1* *1*
by anule aa jana *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
ahoj jak je? a co děláš? Kájinko s tebu jsem si to dnes užila =)
-
-
čauky,
fajn a ty?
dívám se na simpsonovi a co ty?
I já dnes byla sranda :D hlavně s psama *15* -
-
jj taky lol *15* *15* *15*
-
-
-
Ahojky Nessynky!!
Já sem tu jen na chvíli=(A taky mám new BG *14* Jj Nessy je tam krásná!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Ahojky Nessynky!!
Ahojky..To BG je suprový.. *4* Van to tam moooc slušíí.. *14* -
Re: Ahojky Nessynky!!
čauky=)
jj podle Nessy je tam malování a takové super *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Ahojky Nessynky!!
Jj *14* *14* *14* Se podle ní maluju *4* *14* *14* *14* A úžaasný paparazzi fotky *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Ahojky Nessynky!!
jj aj já *14* ..jj ty paparazzi *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojky Nessynky!!
Ješííš dneska sem dcl unavená=(nejdřív u kadeřnice pak nakupování (Joo mám new nálepky HSM)=)Ale jinak dobrý=)S těma vlasama jsem dcl spokojená i když sem to chtěla tmavší *9* Ale nwa *4* A co ty jak je?? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky Nessynky!!
jo?...super další černovláska já stejnak nwm kolik jich tu je *15*
jj dobře a ty?? *3*
-
-
-
-
-
-
budeš..
si tu semnou psát *7* *4* -
-
Re: budeš..
*9* -
-
Re: Re: budeš..
jako tak co dneska tu to nežije japato?to je strašné já asi teda jdu když tu nikdo není nebo já fakt nwm *9* -
-
Re: Re: Re: budeš..
Promiň, brácha otravoval a musela jsem s ním vybírat, kam pojedeme na dovču.. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: budeš..
aha.. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: budeš..
Aha *1* Tak já nevím, jaký to tam je, ale asi taky krásný.. *4* Já si budu muset počkat, až si začnu vydělávat sama *3* I když na střední budu mít taky možnost..Vim že do Anglie a dál nevim.. *3* -
jn....snad jo....ale nwm možná mamka chtěla jen si ze mě utahovat *15* uvidím když ne tak Řím nebo Řecko nebo nwm:D *15* *14* -
Pááni..Snad vám to vyjde.. *4* *14* -
nn nebyla ale chtěla bych..i když to neznám ale to je jedno jak jsem byla na pizzy s mamkou já se jí ptala a co kdyby jsme letěli do USA a ona uvidíme kéééžbyyyyyyyyyyyy *14* *14* -
Letos do Jižních Čech do Zvůle a příští rok zase na Vranov..Tam to bylo strašně kráásný.. *4* -
Hrůza.. *1* Byla jsi někdy na Vranově? *4* -
a kam pojedete *7* *4*
-
-
-
-
-
-
..........Hi..xD..
Čauky...tak jsem tu..dnes není nic new že o Vanessce?A o Ash nebylo nic už dlouho new ach jo *9* *14* *9* jak se máte zlatíQka *14* *4* *7* -
-
Re: ..........Hi..xD..
Ahojík..ano je videjko s té akce Activions E3 Vany to tam sluší *14* *4* na mém blogu http://love-nessa-hudgens-org.blog.cz/1006/vanessa-hudgens-leaving-a-staples-center-jun-14#pridat-komentar...a mám se dobře...a ty?.. *4* *14* -
-
Re: Re: ..........Hi..xD..
Taky..dobře..copak děláš?To videjko je krásné akorát krátké ale newa nádhera *4* *14* *14* a na Ash blogu se nám to ůplně zničilo ach jo *9* ten dess)= -
-
Re: Re: Re: ..........Hi..xD..
Koukám se na Tv,jsem tady,icq *4* *14* ..j..já vím.. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: ..........Hi..xD..
srry..tam mělo bejt ještě a ty copak děláš *7* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..........Hi..xD..
ok *4* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: ..........Hi..xD..
Jsem tady a poslouchám Vashley *4* *14*
-
-
-
-
-
-
..
Objevily se s 30.7. Candids Vany šla na zkoušky rent...měla gepardí legíny...slušelo jí to hrozně moc *14* *4* *14* -
-
Re: ..
ty kalhoty,triko a brýle jsou božííí *4* *4* moooc jí to slušelo *4* *14* -
-
Re: Re: ..
Jj přesně *4* *14* -
-
Re: Re: Re: ..
Ahojky, jj, moc krásný fotečky.. *4* *14*
Ty jo, těch foteček je nějak poslední dobou docela dost že?? *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Čauky...jj to jo *4* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
Jj, na pondělí se těšim.. *1* *4* *14*
No..Do Vyškova a já vím, že je to blízko Mikulova.. *4* Ale tam asi nebudeme projíždět, pojedeme vlakem, pokud jsem rozumněla tomu dobře.. *3* -
Jejky tak to je teda naplanovaný den *1* *3* co-co do Výškova?Ehm tam jsem chodila s tím Danem wow a máš to i kousek odemně *1* *3* *3* -
Celkem fajn.. *3* Zítra sice bude nuda, ale v pondělí jedeme prvně v 9:30 do Havl. Brodu, pak grilovat a pak hurá do Jihlavy kolem 17:30 do City Parku do kina a přijedeme někdě až v 23:00, takže tu asi budu až v úterý.. *4* A ještě někdy máme v plánu jet do Vyškova teď někdy.. *3* -
Jo dobrý a ty *14* *7* -
Jakpak se máš?? *3* *14*
-
-
-
-
-
slušelo jí to moc *14* *14*
-
-
..
čauky Nessynky jak se máte *7* *14* *14* *3* Tak jsem se rozhodla když ještě nikam nepojedeme tak tu budu s vámi *14* víte já na jinou stránku než jsou oso a lide nikam nechodím *4* -
-
čauky Klárushko,dobře a ty? *14* Wow to i já ještě blog *3* -
-
Re: Re: ..
Ale jo ujde to *1* *4* ehm no tak já blog nemám *3* a copak děláš? *5* -
-
Re: Re: Re: ..
oso,blog *14* ty? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Jen oso *14* ehm já nechápu ty co jsou na Fb měli by ho zrušit ach jo *9* aji Zuzka se na oso vykašlala *9* všici *9* -
-
jj *9* *14* -
To je škoda.. *9* *9* -
Nn Nejsou...divný *9* *3* *14* -
Jsou nějaký novinky ohledně Van?? *4* *14* -
aha *3* -
*4* -
Klárush hele tak Zuzka občas jsem jde mno ale ti ostatní mně nejvíc štvou jako já to chápu když si někdo oblíbí dalšího něco tak je to jejich názor *3* *9* *4* -
Včera si tu byla to ti neberu... -
Takže jsem tu včera vlastně nebyla a ani teď tu nejsem..Chápu.. *9* -
já jen říkám že tu vůbec nechodíš..a to je pravda! *9* -
ALe hádat se nechci.. -
Ahojky Nessynky. *4* *14*
Super, zase to odnesu já. Ty jo, kdo tu nenapíše měsíc, tak je to v pohodě, ale když tu nejsem jeden den, tak je to špatně. Jako..Tohle nechápu... -
přesně *9*
-
-
-
-
-
-
jn
Jdu přidat další fotky *14*
A skusím i k Ashley Tisdale *3* -
-