-
oj
jo bylo to v bravu jak flirtovala s tim klukem co s ni hraje ve filmu beastli nebo jak se to pise a psali tam ze flirtuje k vuli zacovi vis?? *7* -
-
Re: oj
AŽ MI UKÁŽEŠ FOTKY KTERÝ TO DOKAZUJOU TAK NĚCO ŘIKEJ!!!!!!!!! -
Re: oj
tak si vymislijou jsou to blbci chcou si videlavat!!!
-
-
.
aojky už jsme tadyk taky -
-
Re: .
cauky *3* -
-
Re: Re: .
budu psat pres tento uz jsem tu dlouho nebyla *15* *15*
-
-
-
..
noo tak nic..ja uz jdu spat..tak se mejte hezky a dobrou noc a hezke sny *4* *4*
I love Nessssyyyyyynkaaaaaaaaaa *14* *14* -
poslala
koľko si už poslala kajuska4? ja 11. a ako sa voláš? -
-
Re: poslala
Karolína a posílám ale nikdo mě neodpovida -
-
Re: Re: poslala
mne iba jedna ona si ju prida len sa tu musi zorientovať a jedna si ju pridala *3* o dva fans viac *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: poslala
j supperrr *3* -
-
Re: Re: Re: Re: poslala
kajus máš qváááásnou photeškuuu nessynky je fakt good!
-
-
Re: Re: Re: poslala
pekne meno ja som klaudia asi vieš *15* -
-
Re: Re: Re: Re: poslala
j *1*
-
-
-
-
-
x)
Ahojký x)
Je tu někdo ?
Asik né co ?! xD
I love Nessy *14* *15* -
-
Re: x)
cauky..ja to jsem me se udelalo zlee jak neco rano a ted cucim na filmy xDxD v pocitaCu
I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYYY *14* YY *3* -
-
Re: Re: x)
Mně bylo taky blbě teď sem na blogu *15* -
-
Re: Re: Re: x)
aha.. *3* *4*
-
-
-
-
au
Ahojky holčiny ja som chorá ako bejk *15* *15* bola som dnes u doktorky a že som chorá(to snáď viem *15* ) a nikomu nepovecte že som na PC *15* *15* *15* *3* *4* *4* *4* AKo sa mmáte? wow emily má twitter *3* -
-
Re: au
Ahooj *3* A co máš ty za nemoc? *7* -
-
Re: Re: au
ahoj!!! emily ostmen???má twiter jo?jakej? -
-
Re: Re: Re: au
no Emily osment já vim jakej má twitter:) -
-
Re: Re: Re: Re: au
jo??a řekneš mi ho pls??kámoška má twitter a ona ju zbožnuje! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: au
jj děkuju moc seš skvělá!! *4* *1* -
Jj její pravej twitter je EmilyOsment :) kdyžtak tady: http://twitter.com/EmilyOsment
-
-
-
Re: Re: Re: au
vananneh: kašlem kýcham bolí ma hrdlo(obyčajná *15* ) -
-
aha -
-
aha jo!! *4*
-
-
cool.girl.love: nie emily osment ale emily.hudgens kamarátka nessy-forever á to je dlhý príbeh *15*
-
-
-
-
-
ro
hele viem robiť rozcesniky *3* -
yeaj
yeah yeah yeaaaah tak koukeeej! já si tady mužu psát sama ale nikdo tu není a docela mě to tu baví s vámaaaa! *15* *3* -
-
Re: yeaj
Tebe to opravdu baví si psát sama se sebou ju? Mě by to asi nebavilo..Dyžtak jen chvilku *15* -
-
Re: Re: yeaj
nooo bavííí *15*
-
-
-
hm
Hi..
I LOVE YOU VANESSAAAAAAAAAAAAAAAA *14* *14* AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *14* *14*
mluvte někteří anglicky já se chcu plynule naučit *15* *15* -
-
Re: hm
Yeah...Hello.. *3* -
-
Re: Re: hm
How are you *7* *3* -
-
Re: Re: Re: hm
but yeah good and you? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: hm
too, and what you do *7* *7* I listen to songs and I write to you *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hm
More Vanessa but one girl ju into a barbie but moment said he got out of here and just change the picture and now we can go back and talk rubbish is the moment to 13000 =) *3* -
Oh .. wow this is cool.what a nurse *7* *7* Still loves Vanessa *7* *3* or Barbie movie *15* *15* *7* -
school? I log in and look forward there are still a guy with me very like he normally packaged in a school, I was also with a girl and she too loves Vanessa...another fan *14* *14* *14* *14* -
too, and what school *7* *4* *3*
-
-
-
-
-
-
nessynky
Nessynky já se s ní vůbec nebavila já ju moc neznám ale kájush mě říkala jaká je tak jsem si říkala že je blbá *10* a jak vidím je to prawda né že bych ti kájush nevěřila to ne ale už vidím prawdu všech! *5* -
-
Re: nessynky
Já ju tky moc neznám ale je to svině!!! *16* *8* *10* Zradila Nessynky a to se jí nikdy neodpustí!!! *8* *8* Ještě přileze a my jí odkopnem svini jednu!!!!! *10* *8* *16* -
-
Re: Re: nessynky
jj přesně poletí hned...škoda že správcům nejdou že když jsem někdo nadává tak má potom zákaz škoda no ae co už *1* -
-
Re: Re: Re: nessynky
škoda..no=(.ae to newa *1*
-
-
-
Re: nessynky
JJ,ale když jsme si už s holkama psaly jak na icq tak na skypeu tak už od tý doby co jsme jí prominuly asi po 3. tak už jsme všechny řekly že jí nevěříme,že to udělá zas a že se s ní nebavíme,jenom jako.. *1*
-