Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • klaruska44
    už vím co dostanu na narozky ikdyž za dlouho ale nevá!!RŮŽOVÉ KOLO JAKO MÁ ASHLEY!! *15*
    • kajuska4
      áááá nech toho!sakra!!
      • klaruska44
        Já budu mít kolo a ty nééé *2*
        • kajuska4
          ikdyž nejezdím na kole tak ho chci....svin* jsi! *15* a i s tím košíčkem?
          • klaruska44
            jasné i s Ash a Van!
            • klaruska44
              *15* *15* *15*
            • kajuska4
              cožé?EEEE pchéé
  • kajuska4
    nebavím se s Katkou ! Krade mně přátelé , komentuje té Simoně fotky i nahé že je kočka atd ... hlavně že říkala že jí nenávidí ! a pomůže mně jí zbít
    *15* *15* *15*
    • klaruska44
      keci ! prosím tě Katha je špina a Simona je štět.. na dalnici to mně věř
      *15* *15* když má nahé omg !! prasata !
      takový lidi by si zaslouží smrt !! No když simonu potkáš řekni jí :
      Hej na fotkách si nahá a v realu nic? Si trapná !! :D aspoň to dokaž !
      *15* *15* a řekni žeto máš od někoho z přátelích že se fotí nahá ok :D
      • kajuska4
        to řeknu neboj ! Nemá tam hlavu jen vlasy a triko a jen zadek jí jde vidět blééé *7* *7* už se zelenám jako ten smajl !
        A má 60 lajkůů i komentů !!
        • klaruska44
          *15* *15* jo ták už vím teda proč se tak fotí ..xD
          nahé fotky vždy mají víc lajků a komentů , protože víš jak a ty žádnou nemáš a nesmíš mít nahou tak chtěla kvůli nahé dokázat že má více lajků a komentíku .. už vím důvod *2*
          • kajuska4
            oká *15* *15* *15*
          • kajuska4
            asi jo *15* já se tak nikdo fotit nebudu ! *3*
            ale třeba si za pc říkají: hmm je to trapné se tak fotit ! :D
            • klaruska44
              hmmm .. jak už se říká: REALITA A FB *15*
              ona s pomlouváním žije víš .. to je její prace *1* *3* asi tak nějak toť můj názorek .. hele neřeš me to :D jsme tu jak drbny :D
            • kajuska4
              no to nwm , už s ni asi ne ... ona si mně přidala na fb a říkala aspoň kámošky tak jsem si řekla: no tak oukej ! potkám jí venku a ona začla zas znovu jak kdyby pomlouvat a nezdravila ! tak jsem jí napsala že je trapná a td že se sní nikdo nebaví protože se ona s nikým neumí normal bavit!!
            • klaruska44
              to je také možné .. nebo spíš by jste se víc zblížily a byly by aspoň kámošky .. že ?
            • kajuska4
              také možné ... ale kdyby Katka mně o ní furt nepovídala .. že se pohádali dříve.. tak jí neznám a neřešíme se navzájem *3*
            • klaruska44
              *15* *15* třebás jo nebo je nutí aby lajky dávali jeto třeba spamérka
              *15* *15*
  • klaruska44
    a co si dělala?
    • kajuska4
      ráno jsem vstala a byla na pc,přidala novinky a chatovala,pak dojel brácha vzal pc a šli jsme se koupat k babi tam jsme si daly zmrzlinový dort,buchtu,meloun.Pak Kika napsala že jde ven tak jsem jí napsala ať se staví kolem 4 a tak jsme šli k větnamsům(jediný mají od rána do 8večera koupit energy drink a brambůrky).Pak jsme šli k obchodu a tam byl malý kluk a s námi kecal a pak říkám nepůjdeme raději ke škole si sednout a Kika souhlasil a šli jsme a potkaly jsme Rosťu a Martina(Martin mně miluje a zas se na mně usmál :D) a pak něco řvaly na teho malého jsem chytla záchvaty otočila se a kluci také :D a šli jsme si sednout ke škole a říkám:Kdybych umřela tak napíšu na papír Vanesse I love you a tak a slyším od bejvalýho (Děni) lesbičko a já drž hubu říkám kdybych umřela né !! nasralo mně to ! a pak kluci chodily s námi ven :D a kecaly jsme po venku :) samé kravinky
      • klaruska44
        tak sis to užilas moje zlatá a krásná ségro !! *14* jak můžeš bejt lesbička když, miluješ svojí celebritu,ty kluky někdy nechápu,každý miluje svojí celebritu a hned je za lesbičku nebo gaye?? blbost *7* já vstala a říkám co budeme dělat mamka a taťka řekly:Nepojedeme na kole?A já:tak jo a brácha:nejdu jdu si zakopat na hřiště a mamka:ok ale vezmeš i mladšího bráchu ok? a on hm co se dá dělat a my jsme jeli do sedleca daly si tam pivko a pak jsme jeli do takového lesa a tam je to jezero a tam se vykoupaly(ONO JE ČISTÉ VÍŠ TO??) a byla sranda :) a pak se stavil Dominik a šli jsme na zmrzku na náměstí ale pak jsem dostala hlad a koupila jsem si giros :D kručelo mně zas *15* jsem i na tom slovensku zhubla ! *13*
        • kajuska4
          také sis to užilas jak vidím :) nevím že je čisté ale řeknu mamce *4* mňam giros u italu v mikulově jsem dlouho neměla *2* chutě mně nedělej lol *3* a co budeš dělat zejtra?
          • klaruska44
            rodiče prej nejdou do práce že si udělaly prázky do čt aby byly s námi spíše semnu tak pojedeme na loď :) na laguny :) ale bráchové říkaly že jedu také *15* a chci ti říct jak mám ten řidičák a už mám i auto *14* moment ukážu jaké :D ale až dopíšu tenhle článek tak pojedu já s tím autem jo ?? *15*
            • kajuska4
              oklol
  • :-)

