-
ahoj...
Čauky...jako Míšo tobě jdou ty fotky přidávat jsou překrásný Vany to sluší *14* *4* *14* -
Nooo Kajuš...
Nooo Kajuš ... já newím, jestly si jí mám smazat s tímhle mě štve, ale Ashley má ráda pořád myslím ... *7* -
-
Re: Nooo Kajuš...
No Ash to přesně nwm nepsala jsem si s ní 2týdny tak já nwm *9* -
-
Re: Re: Nooo Kajuš...
No jáá asi před 4 dny a psala že jede do Turecka a že se u ní nic nezměnilo, jenom že už nemá ráda Nessy *9* -
-
Re: Re: Re: Nooo Kajuš...
Teda myslim že do Turecka ... nebo jinam? *1* Já teďka newim všeci lítaj do Turecka tak sem si to doufam nespletla *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Nooo Kajuš...
Acha to newa já sem s ní skončila *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nooo Kajuš...
OK *14*
-
-
-
-
-
-
..
Ahojky musím vám něco říct já s ním chodím áááááá dnes mně to řekl a dnes nejdu nikam nudaaa ale dojde Klárush,Marcel,Nikky,Dominik a možná Michal a možná i Štefan a bude pařba u nás ale možná jak se jím bude chtít *14* -
-
Re: ..
Ahojky Kajushko.. *14* Tak to ti moc přeju!! *4* *14* -
přeju ti to *4* -
-
Re: Re: ..
Děkuji zlatíčka *14* a Klárush bude to jízda *15* alkohol no moc ne ale můžeme zajít a nebo ať vezme Nikkita *1* však ta má teho vždy nejvíc já mám vína,piva a nic víc a mám buchtu babičky pekla tak jsme si jí vzaly a pak křupky a ták *15* -
-
Re: Re: Re: ..
Nikkol:hej kuwa já nejsem Nikkita *15* a nwm možná se v té ledničce něco najde *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Jsi Nikkita *1* *5* *1* a mno tak dojdite a rozhodnite pocestě kam půjdeme ale na amfik nejdu oničem jsme tam dnes byly!!A na náměstí to stejný samé pičovi** *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
jasný tohle si nenechám ujítttttttt *14* -
i já ale to je zejtra půjdeme *7* *14* -
*15* tak tam také nepůjdu ale hrajou tam Mandrage já je žeru *14*
-
-
-
-
-
Čaukyyyyyyyyy..wow Kájushko zlatíčko já to tobě ták přeji *14* *14* a je pěknej jak si mně poslala lidé jeho *14* *14* a hmm...Nikki je teď u mně *3* a dojdeme kolem večera ještě Nikky jede za babkou a já dojdu uklidit ju?Ale kluci nedojdou *9* ale neva dámská jízda to bude *15* a máte doma nějaký alkohol?A půjdem se projít a máte něco dobrýho.. *14* u nás nic není *15* brácha to snědl *4*
-
-
..
jsem zpátky *15* -
-
to je super..ale teď jdu na oběd zase já *15* *15* tak mmt *15* *15* -
-
dobře *1* *1*
-
-
-
jj
Tak to máte dobrou náladu *1* -
-
Re: jj
Jj to máme twe *15* slepičí prdel *15* -
-
Re: Re: jj
*15* *15* *15* lol..je tu vedle mně Petr a smějeme se oba dva *15* twe jestli chceš piště si spoluu *15* -
-
Re: Re: Re: jj
*15*
-
-
-
-
když tu nikdo není budu si psát sama se sebu:D
Objevilo se video s Hawaiie natáčení... *14* *14* *14* -
-
Re: když tu nikdo není budu si psát sama se sebu:D
super *14*
-
-
ehm
Pozdravujetě mamka a bráchin.. *4* a ptá se proč si tu fotku dala dotoho imagebam.. *15* -
-
Re: ehm
Tak je též pozdravuj....
Ehm..nevím jen tak.. *15* -
-
Re: Re: ehm
*15* *15*
-
-
-
..
Ještě 188 a Nessa už by měla 6.000 ve fanklubu ale to bych si těch profilů musela udělat asi vážně 188.. *9* -
-
To dá... To musí dát *14* *14* -
-
Pokusím se.. *14* -
-
Re: Re: Re: ..
Myslím jako že my to dáme těch 188 lidí co se přidá... :D -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Ajo..hehe.ale udělám si aspoň dva profilky.. *1* *14* -
-
Já taky, pro Nessy všechno... *14* *14*
-
-
-
-
-
-
ok
hotovo *14* -
-
Re: ok
jj *14*
-
-
páá
Mno nic musím jít se ještě kouknout na učení tak dobrou noc a Milují Vashleynku páá *14* *14* *14* -
-
Re: páá
Dobře tk se měj a dobrou nocinku zítra poškole paa *14* *14*
-