-
..
Ahojky,jak je?..U mně skvělé.. -
-
Re: ..
Čauvec jo u mně dcl též :D a co děláš?..Já nic :D xD lolll -
-
Re: Re: ..
tady,blog,fb :)
-
-
-
tohle mně psala Bára :( ach !
Bára
mám prostě radost z něčeho
[Vy]
=)
[Bára Fiedorová-Srncová]
dostávám matěje zpět
[Vy]
vážně?
[Bára Fiedorová-Srncová] -
-
jjjooooooooooo
[Vy]
ajo
[Bára Fiedorová-Srncová]
:*
[Vy]
jn
[Bára Fiedorová-Srncová]
ja ho asi miluju!! :) -
-
[Vy]
ttj =)
[Bára Fiedorová-Srncová]
coo??
[Vy]
nic
[Bára Fiedorová-Srncová]
ja ho mam fakt ráda
[Vy]
=) -
-
Už ti ho přebrala...nemůžeš ho mít do SMRTI kozenko ! :)
-
-
vím že se s ní moc nebudeš bavit..ale je to jen kluk a kvůli klukovi stratit kamarádku kterou se bavíš dlouho?? To je blbost,to je jak kdybych ti přebrala nwm toho co se ti líbí s mé třídy nebavila by ses semnu??? řekni popravdě..já bych radši toho kluka nechala,než opustit KÁMOŠKU !! *11*
-
-
*15* *15* njn *15* *15* *15*
-
ale to je kvůli němu,nemá se romanticky na mně usmívat..vždy když ho vidím tak se do něčeho bouchnu !
-
jj dobře a nic neříkal akorát se smál jak si vletěla do těch dveří :D
-
ne to bych neudělala..já to nemyslela tak..nebudu jí to říkat...já se s ní budu bavit...akorát je to vše na prd ! a neříkal nic tam ten? ..
-
-
-
-
-
-
NO JO
NO JO ASHLEY SI NIKDY NEUDELALA PLASTIKU BRADY JEN NOSU A TO SI UDELALA K VULI ZDRAVOTNIM DUVODUM A TO SEM SI MYSLELA ZE JSTE NEJLEPSI DISKUZE ALE TED VIDIM ZE SI PEKNE VYMYSLITE!!!!!!TY 3 HOLKY MAJI PRAVDU PROSTE LZETE!!!!!!!!! *8* *8* -
-
Re: NO JO
MÁ I BRADU PROBOHA!! *8* *16*
-
-
sorry
prwepáčte to som ja lenka-vannejka ja píšem cez vanessavk profil hneď idem na svoj *4* -
ja
ja budu hodna chapete ale pizdalka ashley neni to neni chapete ze ja sen van rikala prostitutko aby ste poznali jake to je kdyz nekdo vam nadava na van ale ne vam je to jedno a nadavate me i kdyz ja si chci jenom o tom v klidu promluvit a vy hned vypadni a tak! *9* -
-
Re: ja
JO PŘESNĚ!!V.Y.P.A.D.N.I.!!!!!! -
-
Re: Re: ja
myslela jsem to jinak nechte ju bejt -
-
Re: Re: Re: ja
NE!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
-
Re: ja
jo přesně
-
-
Ll
jako proc je Ashley na prvnim miste??..a kde je jako Miley??..to vubec nechapu -
-
Re: Ll
jj přesně... ty jo miley tam ubec není a na top osobnostech je první *7* -
-
Re: Re: Ll
to je opravdu divne -
-
Re: Re: Re: Ll
to teda... hele to jsem já vany-hudgens-love mám víc profilů možná to víš ale pro jistotu jsem ti to řekla ještě jednou *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Ll
už jsem zase z5
-
-
-
-
-
?
Ahoj...je tady ještě někdo? *7* -
-
Re: ?
jenom jaaaaa
-
-
mucíííííííííííííííí k
Nessy je supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer girl (s Mil a Ash) -
-
Re: mucíííííííííííííííí k
jj to jeee *14* e *14* ee *14* *14* eee *14* eeeee *14* eee *14* eeeee *14* eeeeee *14* eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
-
Re: Re: mucíííííííííííííííí k
Jojo souhlasim NESSY IS THE BEST *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: mucíííííííííííííííí k
super! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: mucíííííííííííííííí k
jj Nessyyyyyyyyyyyy jenom sheeeeeeeeeeeeeeeee *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
Ako ide škola???
Tako ako? Čo škola *7* -
-
Re: Ako ide škola???
ae jj dcl gooood akorat ty ucitele debilni *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Ako ide škola???
jj *8* -
Re: Re: Ako ide škola???
co u tebe? -
-
Re: Re: Re: Ako ide škola???
a dobre *4* ibaže ja nenavidim tu trapnu angličtinarku krava vetčšia krava než ta alexinka12 *16*
-
-
-
Re: Ako ide škola???
skola?na nic *15* v utery jsem nebyla bylo me zle a nechtelo se mi *15* tak jsem byla doma mno:-D
-
-
:D
Ahojky,jsem vám zapomnela říct:D..Normálne minulej tejden mela jedna holka ve škole Bravo Girl a my jsme si ho četly a ted jsme se jednoho kluka ptaly jaká celebrita se mu líbí a ted v horoskopu byla Nessy a on:Hmm ta ujde,jinak tady jsou všechny hnusný takový namyšlený krávy a pak jsem tam s kamí najela na Ashleynu a řikám:A co tahle?A on:Fuuuuj si se p*srala?Taková bárbína?No bleeeeeee to už je lepší ta Miley nebo jak se jmenuje,tahle je takováhle umelá no fuj chce se mi blejt(a začal delat jko že zvrací *15* *15* *15* *15* *15* *15* )..A já prej:No to máš pravdu,jmenuje se Ashley Tisdale a on upe vybuch smíchy a řiká:Coooo??Co to je za debilní jmeno?Ashley Tisdale?To je jak kdyby si nekdo uříz a k tomu udelal bůůů jak kráva twe *15* *15* *15* ...A pak přišla uča mno.. *1* -
-
Re: :D
*15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: :D
*15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: :D
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* lol *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :D
*15* *15*
-
-
-
-