Vanessa je nejen skvělá herečka ale i zpěvačka, je vážně úplně skvělá *14*
  • kajuska4

NEJLEPSI

nessa is besttttttt *14* *14* *14* *14*
  • jj

jj ta lucka nebo kdo to je ma pravdu obrovskou aj ta hdfgefgd nebo jak ASHLEY NEUDELALA PLASTIKU BRADY DELATE TO ABY BYLA ASH HORSI COZ NENI SPIS VANESSA !!!!!!!!
    • vananneh

Re: jj

ASH má plastiku brady proboha kdyby si byla její faninka tak to víš!Vy to víte jenom se za to stydíte ale nevim proč!
  • vananneh

čau

čauky lidi!je tu někdo? *4*
    • Re: čau

já takýýý *1*
  • miss.mileynka

miley

miley neni smrad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16*
    • kajuska4

Re: miley

hm...prome jo!!!
      • kajuska4

Re: Re: miley

ale je to muj nazor *3* *4*
  • rrrrr

tvl už mám zase dalšího nerva..První byl když jsem si přečetla co maj simca2 a ešte ta pizda nicky pod tim o me co píšou o vanessce a ted ešte tohle..asi jim tam pudu neco napsat k pizdalece at se mi uleví nebo už fakt nevim,mám chut neco rozbít,třeba nečí hubu *1* ale proste to jsou taký husy dementní!!!!!!! *10* *10* *10* *16* *5*
    • Re: rrrrr

sla jsem na tu pzdalečinu diskuzi a tam píšou at hlasujou pro ashleynu na http://parketa.blog.cz/0909/nejhezc i-zpevacka-6-kolo aby nezvítezila nessy a pak tam myslim ta simca2 navádela emilyamiley6 aby to řekla adminovi že jsme jí lezly na profil,ty kundy blbý já je tak nesnášim!!!!!!!!!
      • kajuska4

Re: Re: rrrrr

Hej to jsou krawy ted jsem tam slaaaaa *16* a oni tam napisaly zhe jsme to minule udelaly mi coz to neni vubec prawdaaaaaa *16* *16* *8* *8* *10* *10* *13* *13* co si to dowolujou ty cupkyyyyyyy kuwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *16* aaaaaaa *8* aaaaaaaa *8* aaaaaaaaaaaa *10* aa *10* aa *10* a do prdele s nema uz *8* *16* *10*
        • Re: Re: Re: rrrrr

jjjjjj,asi jim pudu neco napsat..nebo asi ne *15* ..já nwm,nemám chut číst ty jejich kecy,možná až večer,to budu mít lepší náladu *1*
    • Re: rrrrr

já už fakt nemůžu,já mám takovej vztek,co si to dovolujou řikat o naší nessynce, o našem sluníčku *14* *14* !Já je tak nesnášim ti devky,kurvy jedny!!!!(pff to urážim kurvy,to je ješte málo co jsou,ty jsou snad mentálně postižený ježiši já mám pocit že prasknu!!!!) *10* *10* *8* *8* *8* *16*
      • kajuska4

Re: Re: rrrrr

jj presne o nasem SLUNIŠKU *14* *14* *14* budou rikat sproste co si to dovolujou kuwaaaa uz me serou do prdele *16* *8* *10* !!!
    • kajuska4

Re: rrrrr

jj ja mam taky kuwa nerva jak svinaaaa *16* *8* *10* kuwa...do prdeleee.... *10* *10* *8* *16* *16*
  • kajuska4

vananneh

hej vis co me rekla ta krawa aakristina?Ze na te moje fotce ma Nessy divnou hubu takhle to rekla krawka jedna hnusna nesnasim ju!! *16*
    • vananneh

Re: vananneh

*16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit