-
hm
Hej twe chcipu ani nevim s ceho *15* *15* -
-
Re: hm
Já vím..byl si pařit a ještě trošinku si opitej co ty na to?? *15* -
-
Re: Re: hm
jj *15* *15* *15*
-
-
-
..
Něco mně napadlo myslíš že by byla na Nick Kids Choice Awards??:o -
-
Re: ..
Nevím..to už by byly fotky všude ale nevím.. *14* kéžby *14* už mně zas chybí fotky.. *4* -
-
Re: Re: ..
joo *14*
-
-
-
..
RRRR..kde si vůbec byla??? *16* -
-
Re: ..
Venku...jsme kecaly s mým na kopcu hehe a on totiž byl trochu opilý a furt se vyptával kdy mu dám konec a furt dokonala *15* *15* -
-
Re: Re: ..
twe..takové otázky nesnáším *15* *15* kdy mně dáš konec já mám strach pamatuješ Lukáš *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ..
Jo to bylo husté Kláro kdy mně dáš konec já mám strašně strach třesu se a ty:Hm až bude konec tak bude kurva *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
*15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
...
Omg...včera byl tu Pavel hehe :) zase ale v 9 odešel :P -
jak se máte a co děláte?
-
-
fajn a nic nedelam..jsem tu *15*
-
-
též *2*
-
-
skvěle a nic a ty?
-
-
ach jo novinky chybí!!
-
-
tj :/
-
-
akorát milion fotek o Ash♥ sluší jí to !!
-
-
*14* *14*
-
-
-
-
až teď se jdu kuknout na novinky Ash a Van ještě *14* *14*
-
-
o Ash nejsou ale mají změněné photogallery ! :) a u Ness jsou ty soukromé nádherné fotky!! *14*
-
-
krásně změněné a máš pravdu <3
-
-
*14* *14* *4*
-
-
-
-
Vanesska
Vanessa,upě nejlepší zpěvačka na světě strašně moooc se mi líbí celý její CD a ten muzikál High School Musical taky oupě žeru.....všm doporučuju......Vanessa je prostě NEJ...... *14* -
me to nejde
me to nejde spustit *10* *9* -
-
Re: me to nejde
tak napiš na youtube vanessa hudgens When cameras are off nevím možná to znáš,ale je to moje uplně best video *14* *14* *14* *14* jinak vanessa FOREVER *14* *14* *14*
-
-
....
bože ashley tisdale si nikdy nenechala udělat plastiku brady akorát nosu a to ze zdravotních duvodu!jo a to jste si vy akorát vymyslely fanoušci Vtrapky(to je fakt dobrej název kdo ho vymyslel)??aby byla ashleyhorší ale ashley je lepší a všichni to ví a vidíte to i v žebří´čku předběhla ji megan a emma a ty jsou rozhodně mín známý než Vtrapka mno ted už ne!!!Vtrapka je nula! -
-
Re: ....
MÁ I BRADU TY PAKO!!Jo a pro tvojí informaci,Van už de zase nahoru *5*
-